• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaförün tavrı :/

Baska kuaföre git.. Bosver orayi insanlik hali unutmus olabilir diye hatirlatmissin ne alinmis o kadar :37:

Baska kuaföre git.. Bosver orayi insanlik hali unutmus olabilir diye hatirlatmissin ne alinmis o kadar :37:

Gideli bir hafta oldu ben olsam onca müşteri içinde unuturdum diye düşünüyorum :1: ondan açıkladım yaniii belkide başka bişeye canı sıkkındır hakkı yok tabi ama bana patlamış olabilir :26:

Zaten bende bundan sonra koyu renk özellikle siyah tercih etmem içinde kızıllık olan boyalar akarken saçı çok yıpratıyor artık bi kere açtırıp bakım vs yapıcaz Allahtan saçlarım uzun uçlarından hafif kestiririm biraz daha sağlıklı olur sanırım :)

bakım yapıyormusun yapmıyorsal bıtkısel urunlerle saclarına bakım yapman gerek ama ben 1 senede kahve rengı saclarla dolastım gecen sene(benım ıcın kabustu) acayıp renk akıyor kokuyor :) sureklı matlasan bı sac o sebbeten ben roflelı sactan memnunum da bakımsız olmaz
benımde saclarım uzun bıraz kestırmem gerekte bıraz kes dıyosun bı karıs kesıyolar :31:

bakım yapıyormusun yapmıyorsal bıtkısel urunlerle saclarına bakım yapman gerek ama ben 1 senede kahve rengı saclarla dolastım gecen sene(benım ıcın kabustu) acayıp renk akıyor kokuyor :) sureklı matlasan bı sac o sebbeten ben roflelı sactan memnunum da bakımsız olmaz
benımde saclarım uzun bıraz kestırmem gerekte bıraz kes dıyosun bı karıs kesıyolar :31:

Ahhh evet orasıda var ucundan derim omuzlara getirir saçlarımı iyisi mi ben direk bakım yapayım sadece :1: Koyu rengi göz rengimi ön plana çıkardığı için seviyodum :12:

Kuaföre söylediklerinizde tepki çekecek bir şey göremedim, kendinizi hatırlatmak istemişsiniz ne var ki bunda. Sonuçta bir sürü insan gidiyor oraya unutmuş da olabilirdi. Çok agresif bir kuaföre denk geldiniz sanırım, bence de oraya gitmeyin. Ortada hiçbir şey yokken böyle tepki veren, en ufak bir şikayetinizde neler söyler :26:

ayy şöyle kuaförlere bi uyuz oluyorumki anlatamam :47:
bende geçen bu tip bişey yaşadım bayramda aradım kuaförü açıkmış gittim fön çektirdim benden iki katı fiyat aldı sonraki gitmemde sordum neden ogün öyle aldınız diye. cevap şu "o gün bayramdı" bende bana özelmi çalışıyosunuz bayram da ne alaka dedim bi dahada gitmedim.
bence baska bi kuaför bak o kuaför bana pek kafa dengi gelmedi :50:
Canım bütün kuaförler bayramda iki katı alıyor ücretleri :) bence haklılar sonuçta ticaret :)

Gideli bir hafta oldu ben olsam onca müşteri içinde unuturdum diye düşünüyorum :1: ondan açıkladım yaniii belkide başka bişeye canı sıkkındır hakkı yok tabi ama bana patlamış olabilir :26:

Valla sonucta sen musterisin sen para kazaniyor en son patlayacagi kisi sen olmaliydin yinede sen bilirsin gidersin tavrini koyarsin sende.. :23:

IZmir bornova civarinda da bayramda fazla ucret aliniyor ki ben gereksiz bulmuyorum.Herkes kendinede calissa bayramda ailsiyle gezmek tatil yapmak varken sevdiklerinden fedakarlik edip bu insanlar 3 kurus fazla kazanayim diye bayram vakit hizir gibi yetisip pek cok bayanjn bayram sabahi yukunu hafifletiyorlar.Ben neden fon icin 5 degilde 10 ytl fazla aldin diye kizip kuaforu birakmazdim.

Ikincisi kuafor butun gun hangi kaprisli insanlarla calisip ne gibi laflar ithamlar duyuyor kimbilir kadinlar kuaforde hepten tripli kaprisli oluyor.Cok insanla ugrasiyorlar bunalmis olabilir bir saygisizlik veya hakaret goremedim.Nazik olmasaini gerektirecek bir durum yok biz kuaforlerin yagci yapisina alismisiz istiyoruz ki kapidan girdigimiz andan itibaren hemen ilgi alaka gosterilsij bol keseden iktifatlar edilsin defikodular yapilsin.Zaten bu gunlerde yetenegi olandegil cenesi olan kuaforlugu yurutuyor yeter ki yagci oolsun.Kadinlarda evin isyerinin stresini ,baskasindan alamadiklari hirsi ,ustlerinden atamadiklari stresi, edemedikleri dedikoduyu bulma cabasjnda simartilacak olmanin bilincinde iltifatlara bogulmak icin sabirsizlanarak kuaforun yolunu tutuyorlar sac bahane.Sonrada sikayet ediyoruz aaaa ukalaymis , muhabbet etmiyor surati asik , cok ilgisiz vs....

