Saç Rengi ve Saç Boyama kuaförlerden bıktım artık ya kazıtcam ya da bana yardım edin lütfen:(

_ALmiNa_

bitti.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
391
83
298
saçlarımın başına gelenleri uzun uzadıya anlatıp sıkmıcam sizi olanlar oldu saçımı bi 9 aylık dinlenme sürecine bıraktım diplerimm epeyyy geldi alttaki renk kahveydi çokta belli değildi neyse. duramadım yine bi kuaför yolunu tuttum. dedimki saçımdaki kahve tonlarında istiyorum üçlarınada sadece ışıltı hatta fotoğraf bile gösterdim adam dediki yok canım bukadar açık olmaz sonuç bu.
doğal kahve tonu istiyorum uçlardaki saçma sarılar gitmesede diplere bi el atın gözünüzü sevem.

Eklentiler

• 12227635_10207130939059590_860980882461515383_n.webp
    12227635_10207130939059590_860980882461515383_n.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 350
mağaza ışığında çektim dostlar güneşte de aynı böyle parlıyor:(((( yüzümede hiiiç yakışmadı.

Hiç anlamam ki boyadan da anlayan arkadaşlar yardım eder inşallah üzülmeyin :KK43:

Siyaha boyasanız hepsi kapanır herhalde aslında :KK64:

Hiç anlamam ki boyadan da anlayan arkadaşlar yardım eder inşallah üzülmeyin :KK43:

Siyaha boyasanız hepsi kapanır herhalde aslında :KK64:
çok üzgünüm kpss çalışıyorum günlerdir saça taktım dersi bıraktım:(
siyah bana yakışmıyor çok sert bi ifade veriyor:( inşallah biri cevap verir en iyisi hiç boyatmamak.

Garnier çarpici renkler yoğun kumral'la boya. Hiç alacalı kahvelere girme.

Şimdi sen gidip bi boya alıp boyayacaksın o saçı ve yine memnun kalmayacaksın :KK59:

Cila yap o saça kutu boya alıp boyama. Küllü bi renkle cila yaparsan kızıllığı gider.

"Saçtaki turunculuğu kızıllığı almak için cila tarifi" aynen yaz videoyu izle.

Şimdi sen gidip bi boya alıp boyayacaksın o saçı ve yine memnun kalmayacaksın :KK59:

Cila yap o saça kutu boya alıp boyama. Küllü bi renkle cila yaparsan kızıllığı gider.

"Saçtaki turunculuğu kızıllığı almak için cila tarifi" aynen yaz videoyu izle.
bu saçı boyatalı 5 ay oldu dip boyaya gittim kızıllığı al koyult dedim sonuç aynı. tamam cila yapayım da dip boyamı nasıl yapcam ozaman:(

bu saçı boyatalı 5 ay oldu dip boyaya gittim kızıllığı al koyult dedim sonuç aynı. tamam cila yapayım da dip boyamı nasıl yapcam ozaman:KK43:

Küllü bir renkle dip boyasını yaparsın.

Olmadı mı yine mi kızıl oldu o zaman sadece dibine cila yaparsın bi kaç dk bekletirsin.
Yani bence cila, boyamaktan daha az riskli ve kızıllığı küllü bi renkle yapılan ciladan başka ne yok eder hiç bilmiyorum:KK36:

Küllü bir renkle dip boyasını yaparsın.

Olmadı mı yine mi kızıl oldu o zaman sadece dibine cila yaparsın bi kaç dk bekletirsin.
Yani bence cila, boyamaktan daha az riskli ve kızıllığı küllü bi renkle yapılan ciladan başka ne yok eder hiç bilmiyorum:KK36:
loreal 7.1 aldım hem dip boyamı yapayım hem cila yapayım ozaman olur demi?

Back
X