bende eşimin işi sebebiyle küçük bir ilçede oturuyorum ve yaşanacak gibi değil bu sene gidiyoruz çok şükür ..çocuğumu zar zor büyüttü m burafa canımı z sklsa gidecek gezecek yer yok hiç tavsiye etmemKızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Beş bin nüfusluk bir ilçede ömür boyu yaşanır mı? Yalnızım bir gün evlenmek falan nasip olursa yine oradan birini bulmak zorunda olurum. Hiç doğru düzgün marketin bile olmadığı bir yerde. İş için başvurmuştum ama bilemedim.
Şimdiden teşekkürlet değerli fikirleriniz için..
Oyle bi yerde egede dogdum buyudum ve daha guzel bir yer gormedim. Asil oyle yerde yasanir. 5bin nufustan biri kendini asik eder size diye dusunuyorum. Market yoksa insanlarin nasil alisveris yaptiklarini ogrenir ona gore giderirsiniz ihtiyaclarinizi. Ama baska bolgelerde nasil olur bilememKızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Beş bin nüfusluk bir ilçede ömür boyu yaşanır mı? Yalnızım bir gün evlenmek falan nasip olursa yine oradan birini bulmak zorunda olurum. Hiç doğru düzgün marketin bile olmadığı bir yerde. İş için başvurmuştum ama bilemedim.
Ayıp ayıp !Biz nasıl yaşıyoruz :)) özgür ruh bir sizdemi var :)Ben yasayamam.
Ayıp ayıp !Biz nasıl yaşıyoruz :)) özgür ruh bir sizdemi var :)
çok kücük anlatamam .yağız delikanlı kocamlan mesudum :) daha fazla ayrıntı veremem :)ya alismisim kalabalığa. Istabul ilcelerine 2 3 saatte yolculuk yapmaya, bu sebepten cok zor gelir bana ne biliyim. Sen nerdr yasiyosun kiz?
Kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Beş bin nüfusluk bir ilçede ömür boyu yaşanır mı? Yalnızım bir gün evlenmek falan nasip olursa yine oradan birini bulmak zorunda olurum. Hiç doğru düzgün marketin bile olmadığı bir yerde. İş için başvurmuştum ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?