Arkadaslar kuaforler de insan ve herkesin kisiligi yalaka ve yagci degil maslesef isini duzgun yapip sanatina guvenen bir kuafor tabi sirf parasi var ve musteri diye kendini ezdirmeecektir bos yere cene yapip iltifatta etmicektir.Sadece kisaca hatrinizi sorup sacinizla ilgilenip isini yapacaktir bunda sasilacak birsey yok.Kimsr sizle muhabbet etmek , kirilarak konusmak veya sahteden alaka gostermk zorunda degil . Yeterki isini iyi yapsin yeter kriteriniz bu olmali.

Son düzenleme:
Canım bütün kuaförler bayramda iki katı alıyor ücretleri :) bence haklılar sonuçta ticaret :)

"bütün kuaförler" demeyelim çünkü ben bu bayrama kadar hiç denk gelmedim, "bütün uyanık kuaförler" diyebiliriz. çünkü bayramda kimse ona zorla açtırmıyor işyerini kimisi açmayıp ailesiyle bayramı geçiriyor kimisi daha fazla kazanayım diye açıyor. eee burda müşterinin suçu ne ki normalden 2 katını ödesin ben haklı bi yön göremedim hak yemekten başka bişey değil :44:

"bütün kuaförler" demeyelim çünkü ben bu bayrama kadar hiç denk gelmedim, "bütün uyanık kuaförler" diyebiliriz. çünkü bayramda kimse ona zorla açtırmıyor işyerini kimisi açmayıp ailesiyle bayramı geçiriyor kimisi daha fazla kazanayım diye açıyor. eee burda müşterinin suçu ne ki normalden 2 katını ödesin ben haklı bi yön göremedim hak yemekten başka bişey değil :44:
Bayramda BÜTÜN kuaförler açık olmaz fellik fellik kuaför ararsınız ya hani (bunada yok öyle bişey demeyin aynı ülkede yaşıyoruz) bazıları da bayramdan vazgecer para kazanmak için açar ve 2 katı fiyat koyar çünküüüü madem ben para kazanmak için açıyorum sende bayramda çok seçeneğin yok kuaför arıyosuun der 2 katını ödettirir ve hakkıdır:) bide bahsettiğiniz açık kuaförler bayramın 1. Günü ve 2. Günü mü açık hiç sanmam :) ilk 2 gün büfeler bile açmıyor :)

Bayramda BÜTÜN kuaförler açık olmaz fellik fellik kuaför ararsınız ya hani (bunada yok öyle bişey demeyin aynı ülkede yaşıyoruz) bazıları da bayramdan vazgecer para kazanmak için açar ve 2 katı fiyat koyar çünküüüü madem ben para kazanmak için açıyorum sende bayramda çok seçeneğin yok kuaför arıyosuun der 2 katını ödettirir ve hakkıdır:) bide bahsettiğiniz açık kuaförler bayramın 1. Günü ve 2. Günü mü açık hiç sanmam :) ilk 2 gün büfeler bile açmıyor :)

hak kavramından anladığımız şeyler farklı saygı duyarım :42:

150 tl iyi bile bizim burda düz boya bile 100 tl:25:Bayramda da açanlar fiyatı yükseltiyo nasılsa seçeneği yok mecbur gelecek diye.
Fiyatlar yüzünden ev kuaför salonu gibi fön, maşa, boya, örgüler, topuzlar hepsini kaptım:37:
Ben senin yerinde olsam giderdim laf arasında da dün yanlış anladınız ben yoğunsunuzdur hatırlatayım diye belirttim dersin. Hafızasının kuvvetli olduğunu nerden bilecekmişsin.

Ama o da insan sonuçta belki o an çok bunalmıştı. Şahsen ben kuaför olmak istemezdim kadınlar olarak zaten genelimiz kaprisli hele kuaförde aman aman yani
:37:

Emekle beraber vazgeçtiği lüksler işin içine giriyorsa bu haktır ve fiyatta artış makuldur :) ticaret okuyorum ve ticaret hakkını hukukunu iyi biliyorum sizede saygılar efendim:ssz:

uzatmanıza bi anlam veremedim bende ticaret sektöründe çalıştım, bir çok esnaf bayramın genelde son günü açar yada mağazalar bayramın bütün günlerinde açar ama kimse bugün bayram dur fiyatlara %100 zam yapayım demez. size normal geliyorsa gelebilir bana gelmiyor arkadaşım yorumada açmadım konuyu.

saçlarım ınanılmaz dokuluo bıldıgınız formul varsa benım le paylasırsanız sevınırım almadıgım urun kalmadı fayda etmıo :(

demek siz ilk defa bayramda kuaföre gittiniz , çünkü türkiyenin her yerinde her kuaför bayram gününde çift katı para alır .size özel değil ...

