Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska kuaföre git.. Bosver orayi insanlik hali unutmus olabilir diye hatirlatmissin ne alinmis o kadar![]()
Zaten bende bundan sonra koyu renk özellikle siyah tercih etmem içinde kızıllık olan boyalar akarken saçı çok yıpratıyor artık bi kere açtırıp bakım vs yapıcaz Allahtan saçlarım uzun uçlarından hafif kestiririm biraz daha sağlıklı olur sanırım :)
bakım yapıyormusun yapmıyorsal bıtkısel urunlerle saclarına bakım yapman gerek ama ben 1 senede kahve rengı saclarla dolastım gecen sene(benım ıcın kabustu) acayıp renk akıyor kokuyor :) sureklı matlasan bı sac o sebbeten ben roflelı sactan memnunum da bakımsız olmaz
benımde saclarım uzun bıraz kestırmem gerekte bıraz kes dıyosun bı karıs kesıyolar![]()
Canım bütün kuaförler bayramda iki katı alıyor ücretleri :) bence haklılar sonuçta ticaret :)ayy şöyle kuaförlere bi uyuz oluyorumki anlatamam
bende geçen bu tip bişey yaşadım bayramda aradım kuaförü açıkmış gittim fön çektirdim benden iki katı fiyat aldı sonraki gitmemde sordum neden ogün öyle aldınız diye. cevap şu "o gün bayramdı" bende bana özelmi çalışıyosunuz bayram da ne alaka dedim bi dahada gitmedim.
bence baska bi kuaför bak o kuaför bana pek kafa dengi gelmedi![]()
Gideli bir hafta oldu ben olsam onca müşteri içinde unuturdum diye düşünüyorumondan açıkladım yaniii belkide başka bişeye canı sıkkındır hakkı yok tabi ama bana patlamış olabilir :26:
Canım bütün kuaförler bayramda iki katı alıyor ücretleri :) bence haklılar sonuçta ticaret :)
Bayramda BÜTÜN kuaförler açık olmaz fellik fellik kuaför ararsınız ya hani (bunada yok öyle bişey demeyin aynı ülkede yaşıyoruz) bazıları da bayramdan vazgecer para kazanmak için açar ve 2 katı fiyat koyar çünküüüü madem ben para kazanmak için açıyorum sende bayramda çok seçeneğin yok kuaför arıyosuun der 2 katını ödettirir ve hakkıdır:) bide bahsettiğiniz açık kuaförler bayramın 1. Günü ve 2. Günü mü açık hiç sanmam :) ilk 2 gün büfeler bile açmıyor :)"bütün kuaförler" demeyelim çünkü ben bu bayrama kadar hiç denk gelmedim, "bütün uyanık kuaförler" diyebiliriz. çünkü bayramda kimse ona zorla açtırmıyor işyerini kimisi açmayıp ailesiyle bayramı geçiriyor kimisi daha fazla kazanayım diye açıyor. eee burda müşterinin suçu ne ki normalden 2 katını ödesin ben haklı bi yön göremedim hak yemekten başka bişey değil :44:
Bayramda BÜTÜN kuaförler açık olmaz fellik fellik kuaför ararsınız ya hani (bunada yok öyle bişey demeyin aynı ülkede yaşıyoruz) bazıları da bayramdan vazgecer para kazanmak için açar ve 2 katı fiyat koyar çünküüüü madem ben para kazanmak için açıyorum sende bayramda çok seçeneğin yok kuaför arıyosuun der 2 katını ödettirir ve hakkıdır:) bide bahsettiğiniz açık kuaförler bayramın 1. Günü ve 2. Günü mü açık hiç sanmam :) ilk 2 gün büfeler bile açmıyor :)
Emekle beraber vazgeçtiği lüksler işin içine giriyorsa bu haktır ve fiyatta artış makuldur :) ticaret okuyorum ve ticaret hakkını hukukunu iyi biliyorum sizede saygılar efendimhak kavramından anladığımız şeyler farklı saygı duyarım![]()
Emekle beraber vazgeçtiği lüksler işin içine giriyorsa bu haktır ve fiyatta artış makuldur :) ticaret okuyorum ve ticaret hakkını hukukunu iyi biliyorum sizede saygılar efendim![]()
demek siz ilk defa bayramda kuaföre gittiniz , çünkü türkiyenin her yerinde her kuaför bayram gününde çift katı para alır .size özel değil ...
saçlarım ınanılmaz dokuluo bıldıgınız formul varsa benım le paylasırsanız sevınırım almadıgım urun kalmadı fayda etmıo![]()
Saçmalığa bak bayram diye iki katı fiyatBen fiyatı tekrar belirttim çünkü bakarsın yarın giderim 200 der belli mi olur yani ona göre paramı ayarlıcam sonuçta
![]()
Sektörden ya da mağazacılıktan değil kurallarından bahsediyorum ticaretin temel kuralları ayrıca bakınız son gün açar diyosunuz ilk 2 gün açan kuaförün durumu farklı. Birde siz değil kk herşeyi yoruma açıyor yani istediğimi söylerim daha doğrusu bilgilendirmeye çalışırım hadi sizeiyi akşamlaruzatmanıza bi anlam veremedim bende ticaret sektöründe çalıştım, bir çok esnaf bayramın genelde son günü açar yada mağazalar bayramın bütün günlerinde açar ama kimse bugün bayram dur fiyatlara %100 zam yapayım demez. size normal geliyorsa gelebilir bana gelmiyor arkadaşım yorumada açmadım konuyu.
Pardon tam olarak neresi garip geldi söylediğimin. Tamam bi kuaföre gitmişsin extra para almış. Ne yapalım yani. Bunu bu kadar uzatmanın anlamı ne yok herkese soralım fln. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamıyorum doğrusu. Biz şanslıymışız dedim kapadım. Hala haklıysam düşüncelerimi savunurum diyosunTam olarak hangi haklılık ve düşünceler bunlar
![]()