• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kubbe kurabiyeler (Ramo sponsorluğunda :) <3 )

Merhaba arkadaşlar :)

En başından beri kurabiyeler çıksın istiyordum ve oy oranını takip ettim :) baktım kurabiye oranı yüksek bende hem bizimkilere bayadır denemek istediğim tarifi yapıp ziyafet çekeyim hemde yaptığımı fotoğraflayıp yarışmaya katılayım :) aynı anda birkaç kuş vurayım dedim açıkçası :p birde şarkı ile oldu mu değmeyin keyfe :-)

Eki Görüntüle 1354744

Meleklerimde her daim yanımdaydı :KK19: Meleklerimle birlikte Afiyet olsun.. :oops::KK60:
ooo canımcım ellerine saglık yine süpersin heleki şekillerine ba-yıl-dımm:KK19:
yarışmada başarılar dilerim:KK19:
bi aksilik olmazsa beceriksizliğim yüzünden bende varım yarısmada:KK60:

Biraz daha bakayımda öyle

Anlaştık tatlım :)

ooo canımcım ellerine saglık yine süpersin heleki şekillerine ba-yıl-dımm:KK19:
yarışmada başarılar dilerim:KK19:
bi aksilik olmazsa beceriksizliğim yüzünden bende varım yarısmada:KK60:

Dilvinimmm canımsın çok sağol bebekim :KK60: sen mi beceriksizsin anacum güldürme beni kuzum :KK53: en kısa zamanda bekliyorm seniiii:KK60:

çok güzel görünüyorlar yarışmada başarılar:KK68:

Çok sağol canım Allah razı olsun:KK16:

Yanlış kurabiyeye mi bakıyorum dedim ama doğruymuş.:KK23:Kurabiyeler çakışmış ama olsun.Olur böyle vakalar.Önemli olan cesaret edip katılmak bence.Eline sağlık nefis görünüyor.Başarılar dilerim.

Yanlış kurabiyeye mi bakıyorum dedim ama doğruymuş.:KK23:Kurabiyeler çakışmış ama olsun.Olur böyle vakalar.Önemli olan cesaret edip katılmak bence.Eline sağlık nefis görünüyor.Başarılar dilerim.

:-) oldu boyle bi vaka canim :) telden girince konu acilmis Gormedim :( Cok tesekkur ederim :oops:

Çok nefis görünüyor, bende deneyeceğim. Başarılar !!!:KK66:

Back
X