- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
Inaniyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin ama insanin aklina hersey geliyo birde dogum yapiyosun yaninda yok sanki dogmamis gibi psikolojim bozuldu
Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inaniyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin ama insanin aklina hersey geliyo birde dogum yapiyosun yaninda yok sanki dogmamis gibi psikolojim bozuldu
Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah annesi bol bol dua edinSalı gecesi acil dogum yaptim 34 haftalik bebegim solunum cihazina bagli iki gun oldu ilerleme olmamis iyilesmesinde agizdan oksijene gecebiliriz cigerleri gelismemis maalesef cok üzgünüm lutfen dua edin benim yasadiklarimi yasayan ve bebegi iyi olan varsa bana umut olun lutfen mubarek gece hurmetine
çok sevindim canımHerkezden Allah razı olsun cok sukur dun evimize geldik cok mutluyum tek sıkıntımız sutum yetmiyor tek gogsumu veriyorum dıgerı mastt olmuş ınşallah oda iyi olurda bebeğim doyar
Çok sevindim hatta gözlerim doldu çok şükür maşallah sizeHerkezden Allah razı olsun cok sukur dun evimize geldik cok mutluyum tek sıkıntımız sutum yetmiyor tek gogsumu veriyorum dıgerı mastt olmuş ınşallah oda iyi olurda bebeğim doyar
Gozunuz aydin canim. Rabbim mutlulugunuzu arttirsin.Herkezden Allah razı olsun cok sukur dun evimize geldik cok mutluyum tek sıkıntımız sutum yetmiyor tek gogsumu veriyorum dıgerı mastt olmuş ınşallah oda iyi olurda bebeğim doyar
Emdikçe açılır düzene girer canım hiç merak etme bol bol emzir sen. Al kuzunu yanına yatır izle onu sütün coşarHerkezden Allah razı olsun cok sukur dun evimize geldik cok mutluyum tek sıkıntımız sutum yetmiyor tek gogsumu veriyorum dıgerı mastt olmuş ınşallah oda iyi olurda bebeğim doyar