Kucağı bos eve döndüm..

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.597
1.415
133
35
Salı gecesi acil dogum yaptim 34 haftalik bebegim solunum cihazina bagli iki gun oldu ilerleme olmamis iyilesmesinde agizdan oksijene gecebiliriz cigerleri gelismemis maalesef cok üzgünüm lutfen dua edin benim yasadiklarimi yasayan ve bebegi iyi olan varsa bana umut olun lutfen mubarek gece hurmetine

Teyzemin kızı ayni sekilde erken doğum ile 35 haftalik dunyaya geldi. Cok zayifti ve onu da solunum cihazina bagladilar. Cocugun cigerleri gelismemisti. Uzun bir sure hastahanede yatti konya'da. Ustelik süt'e alerjisi vardi mama bile veremediler özel pahali mama veriyorlardi. Teyzem cok agliyordu cok uzulmustuk ama simdi youtuber olma merakinda 😅 2. sinifa basladi ve masallahi var. Cok akilli ve saglikli sadece süt alerjisini 5 yasinda falan atlatabildi. Suan herseyi yiyebiliyor. Rabbim yardimcin olsun dualarim sizinle. Annem de dua ediyor suan sizin icin ve merak etmesin hersey yoluna girer güçlü dursun diyor. 😉

Allah razi olsun hepinizden bende butun anneler icin dua ediyorum insallah evlatlarina kavusurlar tez zaman da cok zormuş gercekten iyi olsunda sonunda kuvezde yatsin yeterki düzelsin rabbim büyük insallah şifasını verir elimden bisey gelmiyo cok cagresizim

Allah razi olsun hepinizden bende butun anneler icin dua ediyorum insallah evlatlarina kavusurlar tez zaman da cok zormuş gercekten iyi olsunda sonunda kuvezde yatsin yeterki düzelsin rabbim büyük insallah şifasını verir elimden bisey gelmiyo cok cagresizim
Icini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun. Güçlü durmalisin suan elinden birsey gelmez dua etmekten baska. Ama dedigim gibi bu sekilde sorunlar yasanan bebislerimiz mevcut fakat kucucuk yurekleri ile tutunuyorlar hayata. Eminim annesi icin dayanacaktir kuzucuk. Rabbim tez zaman da sifasini versin insallah. Gelisme olursa bilgilendir bizi de. Aklimiz kalbimiz sizinle Allah'a emanet olun. 😔

Rabbim sagliklica kucagina aldirsin bebegini insallah

Komsum 30 haftalik dogum yapti bebek 1kilo bile degildi suan gayet saglikli evinde. Görumcem 34 haftalik dogum yapti bebegimiz gayet saglikli evinde. Ben 36 haftalik dogum yaptim cok daha sıkıntılıydi cok sukur oglum 15 aylik. Son zamanlarda erken dogum orani fazlalasti ama tip cok ilerledigi icin 24. Haftadan itibaren bebekler anne karnindaki ortama benzer bir ortamda büyüyebiliyorlar. Bol bol dua sizi suan hissediyordur yavrunuz uzulmeyin ki sütünuz biran once gelsin yavrunuza şifa olsun.

Başlığı görünce öldü sandım çok üzüldüm.
Geçmiş olsun o şekilde iyileşeni çok duydum

Allah sizin ve bebeğinizin yanında olsun . En kısa zamanda sağlıklıca kucağınıza alın inşallah içinizi ferah tutun onun en çok size ihtiyacı var gücünüzü koruyun Bütün hamilelere annelere dua ediyorum 🙏🏾

Geçmiş olsun canım dua edicem sana rabbim şifa versin gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun

Hepinizden Allah bin kere razı olsun bugun gittim doktor biraz dune göre iyi dedi tabi umut vermiyorlar hic rabbim insallah butun amnelerin yavrularini bagislasin umutsuzluk veriyorlar doktorlar iyi düşünüyorum onlarin soyledikleride beni cok etkiliyo ne olur dua edin rabbim buyuk hersey onun elinde

Başlığı görünce en kötüsünü okucam diye korktum üzüldüm. İNşallah en kısa surede evinize birlikte dönersiniz, acil şifalar

Ben de 34 ya da 32 haftalık doğmuşum annem haftasını tam hatırlamıyor da.Bu bebek nasıl büyüyüp insan olacak demişler.Ciğerlerim gelişmemiş benim de hep ölecek gözüyle bakmışlar doktor bile umut vermemiş ama bak şu an bunları yazıyorum turp gibiyim.26 yıl önce Allahın izniyle beni iyi eden doktorlar bu teknolojide senin bebeğini de iyi ederler inşallah

Insallah yavrum iyi olur rabbim sesimi duyar insallah yarin yine gidicem iyi haberini alirim umarim

Bak ornekler cok bende yukarda ki arkadas gibi dogmusum. Erken degil ama evde annem tek doğurmuş ölü dogmusum, kordonlar bogazima dolanmis sekilde mosmor, nefes falan yok tabi. Halamlar gelmis bakmislar ölü birakmislar ama annem su dökün demis can havliyle, tık yok bende. Dolaptan getirin demis bende şok etkisi yapmış nefes almisim. Olecek diye beklemisler annem iyi bakmis ve 1 ay sonra herkes sasirmis. Allah o canı verdiyse biseyler vesile oluyor tutunuyorsun hayata. Bak bende turp gibiyim hic oyle sorunlu bir rahatsizligim yok. Sende üzülme sakın inan sadece

Inaniyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin ama insanin aklina hersey geliyo birde dogum yapiyosun yaninda yok sanki dogmamis gibi psikolojim bozuldu

Back
X