:41:Neden biz insanlar insanları kazıklamak için fırsat ararız ki o gün bayram gelen giden daha çok olacak normal ücretini alsan müşterini memnun etsen,sürümden kazansan bayramların dışındada kapına gelen müşterin bir yıgın olsa olmazmı
Ama yook biz açgözlüyüz seviyoruz bir kagıt parçasını onun dostumuzu bile satarız yazık bende esnaflık yapmaya başladım heryerde insanlar 1o kuruşu ararken müşterimden yeri geliyor 5o kuruşu almyorum herşey maddiyat degil evet lazım ama tirilyonların olsada başını koyup aglayacak sarılıp gülecek bir insana ihtiyaç duyar insanoglu
Yazık ki,yazık
Pompişkom canım sitemim sana degil yanlış anlamayasın sakın:16:

saçlarım ınanılmaz dokuluo bıldıgınız formul varsa benım le paylasırsanız sevınırım almadıgım urun kalmadı fayda etmıo :(

Olabilgince kimyasallardan uzak dur canım
Şu bilgileri paylaşabilirim seninle inşallah faydalı olur

SAÇ DÖKÜLMESİNE VE ÇIKMASINA KARŞI UYGULANACAK KARIŞIMLAR

Saçların gür ve dökülmemesi, dökülmüşse çıkması için uygulanacak kür:

Ø 250 gr sığır iliği makarna gibi suda haşlanır, süzülür ve blendıra konur. İçerisine 100 gr Hindistan cevizi yağı, 1 çorba kaşığı defne tohumu yağı, 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı, 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı karıştırılır. Bu karışım saç diplerine sürülerek masaj yapılır. Üzerine sitreç film sarılır. ( bu uygulama karışımın saç diplerine daha iyi emilmesini sağlar ) Üzeri tülbent ve ya havlu ile sarılır. 2 saat sonra saça uygun şampuanla yıkanır. Bu uygulama haftada bir kez yapılır. Saçlarınızın fışkırarak çıktığını göreceksiniz.:1:Vallahi ben yapmadım yapanın yalancısıyım

SAÇLARIN DÖKÜLMEMESİ İÇİN

Ø 2 Adet bıldırcın yumurtası, olgun bir avakado rendesi, susam yağı eşit miktarda karıştırılır. Saç diplerine sürülür, üzeri sitreç film ile kapatılır ve üzerine tülbent ve havlu sarılır. 2 saat beklenir. Tekrar 2-3 dakika masaj yapılır. Saca uygun şampuanla yıkanır. Bunun hergün yapılması gerekir.

Saçmalığa bak bayram diye iki katı fiyat :31: Ben fiyatı tekrar belirttim çünkü bakarsın yarın giderim 200 der belli mi olur yani ona göre paramı ayarlıcam sonuçta :31:

Bir saç boyamaya bu kadar ücret of anamm off insanlar nasıl para kazanıyorlar inanılacak gibi degil sonrada tutarız bir ögretmeni dotoru eleştiririz,o kadar çocukla bir insan saglıgı ile ile ugraşmak saç boyamaktan daha ucuz vallahi
Canım alıp kendin yada bir arkadaşın boyayamazmı o kadar para valla acırım ben o paraya

uzatmanıza bi anlam veremedim bende ticaret sektöründe çalıştım, bir çok esnaf bayramın genelde son günü açar yada mağazalar bayramın bütün günlerinde açar ama kimse bugün bayram dur fiyatlara %100 zam yapayım demez. size normal geliyorsa gelebilir bana gelmiyor arkadaşım yorumada açmadım konuyu.
Sektörden ya da mağazacılıktan değil kurallarından bahsediyorum ticaretin temel kuralları ayrıca bakınız son gün açar diyosunuz ilk 2 gün açan kuaförün durumu farklı. Birde siz değil kk herşeyi yoruma açıyor yani istediğimi söylerim daha doğrusu bilgilendirmeye çalışırım hadi sizeiyi akşamlar:ssz:

Pardon tam olarak neresi garip geldi söylediğimin. Tamam bi kuaföre gitmişsin extra para almış. Ne yapalım yani. Bunu bu kadar uzatmanın anlamı ne yok herkese soralım fln. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamıyorum doğrusu. Biz şanslıymışız dedim kapadım. Hala haklıysam düşüncelerimi savunurum diyosun:1: Tam olarak hangi haklılık ve düşünceler bunlar:34:

bir kuaföre gitmedim ,her yerde olan biseydir .kuaförlerin mantıgı ben bayramda bu dükkanı acıyorsam ,evde bayramımı gecirmiyorsam bunun için müsteriden cift tarife alırım demektir . tam olarak haklılık ve düsünceler bu ,anladın mı yoksa ucarak mı anlarsın

Back
X