Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförüm saçımı turuncu yaptı

Sizce ne yapmalıyım

• Kuaföre git

OY: 1 100,0%
  • Kuaföre gitme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Yasmin0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1
0
1
30
Arkadaşlar bugün kuaföre saçıma gri ombre yaptırmak için gittim fakat gri rengin hemen akacağını söyledi karar değiştirmek zorunda kaldım çok dikkat çekmeyen sarı ombre olsun dedim . Kadın saçımın uçlarını turuncu yaptı 'dikkat çekmiyor çok güzel oldu' dediler ordaki atmosferden psikolojik olarak etkilendim ilk hoşuma gitti elinize sağlık dedim ve 100 lira verip çıktım . Eve geldiğimde o turuncular daha çok belirgince gözüme çarptı ve ağlamaya başladım verdiğim parama mı üzülsem , mahv olan saçımamı bilemedim . Arkadaşlarım kuaföre gidip olmadığını beğenmediğini söyle dediler sizce ne yapmalıyım uyku girmiyor gözüme

Gri yapamıyacağı için öyle demiş :kahve: sana mor şampuan almanı öneririm kırar turunculuğu ;)

Canım geçmiş olsun benim bir başlık vardı orda ben de aynı şeyleri yaşadım göz at istersen belki yardımcı olur 250 de ben bıraktım seyrek röfle yaptırdım kendi saçımın üzerinde turuncu oldu aynen senin dediğin gibi eve geldim:) sonra içime oturdu
Tavsiyelerim mor şampuan güzel fakat çok yıpratıcı ve çok açık sarı tonlarında daha başarılı oluyor kendi deneyimim ile..
Güvenilir bir kuaför bulursan git
Elim bu işlere yatkın dersen gümüş boya ile omrene gümüş boya ile cila yap karışımına mor şampuan da ekle ve oksidan bazen konmuyor Ana ben koymanızı tavsiye ederim yoğun bir turuncu ise sadece gümüş boya ile cila yap

Back
X