- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Bende aynıSadece alnından yukarısını gören tek ben miyim
Bu da bi dert ama İnan en azından saçın var ve uzar. 1.5 ay sonra nasipse düğünüm var saçlarımın yüzde doksan doksan beşini kaybettim üstelik kısa ve cansızlar. Dökülmesi yetmiyormuş gibi saçlarımı koparıyorum. İyice azaldılar ne yapacağımı bilmiyorm köşeye sıkışıp kaldım çaresi de yok. O yüzden moralinizi çok da bozmayın
Sarımsaklı şampuanlarla falan hızlı uzarlar. Geçmiş olsun
Obsesif bi hastalık galiba. Rahatlatıyor beni. Bu durumdan memnun değilim ama engel olamıyorumDökülmesini anlıyorum ama neden koparıyorsunuz onu anlamadım
Bende böyle bir şey arıyordum mutlaka bakıcam çok teşekkür ederimYeni moda doğal saç gibi duran peruklar var. Düğün için onlardan kullansanız?
Ayyy lütfen engel olun kendinize tedavinize gidin allah yardımcın olsunObsesif bi hastalık galiba. Rahatlatıyor beni. Bu durumdan memnun değilim ama engel olamıyorum
Benim de şikayetim kaşımı düzgün alamıyorlar burası öğrenci mahallesi diye fazla fazla fiyat istiyorlar bir de bir kesim 40 lira mı olur? Utanmasam erkek kuaförüne gideceğim.Güzelce anlatmıştım bir de bende kesemiyorum saçımı.
Bizim memlekette 20 lira.Şimdi her yer 40 lira öğrenci mahallesi ile ilgisi yok ki.
Bizim memlekette 20 lira.
Bizimki ilçe belki ondandır.Fiyatlar pahalı maalesef bir süre komik de görünsem kamufle etmeye çalışacağım.20 liraya fön bile çekilmiyor burada, 25TL
Saç kesimine 70lira veriyorum ve gittigim kuafor istanbulun en lüks kuaforu filan degil
Saçın belli olmuyor bir tek üst kisimlari gorunuyor ve birsey anlamadim ama duzenli gittiginiz kuaforu kolay kolay degistirmeyin daha iyisini buldugunuzdan asiri emin degilseniz
Saçlarımı kestirdiğim hep bir şekil var ilk kez farklı bir yerde kestirdim tabiki de istediğim gibi kesmedi ben düzelteyim derken saçım yolunmuş tavuğa döndü.Ben böyle okula gideceğim bir de nasıl kamufle edebilirim bu saçı ben? Bir daha düzelttireyim desem erkek saçı gibi olacak ve 20 gün sonra çok istediğim bir konsere gideceğim ve sinirden ağladım.İnşallah konuyu yanlış yerde açmamışımdır bu da dert mi diyenler olacaktır ama kadınlar için saç önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?