- Konu Sahibi Sirine_4553
-
arkadaslar bı bılgınız varmı kuaforlerı nereye kıme sıkayet edebılırız saclarımı berbat ettıler ben dun kuafor kuafor gezdım bana sacına el bıle suremem mahvetmısler tek bı boya damlası sacına surulse kopar valla dedıler kı senın sacın cok cok saglıklı bır sac dedı kuaforler yanı bu kadar ısleme dayanabılmıs kı saclarındada onceden rofle varmıs nasıl bır bılıncsızlıktır dedı dıger kuaorlerde ve sacıma asla rofle yapılmayacagını uzun bı sure soledıler cok uzuldum kıme sıkayet edebılırım bu kauforu[/QUOTE= artist: benim eşimde kuaför eşimde bugüne kadar onlarca insanın saçını yaptı içlerin de ünlülerde var anlayamadığım şey şu kuaförü ne için şikayet ediceksin bir kuaför ne kadar baskı yaparsa yapsın hiç kimseyi koltuğuna silah zoruyla oturtmuyor bu karar öle veya böyle karşılıklı alınıyor.insanlar ne istediğini bilmeden kuaföre gelip kendine hiç olmıycak bir modeli ısrarla yaptırdığıda oluyor burda kuaför olmaz demesine rağmen ısrarla yaptıran var sen yapmazsan başkasına gıder yaptırırım diyen bi zihniyette var bence kişi ne istediğini bilir tabi ama esas bilir kişinin de söylediğine saygı duyması gerekir.tabiki işini kötü yapan kuaförler var ama bu bence birazda kadınların kuaförlerinden kolay vazgecmelerınden kaynaklanmıyo nasılmı şöyle elbise değiştirir gibi kuaför değiştiren kadınlar yüzünden üç günlük kuaförler salon açıyor buda doğal olarak bilgi ve birikim eksikliğinden gelen müşteriye ve saçına yansıyo yani bunu yine kadınlar yapıyor.bu çok basiit bi sağlama kendine ne kadar önem verirsen o kadar önem görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?