Kucakcı oğluşuummm:((

Elif-Emir

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
107
59
18
43
Mrb arkadaşlar ... Oğlum dün beşinci ayını bitirdi ve 35 haftalık dünyaya gelen bir bebek olduğu için ilk dört ay kolik atağı vardı yeni yeni geçiyor ve bu yüzden kucağa çok alıştı. Dışarı çıkamaz oldum çünkü hep kucak istiyor ve bebek arabasını kesinlikle reddediyor.Buda benim moralimi bozuyor ..... Acaba zaman geçtikçe kendini bildikce bebek arabasında duru mu alışır mi yoksa ben her dışarı çıktığında surekli kucagimdami taşımak zorunda kalicam lütfen benim durumumu yaşayan arkadaşlar varsa bana önerilerini ve tesellilerini bekliyorum....

ergonomik bir kanguru almayı düşünmez misiniz?
bebeğin kucak ihtiyacı karşılanmış olur hem de siz yorulmamış olursunuz

Benim kızım da kesinlikle binmek istemezdi arabaya.. bebek arabasindaki çocuklara imrenerek bakardım.

6-7 aylık olduğunda arabanın kucaktan daha konforlu olduğunu farketti sanırım.
O zamandan beri arabasını seviyor..
Şuan 26 aylık.

Mrb arkadaşlar ... Oğlum dün beşinci ayını bitirdi ve 35 haftalık dünyaya gelen bir bebek olduğu için ilk dört ay kolik atağı vardı yeni yeni geçiyor ve bu yüzden kucağa çok alıştı. Dışarı çıkamaz oldum çünkü hep kucak istiyor ve bebek arabasını kesinlikle reddediyor.Buda benim moralimi bozuyor ..... Acaba zaman geçtikçe kendini bildikce bebek arabasında duru mu alışır mi yoksa ben her dışarı çıktığında surekli kucagimdami taşımak zorunda kalicam lütfen benim durumumu yaşayan arkadaşlar varsa bana önerilerini ve tesellilerini bekliyorum....

kanguru al canım...en guzelı o

Arabasına onun dikkatini çekecek oyuncular ya da ayna takmayı denerseniz. Biz benzer sorunu arabada yaşıyorduk oyalancak birşey olduğunda daha uzun sure kalıyor diğer turlu sıkılıyor. Bir de o aylarda bebekler düz yolda değilde taşlı yolda sallanan sallana arabada gitmekten çok hoşlanıyor. Biz 2 aylıkken çıkmıştır alışverişe ve AVM de çok huysuzlandi arabada ama dışarı taşlı yollara çıkınca 4 saat hiç sesini çıkarmadan durdu arabasında. :)

kucakta daha güvvenli olduğu için tercih ediyordur..5 aylık henüz ,kucağa alıştırma diyenlere kulak asmayın..kendini hazır hissettiğinde çevresine daha çok ilgi duyduğunda inecektir kucaktan..
oğlum da kolikti ve maşallah epey kilolu iri bir bebekti..ben de hep kucağüımda taşıdım..dert etmemeye çalıştım,sonra kendisi indi zaten ama hiçbir zaman sevmedi puseti..yürümeyi öğrenince elimden tutup gezdi..puset taşımaktan daha kolay boşverin..;)
biraz da huy meselesi,5 yaşına geldi,hala mesela uyurken koynuma girip uyur,terleriz falan ama öyle seviyor rahat ediyor..

benim oğlum 40. hafta da doğdu ve 6 ay kolikti.. berbattı. wc için bile eşimi bekliyordum.
zamanla sevdi bebek arabasını. özellikle emeklemeye başlayınca peşimden geziniyordu. yürüyünce daha da kolay oldu benim için. tabi yoruluyorum fır dönüyoruz evde ama o ilk 6 korkunçtu..

çok şükür sağlığı yerinde zamanla düzelir.. bu arada ilk 6 ay peynir ekmek en iyi dostumdu :D
yemek yemek bile çok zordu..

Aynı durumu yaşıyorum şuan. Bebeğim 3 aylık ve devamlı kucak istiyor. Dışarı çıktığımızda ağlıyor arabasında durmak istemiyor :( haliyle bende dısarı cıkmaktan korkuyorum ama bir karar verdim son 4-5 gündür hergün dısarı cıkarıyorum alışsın diye. Bazen 10 dk hava alıyoruz bazen 40 dk belli olmuyor ama sanki alışacak gibi :) ağladığında kucağıma alıyorum sakinleşince tekrar arabasına koyuyorum. Oğlum daha çok küçük tabi ama devamlı kucakta olmuyor şiödilik 6.5 kilo ona rağmen belim kopuyor ileriki ayları düşünemiyorum.
Yol gösterici yorumları bende bekliyorum sabırsızlıkla :KK31:

Yürüyünce bu seferde biraz kucağıma gelse de sevsek diyoruz :) Arabasına alışır merak etmeyin. Ben ilk arabayla çıktığımda koşa koşa eve dönmüştüm. Ağlamaktan bir hal olmuştu çocuk ben eve gelene kadar :)

Benimki de oyleydi, ilk 10 ay kucak sonra yurumeye başladı hic binmez oldu arabasina, 1.5 yas civari puset konforunu kesfetti, simdi 3.5 yasinda pusetinden inmiyor :mad:

kucakta daha güvvenli olduğu için tercih ediyordur..5 aylık henüz ,kucağa alıştırma diyenlere kulak asmayın..kendini hazır hissettiğinde çevresine daha çok ilgi duyduğunda inecektir kucaktan..
oğlum da kolikti ve maşallah epey kilolu iri bir bebekti..ben de hep kucağüımda taşıdım..dert etmemeye çalıştım,sonra kendisi indi zaten ama hiçbir zaman sevmedi puseti..yürümeyi öğrenince elimden tutup gezdi..puset taşımaktan daha kolay boşverin..:KK66:
biraz da huy meselesi,5 yaşına geldi,hala mesela uyurken koynuma girip uyur,terleriz falan ama öyle seviyor rahat ediyor..
Böyle yazınca kuzucuklarım geldi aklıma onlarda öyle

Sarıl anne sarıl

Gıtme nolur beraber uyuyalım
Okul yolunu gözlüyorum gelseler artık:mad:

Konu sahıbı canım çok kılolu değilse tasıyın buyunce kendı bınmek ister yuruyunce de kendı sürmek:)

Sizin o zaman yaşadıklarını şuan ben yaşıyorum tıpatıp aynı durumdayım.6. Aydan sonra normale dönmeye başladığını yani???? WC, yemek , ev işi vs. Y rahat olmaya basladimi. Bide kucağı gerçekten surunmeye başlarsa biraktimi ????

yok arabayi istemicektir..
adimlamaya baslayinca yurutmeni ister sonra da elinden tutup tipis tipis yurur.
9. ayini bitirdikten sonra istense de kucaginda tutamazsin uzulme :KK25:

İnanın su halimde o kucağı istemeyeceği gunleri iple cekiyorym.Çünkü gerçekten çok zoooorrrrrr:KK43:

İnanın su halimde o kucağı istemeyeceği gunleri iple cekiyorym.Çünkü gerçekten çok zoooorrrrrr:KK43:

merak etme,sonra sen diceksin oglum gel kuzum kucagima..
yok..beyfendi kesfe cikmis ortalik karistirip deviriyor olcak :KK46:

İnşallah darısı benim basıma benim oglumda sever inşallah rahatrahat gezeriz arabasiylaaaaa :110:

Back
X