kubyanin 10 kilo verme savaşii :(

kbrkrgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
301
1
46
Nevşehir
Slm kizlar.. ben 17 yasina kadar hep kiloludym ablam sifir bedendi ne giyse oluyodu cok yakisiyodu ama bana gelince istedigim pantolonlar olmuyodu agliyodum surekli baktim aglamakla olmuyo ben diyete gircem diye karar alfim. Karsi komsunun kizi 90 kusur vardi bide baktim 60 olmus oda bana hirs yapti ve basladim bende o aralar 87 felandim .. cikolatayi cipsi kolayi hayatimdan tamamen cikarttim yemeklerden yedim ama bi kepce yedim savah bi dilim kepek yedim gun boyu baska ekmdk yemedim. Caya seker atmamaya basladim yazin iki bucuk ay yaptinm bunlari ha canm tatli istediyse dondurma yedim bi saat sonrada spor yaptim egzersiz hareketleri felan ve hareketler bitince 15 dk zipladim acayip terletiyo ziplamak her yerinizden ter akdigini hissedebilirsiniz deneyin... neyse uzatmayi ben 54 kiloya kadar dustum uc ayda.. sonra biraktim diyeti simdi 19 yasindayim ve 61 gibi kilom tarti yok evde ... hedefim 50 olup istedigim pantolonlari giymek bacagim kalin oldugu icin 38 beden pantolonlar bacagimi skiyo bu derdimin bitmesini istiyorum... bzi kizlarin gunluklerini okudum beende baslayim dedim .. kendi adima hyirli olur insallah
:)

12 ocak 2012 ( dün)

Sabah 8,00 da kalktim dershane oldugu icin bisey yiyemedim

12:00 haşlanmis yumurta bi dilim peynir şeersiz cay iki dilim tam bugday ekmegi

3.00 dort mandalin

5.00 bi kepce nohut yemegi (pilavda vardi ama yemedim) kucuk bi kase yogurt

7:00 canim tatli istedi bi tanr kucuk muz yedim.

9:00 bir saat egzersiz hareketleri bitisinde 15 dk zipladim..

23:50 iki uc plates hareketleri ( dun bi kacini ogrendim)

9:00 simit

13:00 iki dilim tam buğday ekmeği , bi dilim beyaz peynir ,2 zeytin , şekersiz çay

14:00 3 adet mandalina

16:00 nohut yemei ( dünde yedım mecburdum çünkü annem patates kızartmış :( )

bugunluk bu kadar saat 23 gibi de egzersizim ve 15 dk zıplamamı yaparım :D

Spor yapmadan bi saat once avuc ici kadar kabak cekirdegi yedim.. spor yapmaya cok usendim ama nefsimi yenip zorla spor yaptim 13 dk zipladim 2 dk daha ziplamaya gucum kalmadi.. ayak bilekleri o kadar agriyo ki inanamzsiniz bence bu ziplamanin cok yarari var . Benm sahsi gorusume gore hem boy uzatir hem bacak inceltir hemde acayip bi ter attigi icin inanilmaz kalori yakiyo... bi sitede okudum 15 dk ziplamak 1500 kalaro yakiyi diye

10:00 nevşehire has ekmek yaptırması :(

12:00 4 mandalimn

15:00 4 tande havuclu top ( dayanamadım )

16:30 bi kepçe nev. has kesme çorba , yeşil fasulye :)

Hayırlı uğurlu olsun çıkmışsıız bir yola inş başarırsınız :1: :1: Ben de başlamayı düşünüyorum:30:

Back
X