Küçücük bir olayın bana açtığı sorunlar.

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
merhabalar. iki gündür bu olayı düşünüyorum ve sinirlerim aşırı gerilmiş durumda.
sizin yardımınızı istiyorum.

şimdiii çok iyi giden bi ilişkim var çok mutluyuz falan filan.

sevgilim cumartesi bir arkadaşında kalacaktı beş erkek maç izleyecekler pes oynayacaklar falan filan bilirsiniz işte. tek çekindiğim şey kalacağı arkadaşın ailesinin haberinin olmamasıydı ama sevgilim beni bu konuda rahatlattı. çok tutucular, ondan söylemedik bir şey yapmayacağız tabi ki gibi laflarla.

bu kalacakları yerin bir sokak arkasında benim çok yakın bir arkadaşım kalıyor (bu evler apartman değil yalnız, müstakil gerçi ne alaka bilmiyorum.)

neyse işte kaldılar ertesi gün buluştuk anlat ne oldu dedim hiç işte maç izledik pes oynadık konuştuk falan dedi. kötü bir şey olmadı değil mi dedim yok yok merak etme dedi. bu beraber kaldığı arkadaşlarından birini hiç tanımıyorum tek bildiğim uzun zamandır bir sevgilisi olduğu. onunla ilgili bir şey sordum bağırdı çağırdı bana sana ne falan diye.

sonra telefonu çaldı yanımdan kalktı gitti (normalde hiç yapmaz, ne konuşursa yanımda konuşur.) 15 dakika sonra geldi kim dedim cevap vermedi. tekrar sordum şu kaldığı arkadaşın yakınında oturan arkadaşım olduğunu söyledi. ne alaka diye sordum, dün onlar dışarı çıktı ben gitmedim niye gitmedin diye sordu dedi. ben de 15 dakika boyunca mı dedim yok 2 dakika konuştuk sonra bi arkadaşa rastladım dedi ama içime kurt düştü baktım 14 dakika 43 saniye konuşmuşlar.

sonra işte dün arkadaşlarıyla şu benim tanımadığım arkadaşının isminin geçtiği bir şeyler konuştuklarını duydum yanlarına gidince sevglim hepsini susturdu beni de ordan uzaklaştırdı.

şimdiii sorun yaratacak konuya geliyorum. daha sonra ne saklıyorsun sen diye kavga çıkarmalarımın sonucunda öğrendiğime göre:

bunlar benim o yakın arkadaşımla gece dışarı çıkmışlar. kaldıkları evin sahibi olan arkdaşı ve sevgilim gitmemiş evde kalmış.
sabah 6 gibi dönmüş diğer üçü ve şu benim tanımadığım uzun zamandır sevgilisi olduğu dışında bir şey bilmediğim çocuk onlara arkadaşımla aralarında bir şeyler geçtiğini söylemiş.

işte benim sorunlarım;

1. sevgilim bana bunu neden söylemedi de sakladı? oysa her fırsatta benden hiç bir konuda bir şey saklamayacağına yemin eder herkesin yanında da bizim aramızda gizli saklı yoktur der. üstelik arkadaşları konuşurken onları niye susturdu ve 15 dakika telefonda ne konuşmuş olabilirler?

2. sevgilisi olan biriyle bir şeyler yaşamış o kıza ben nasıl eskisi gibi davranabilirim, kendimi aldatılan kızın yerine koymadan duramıyorum. benim güvendiğim, kardeşim dediğim kız bir başka kıza bunu nasıl yapabilir?

anlayacağınız kafam bunlarla fazlasıyla dolu ve ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

bıraz karısık olmus ama sunu anladım dogru mu.senın kız arkadasın ve sevgılının arkadasının arasında bırseyler yasanmıs.dogru mu

sana hak verdım sımdı.pekı normalde erkek arkadasın senınle arkadasları hakkında konusur muydu?

onun olduğu bir ortamda arkadaşının sevgilisini aldattığını söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum ki normalde de sık sık konuşur benden akıl falan ister hatta. defalarca arkadaşlarının sorunlarını anlatıp fikir istediği içini döktüğü olmuştur. ama böyle bir şeyi neden özellikle gizliyor anlamıyorum işte.

onun olduğu bir ortamda arkadaşının sevgilisini aldattığını söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum ki normalde de sık sık konuşur benden akıl falan ister hatta. defalarca arkadaşlarının sorunlarını anlatıp fikir istediği içini döktüğü olmuştur. ama böyle bir şeyi neden özellikle gizliyor anlamıyorum işte.

neden gızlıyor sana soyleyeyım arkadasıyla bır daha gorusmesını engelleyebılecegnı dusunuyordur ya da o cocugun sevgılısıyle durumu bır sekılde paylasabılecegını dusunuyordur.hersey olabılır.yakında olayları sende ogreneceksın emınım.sevgılının bır sucu yoktur merak etme sen

bu ne iş yaaa insan arkadaşına böyle birşey yaparmı
arkadaşınla arkadaşlığını devam ettiriyormusun
senin yüzüne nasıl bakabiliyor
sevgiline diyecek birşeyim yok o zaten seni sevmediğini belli etmiş
ben olsam ikisini deee.......:47:

