- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Aslında saçım yanmıştı o yüzden kestiriyordum kahkülüm de vardı ama kuaför kahkülü hesap etmemişti sol taraf çok kötü görünüyordu keşke düzeltmeseydim.bence tarzınız buymus gibi duruyor yanlıs kesin degilmis gibi.Oldukca havalı
Yağ var bandanam da var biraz komik olsa da eşitleyeyim desem cesaret edemiyorum.bence yağ bakımıyla ve biotin içerek 2 haftada hızlı bi uzama sağlayıp hep gittiğin kuaföre gidip düzelttirtebilirsin.
uğraşmak istemezsen şapka ya da bandana da hatta geniş bi taç da iş görür.
ama kötü değil sadece üst kısımlar kısa ve tülerik olmuş kısa olan yerler biraz jöleyle ya da kuaförde 3 numaraya vurdururak eşitleyebilirsiniz
Size de çok geçmiş olsun 20 gün sonra konser var oraya da galiba bandanayla gideceğim erkek için neyse de kadın için saç çok önemli.Bu da bi dert ama İnan en azından saçın var ve uzar. 1.5 ay sonra nasipse düğünüm var saçlarımın yüzde doksan doksan beşini kaybettim üstelik kısa ve cansızlar. Dökülmesi yetmiyormuş gibi saçlarımı koparıyorum. İyice azaldılar ne yapacağımı bilmiyorm köşeye sıkışıp kaldım çaresi de yok. O yüzden moralinizi çok da bozmayın
Sarımsaklı şampuanlarla falan hızlı uzarlar. Geçmiş olsun
Uzayınca hepsini kısa mı kullansam diyorum.Ama aşırı kısa değil.Yanıklarım temizlendi çok az kaldı ama bir süre bandanayla takılacak gibiyim.Ben gayet tarz buldum acikcasi
Gule gule kullanin
Benim de şikayetim kaşımı düzgün alamıyorlar burası öğrenci mahallesi diye fazla fazla fiyat istiyorlar bir de bir kesim 40 lira mı olur? Utanmasam erkek kuaförüne gideceğim.Güzelce anlatmıştım bir de bende kesemiyorum saçımı.Ah bu kuaförler.. Benim de gittiğim bir kuaför var. Kaşlarımı orada aldırıyorum. O kadar acıyor ki alırkenSize anlatamam. İster istemez kendimi sıkıyorum. Bir de kuaför beni azarlıyor kaşını serbest bırak diye. Ben mi anormalim anlamadım
Sarımsaklı şampuan ya da çam terebentin 10 günde saçlarını bir miktar uzatır deneyebilirsin.Size de çok geçmiş olsun 20 gün sonra konser var oraya da galiba bandanayla gideceğim erkek için neyse de kadın için saç çok önemli.
Dökülmesini anlıyorum ama neden koparıyorsunuz onu anlamadımBu da bi dert ama İnan en azından saçın var ve uzar. 1.5 ay sonra nasipse düğünüm var saçlarımın yüzde doksan doksan beşini kaybettim üstelik kısa ve cansızlar. Dökülmesi yetmiyormuş gibi saçlarımı koparıyorum. İyice azaldılar ne yapacağımı bilmiyorm köşeye sıkışıp kaldım çaresi de yok. O yüzden moralinizi çok da bozmayın
Sarımsaklı şampuanlarla falan hızlı uzarlar. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?