Kucağı bos eve döndüm..

Inaniyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin ama insanin aklina hersey geliyo birde dogum yapiyosun yaninda yok sanki dogmamis gibi psikolojim bozuldu

Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah 🙏🏻 Yukarıdaki örneklere bakılırsa şansı oldukça yüksek. İyi düşünün iyi olsun. En kısa zamanda bebeğinize kavuşup doya doya hasret giderirsiniz inşallah 🤗

Insallah cok büyük bi özlemle onu bekliyorum yarin yine gidicem insallah daha iyi olmustur yavrum

Salı gecesi acil dogum yaptim 34 haftalik bebegim solunum cihazina bagli iki gun oldu ilerleme olmamis iyilesmesinde agizdan oksijene gecebiliriz cigerleri gelismemis maalesef cok üzgünüm lutfen dua edin benim yasadiklarimi yasayan ve bebegi iyi olan varsa bana umut olun lutfen mubarek gece hurmetine
Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah annesi bol bol dua edin

Kuzenimde 2 cocuguda erken dogum yaptı 2 kilo bile degildi biri 3 hafta digeri 1 ay kadar küvezde kaldı merak etme doktorlar hemşireler cok ilgili güzel bakıyorlar şimdi ikiside cok yaramaz saglıklılarında gayet yerinde bir görsen evi tavan ediyorlar misafire rahat vermiyorlar teyzem bile gidince 1 saat zor duruyorlar okula başlayınca nasıl uğraşacam diye düşünüyorlar şimdiden kendinizi üzmeyin sütünüz gitmesin Allahın izninle çıkar içinizi ferah tutun

Herkezden Allah razı olsun cok sukur dun evimize geldik cok mutluyum tek sıkıntımız sutum yetmiyor tek gogsumu veriyorum dıgerı mastt olmuş ınşallah oda iyi olurda bebeğim doyar
çok sevindim canım :nazar::nazar: Allah analı babalı büyütsün sürekli temiz tutmaya calış gögüslerini yaralar için lansinoh kullanabilirsin zamanla artacaktır sütün stres yapmamaya calış oda cok etkiliyor

Amin sagol canim.Yara degil aslinda kullaniyorum canim icinde kalmis sut sanirim bugun ilaca basladim insallah gecer

Herkezden Allah razı olsun cok sukur dun evimize geldik cok mutluyum tek sıkıntımız sutum yetmiyor tek gogsumu veriyorum dıgerı mastt olmuş ınşallah oda iyi olurda bebeğim doyar
Çok sevindim hatta gözlerim doldu çok şükür maşallah size

Benim yiğenim26 haftalık doğdu bir süre küvezde kaldı ama doktorun tek dediği anne sütü mücizesi dedı her gun sağdığı sütü götürdu 2 ay sonra, bebeğini eve götürdü cok şükür sağlıklı

Çok da küçük değil canım inşallah tutunacak sana o minik elleriyle Rabbimden ümit kesilmez inşallah şifasını bulacak 🤲🏻

Emdikçe açılır düzene girer canım hiç merak etme bol bol emzir sen. Al kuzunu yanına yatır izle onu sütün coşar 😍

Aldigi her nefeste evladinizin dolu dolu umudunuz olsun. Rabbim sifa versin bir anneyi gozu yaşlı birakmasin ...

Back
X