gratiste makyaji yapan oranin mudur yardimcisiydi
defalarca sordu "ne istersin, elinde örnek fotograf var mi" diye. ama ben öyle çok makyajdan anlamam. hatta düğün zamani bile (nikahtan once hersey dahil 1 eglence) kuafore "cok dogal dursun, sanki arkadaslarim örmüş gibi olsun" diye helen örgü istemistim. oyle cok "gelin gelin" seyleri sevmiyorum :)
o yuzden kadina "yani biraz ozenilmis olsun, seftali tonlarinda dogal olsun, fotolarda parlamasin yeter" dedim

o da dedigimi yapti. hatta eyeliner sürdü yakismadi benim gözüm düşük göz oldugu icin. ben begenmeyince komple sildi yeniden yapti. Ben cok yonlendirmedim anlamadigim icin ama yine de dedigim seyleri dinledi. zaten normalde özel olarak da gelin makyaji yapiyormus, soyledigine göre.
yani ben bu kadini instadan bulup kendim de tutabilirdim:)
bilmiyroum ya yukarida biri kendini sevmek, kendine deger vermek falan demis ozel gununde ozel makyaj sac icin ama ben kendimi zaten cok sevdigim icin ekstra guzellik seylerine ya da ekstra harika elbiseye falan para veresim gelmiyor. cuval da giysem yakisir modundayim
yok bazi ilcelerinde gratis beauty oluyor. sansima benim esimle tuttugum eve cok yakindi .
ama makyaj malzemelerini sen aliyorsun.
benzer magazalardan bazilari da makyaj 2000 malzemeler onlardandi. sonra ben eksik olanlarimi alip gratise yaptirmanin daha uygun olacağını düşündüm. beautydeki kisi rica etti bir satis danismani benle gezdi testerlardan deneye deneye ne yakisti ne cildime uydu epey emek verdi. hatta " haftasonu indirim gelebilir" diye ima etti sagolsun. haftasonu cidden deli bir indirim geldi herseyi yari fiyatina aldim:) hem de nikahtan bir gün onceye tekabül ediyor