- 26 Kasım 2014
- 323
- 127
- 33
Kızlar benm.sacim kullu kumral tonlarunda yani kendi sacim. Daba sonra 1 hafta önce sac boyatmsitim alta kumral uçlarında sarı ombre attirdim.ama kızılımsı oldu yanı su nefret ettiğimiz turunnculuk oldu bide uclarindaki çok yoğun ombte olmadığı için kuaföre gittim biraz daha yukarılara balyaj attirdim ama igrenmmmcccc olduu yaa hiç memnun degilimm bu balyajlarim yine kalsın istiyorum. Ama üzerinden ne renk gecersem küllü tonları elde ederim ? Ve balyaji kapatmak istemiyorum kullu bir renk varmı onereceginiz . kimisi bikac rengi karıştırıp elde ediyot o nasıl oluyo turumculugu kapatmak icn hangi renkleri karistirbilirim? Ve balyajlarim kapanır mi kulluyle boyarsam. Ben sadece turunculugum gitsin küllü ton olsun, balyajlarimda yine arada parlasin ama bakirimsi renkte değilde gri yada yesilimsi şekilde yansisin istiyorum. Fotoda paylaşıcam. Benim.Rengim malum o turunculuk olan iğrenç resim. İstedigimse su netten aldığım küllü grili tonlar. Acaba bikac rengi karıştırıp küllü elde etsem onlada sacima bi kat geçip fazla bekletmeden yikasam bu tonları elde edermiyimm lütfen yardım edinn korkunç gorunuyirum