• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küç

Şu beklentim yok, bu beklentim yok zaten durumu kabullendim diyorsunuz ozaman neye caniniz sıkılıyor? Kabullendigim durumlardan biri canimi sıkıyor diye birsey yok. Kabullensen canin sıkılmazdi.
Millet biseyler soyledikce benim beklentim yoktu zaten, ben onu beklemiyorum... Eee madem sifir beklentidesiniz, durumu kabullendiniz neye ve niye caniniz sıkılıyor ki?

Şu beklentim yok, bu beklentim yok zaten durumu kabullendim diyorsunuz ozaman neye caniniz sıkılıyor? Kabullendigim durumlardan biri canimi sıkıyor diye birsey yok. Kabullensen canin sıkılmazdi.
Millet biseyler soyledikce benim beklentim yoktu zaten, ben onu beklemiyorum... Eee madem sifir beklentidesiniz, durumu kabullendiniz neye ve niye caniniz sıkılıyor ki?

burası beklediğim gibi çıkmadı ve sevmiyorum durum bu yani

Ne bu tavır çok absürd bi durum değil rahatsız olmam, ne bu azarlar tavırda konuşmalar ?

3 tam 1 robot 3 tam 1 robot merhaba..

Gününüzün çoğunu iş yerinde geçirdiğinizi düşünürsek gerçekten sıkıcı bi durum. :KK43: Onların sizi yok sayması kabalık başka bişey değil. Anlaşmanın yolu iletişimden geçiyor ve anladığım kadarıyla kendilerini üstün zannediyorlar..
Bu konuyu ve bu tür sorunlarınızı konuşabileceğiniz yöneticiniz yok mu?

Genel olarak çevre edinme konusunda boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz? Hobi olarak birşeyler bulup çevre edinebilirsiniz belki..

Burda çevre edinmem söz konusu değil doğru dürüst bi kurs falan da yok yani ben haftasonları planlar yapıyorum hafta içi bu şekilde stabil işte

Tayin isteyebilirmisiniz?
tayin zor istifa edicem de ohal'den dolayı sıkıntılı

Mühendissin di mi? Ben de ilk işyerimde tek bayan mühendistim, hani imalat kısmı mavi yaka, beyaz yaka hep erkekti. Ilk günler tektim ama sonra hepsiyle kanka oldum. İşçi abiler sagolsun gelip gecerken hadi cay ismarlayayim, gel cay, git limonata. Hani iş ortaminda cok etik degil diye kabul etmezdim ama bazen cay molasinda otururdum kirmayip. Artik o kadar kendilerinden gördüler ki çapkınlık muhabbetlerini anlatiyorlardi bana yaa. Erkek mühendisler desen kiz arkadasın yok mu ayarlasana muhabbeti, kendi aralarinda konustuklari muhabbete futursuz devam etmeleri, arada kacan minik küfürler. Resmen beni de kendilerinden saydılar. Bunlar gizli sigara icerken gozcülük bile yaptim o derece. Gerci yine kadinim diye bi saygıları vardi o boş beles muhabbet harici.

4 ay çalisıp cıktım zaten.. ama sonra kadinlarla calisinca erkeklerin kiymetini anladim. Kiskanclik yoktu ve acayip sahip cikiyorlardi abi olarak.

Bence rahat ol ve girisken ol, onlar da senden cekiniyordur. Onlar zamanla seni kabul eder ama herseye hazirlikli ol yani..:KK53:

ya şöyle erkeklerden yaşıtım bile yok bana en yakın olanıyla aramda 15 yaş vardır ondan zaten kısıtlı biraz.
Kadınlar biraz öyle zaten en azından saçma sapan kıskançlık durumları yok diye seviniyorum bu da nadir olumlu yönlerinden buranın : )

Cinsiyetçilik yapmıyorum ama bu cidden çok doğru bir önerme ya. Kadınların ağırlıklı olduğu bir bölüm mezunuyum, okurken dahi herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışır, sınavlar iki gruba ayrıldıysa önce giren grup ikinci gruba asssssla sorulardan bahsetmez, birbirlerinden not saklarlardı. Yardım falan hak getire.

Evet evet kadınlar konusunda haklısınız bence de : )

Büyük şehirde sosyal hayat daha renkli. Ancak küçük yerlerde ne yazık ki hala yanlış anlaşılma derdi var. Belki sizin gitmek istemeyeceğinizi düşünerek çağırmıyorlar belki de laf olur başkaları yanlış anlar düşüncesine kapılıyorlar. Sizi yok saymak değil de kendi kültürel durumları bu şekilde davranmalarını gerektiriyor gibi geldi bana. Yok saysalardı iş yerinde de sizi dikkate almazlardı.

belki de haklısınız ben de böyle düşünüyordum aslında başlarda ...

"küç" başlığını görünce hemen koştum zira kendisi göğüs büyütmede kullaniliyor ama yanlış alarmmis:KK53:

Back
X