O kadar çorba olmuş ki yazın, hiç birşey anlamadım... İlk yorumu yapan arkadaş nasıl anlamış şaşırdım.. Tek diyeceğim, arkadaşın sevgilisi olan biriyle bişeler yaşıyorsa kendisine yedirmiştir zaten.. seni ilgilendirmez.. Zaten bir tek burayı anladım :1:

neden gızlıyor sana soyleyeyım arkadasıyla bır daha gorusmesını engelleyebılecegnı dusunuyordur ya da o cocugun sevgılısıyle durumu bır sekılde paylasabılecegını dusunuyordur.hersey olabılır.yakında olayları sende ogreneceksın emınım.sevgılının bır sucu yoktur merak etme sen

çocuğun sevgilisiyle paylaşılması gerkilen bir konu bu zaten. kendimi o kızın yerine koydukça deliriyorum bi haftadır aldatıldığını bilmeden mutlu mutlu geziniyor. aynısı başıma gelirse benim de haberim olmayacak yani.

benden gizlemeye çalışmasa söylese, diyecektim ki sevgilim benden bir şey gizlemiyor arkadaşının yanlış yaptığının farkında, bu durumdan da rahatsız. bana da bunu anlattığına göre böyle bir şeyi o yapmaz. ama şimdi o, o çocuğu korudukça ben sinirleniyorum.

bu ne iş yaaa insan arkadaşına böyle birşey yaparmı
arkadaşınla arkadaşlığını devam ettiriyormusun
senin yüzüne nasıl bakabiliyor
sevgiline diyecek birşeyim yok o zaten seni sevmediğini belli etmiş
ben olsam ikisini deee.......:47:

yanlış anlamışsın bence. sevgilim bir şey yapmamış ki. sevgilimin arkadaşı yapmış.

O kadar çorba olmuş ki yazın, hiç birşey anlamadım... İlk yorumu yapan arkadaş nasıl anlamış şaşırdım.. Tek diyeceğim, arkadaşın sevgilisi olan biriyle bişeler yaşıyorsa kendisine yedirmiştir zaten.. seni ilgilendirmez.. Zaten bir tek burayı anladım :1:

şimdi baktım da, haklısın karışık olmuş.
ben onun yedirebilmesini yediremiyorum işte.

Son düzenleme:
kendiside bu durumu kabullenememiş..ona biraz zaman ver..senin çok yakın arkadaşının ve kendi arkadaşının böyle bir durumu yapmış olmaları güven yıkıcı olmuş onun için..seninlede mutlaka paylaşacaktır..

evet doğru. sinirimi bozan durum da sevgilimin benden özellikle gizlemesi ve kız arkadaşımın sevgilisi olan biriyle bir şeyler yaşamayı kendine yedirmesi.

cnm belki sevgilinin arkadasi senin kiz arkadasina sevgilisi oldugunu söylememistir? sevgilinde kiz duymasin diye sana anlatmiyordur :26:

ısımız sorunu anlamak ve cozmek:1:

cnm belki sevgilinin arkadasi senin kiz arkadasina sevgilisi oldugunu söylememistir? sevgilinde kiz duymasin diye sana anlatmiyordur :26:

arkadaşım biliyor, biz konuşmuştuk bu konuyu.

kendiside bu durumu kabullenememiş..ona biraz zaman ver..senin çok yakın arkadaşının ve kendi arkadaşının böyle bir durumu yapmış olmaları güven yıkıcı olmuş onun için..seninlede mutlaka paylaşacaktır..

haklı olabilirsin canım. bu açıdan bakmamıştım. gerçi zaten o söyledi bana ama o kadar zaman niye sakladığını anlayamıyordum.

İşte bu yüzden izin vermiyorum sevgilimin kankalarıyla kalmasına. Bişey oluyo muhakkak benim kızcağım. Keşke izin vermeseydin koysaydın tavrını. Sevgilin bişey saklıyo gibi evet ama sen o çocuğun sevgilisine gidip sevgilin seni aldatıyo falan dersin diye korkmuştur belki bu olabilirmi?

İşte bu yüzden izin vermiyorum sevgilimin kankalarıyla kalmasına. Bişey oluyo muhakkak benim kızcağım. Keşke izin vermeseydin koysaydın tavrını. Sevgilin bişey saklıyo gibi evet ama sen o çocuğun sevgilisine gidip sevgilin seni aldatıyo falan dersin diye korkmuştur belki bu olabilirmi?

ben de izin vermem normalde. asla vermem ama ne bileyim böyle kuzu gibi baktı lütfen güvenmiyor musun falan dedi kıyamadım :16:
ama son olacak, o kesin.

çok sinir bozucu. bence biraz daha sıkıştırsan altından daha başka şeyler de çıkacakmış gibi bir koku geliyor burnuma... :44:

sıkıştırdım, tüm ayrıntıları öğrendim şimdi bana destek olan siz değerli arkadaşlarıma da açıklayayım.

aslında sevgilim gelip kendi bana sana söylemediğim için kızgınsın biliyorum ama ben böyle bişeyi sana nasıl söyleyebilirdim, o kız senin kardeşin sayılır hayal kırıklığı yaşa istemedim o sana anlatacaktı izin vermedim kaldıramayacağını bildiğim için falan dedi.

şöyle bi düşününce çok haklı. kendimi o aldatılan kızın yerine koyup nasıl da üzüldüm. benim yakın bir arkadaşımın başka birine böyle bişey yapacağına inanamadım gerçekten de fazla sarsıldım. kaş yapayım derken göz çıkaracaktı yani nerdeyse benim cici oduncanım :16: ama hallettik, mutluyum :31:

hepinize de çok teşekkürler :17:

Back
X