Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförle Arası Kötü Olan?

evelynraven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
212
15
68
İstanbul
Merhabalar.. Kuaföre gittiniz saçınızı boyatmak üzere ve istediğiniz sonucu elde edemediniz.. Üstelik verdiğiniz onca para hiç uğruna feda oldu boş yere gitti. Bu konu hakkında maceralarınız var mı varsa artık nasıl boyuyorsunuz saçlarınızı kendiniz mi yoksa kuaföre devam mı? (Bu arada ben bir platin sarısı fanatiğiyim)

Çok şükür benim başıma gelmedi ama yırtıcı seviyede hak arayan bir kuzenimin saçları yanmıştı bir defa. Olanca ihtarına rağmen bir şey olmaz deyip omuz silken kuaför sonucu görünce istersen ödeme yapma dedi. Başka da bir şeyi olmadı.

Allah korusun çok kötü. Benim öyle bir durumum olmadı ama istediğim rengi tutturamadılar bir türlü. Artık kendim boyuyorum evde

bir başka arkadaşım siyah saçlarını karamel yaptırmak istedi ve aynı şekilde onun saçları da yandı. 1 cm bile değildi kalan saç uzunluğu. kuaför 200 tlsini aldı... ben saçlarımı boyatmıyorum ama kesime gittiğimde istediğim gibi kesmediğinde de bir şey diyemiyorum, kabulleniyorum bi nevî.

Kuaförler çok kurnaz. Ben de saçlarımı dip boya için boyattığım da az miktar diplerini bırakıyorlar ki çabuk uzasın yine bize boyaya gelsin diye. Ben de gıcık kaptım hiç gitmiyorum boyamaya.

Kuaförler çok kurnaz. Ben de saçlarımı dip boya için boyattığım da az miktar diplerini bırakıyorlar ki çabuk uzasın yine bize boyaya gelsin diye. Ben de gıcık kaptım hiç gitmiyorum boyamaya.

kendi kendine yapmak bence çok daha iyi. her kuaför güvenilir olmuyor. :S

Ben o kadar renk denediğim halde hiç kuaföre boyatmadım saçlarımı, hep kendim boyadım. Ha yanmadı mı saçlarım yandı tabi ama kuaför bir seferde yakıyorsa ben 4-5 seferde yaktım.

Kızlar benimde teyzem kuaför ama bana bir hayrı yok şahsen...Eski kuaförlerden olmasından mı bilmem ama saç rengimi bilmesine rağmen saçımı kızıl yapacak saç rengini o söylemişti yani şu anda da ona sorsam biz her zaman saçı sarıya kadar açıp istenilen renge boyarız ama saçın çok yıpranır kuaförlük budur der

Haha ben de platin sarısı hastasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…