çok üzgünüm kpss çalışıyorum günlerdir saça taktım dersi bıraktımHiç anlamam ki boyadan da anlayan arkadaşlar yardım eder inşallah üzülmeyin
Siyaha boyasanız hepsi kapanır herhalde aslında
kolestonun sanırım duymuştum o rengi bakayım bi teşekkür ederim.Bence elegan yakışır size.bu ton ustune de tutar bence bakin bi renge
Garnier çarpici renkler yoğun kumral'la boya. Hiç alacalı kahvelere girme.
Kutusundaki resimden daha koyu tutar ama senin diplerdeki kızıllaşmayı alır canım.koyu tutar mı o peki? teşekkürler cevabınız için.
Kutusundaki resimden daha koyu tutar ama senin diplerdeki kızıllaşmayı alır canım.
bu saçı boyatalı 5 ay oldu dip boyaya gittim kızıllığı al koyult dedim sonuç aynı. tamam cila yapayım da dip boyamı nasıl yapcam ozamanŞimdi sen gidip bi boya alıp boyayacaksın o saçı ve yine memnun kalmayacaksın
Cila yap o saça kutu boya alıp boyama. Küllü bi renkle cila yaparsan kızıllığı gider.
"Saçtaki turunculuğu kızıllığı almak için cila tarifi" aynen yaz videoyu izle.
bu saçı boyatalı 5 ay oldu dip boyaya gittim kızıllığı al koyult dedim sonuç aynı. tamam cila yapayım da dip boyamı nasıl yapcam ozaman
loreal 7.1 aldım hem dip boyamı yapayım hem cila yapayım ozaman olur demi?Küllü bir renkle dip boyasını yaparsın.
Olmadı mı yine mi kızıl oldu o zaman sadece dibine cila yaparsın bi kaç dk bekletirsin.
Yani bence cila, boyamaktan daha az riskli ve kızıllığı küllü bi renkle yapılan ciladan başka ne yok eder hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?