- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
Kuaförde Ayşe ve annesi, Fatma varken 4. Bi bayan geliyor iki çocuk ile. Kadın 4-5 yaşlarında ki çocuğun saçını kestirecek. Bu arada kuaförde bayan Fatma nın kasını alıyor. Ardından annenin saçına fon çekiyor. Ardından Ayşe'nin dip boyası ni yıkıyor. Kuaförün bi yardımcısı var. Sactan anlamıyor. Getir götür işleri yapıyor. 4. bayan bekliyor tâbi bebek arabasındaki çocuk huysuzluk ediyor falan. Annenin işi bitmiş daha Ayşe'nin 1 saatlik işi daha var. Ama bir yere uğrayıp gelecek ler. Kuaförden çıkıyorlar. 4. bayan geleli 20-25 dk oluyor rahat.Kuaför Fatma nın saçına geçiyor ve 4. bayana diyorki: daha Fatma nın 45 dk işi var işin varsa işini yap gel. Hem Ayşe de dediki yerime kimseyi alma. 4. bayan: kızın saçı 5 dk bile sürmez. Hem ben dunde gelmiştim. Siz yoktunuz. Kuaför: öyle 5 dk ile olmuyor işte abla. 4. Bayan: bunu(45 dk kastediyor) ilk geldiğimde söyleseydin yarım saat beklemezdim diyor. Kuaför bir daha gelmezsin olur biter diyor. 4.bayan biraz daha atar yapınca çık git diyor dükkanımdan. Oda başına çal dükkanını diyip gidiyor. Yorum sizin kim haklı?