- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
evet annesiyle görüşüyor ama okula onlar götürdükleri için haftaiçi çoğunlukla oradaÇocuk anne demek istiyor da babasını paravan olarak kullanıyor olabilir mi?
Öz annesi nerede, görüşüyor mu?
Anneyi daha az gördüğü için -yaş olarak anneyle daha çok zaman geçirmesi gereken dönemde çünkü- muhtemelen anneye tepki veriyor çocuk. Babayla bir ilgisi olmayabilir durumun.evet annesiyle görüşüyor ama okula onlar götürdükleri için haftaiçi çoğunlukla orada
zaten ablama diyorum fazla tepki verme, soru sorma diye, çünkü birşeyin üzerine düştükçe daha fazla söylemeye başlıyor.Anneyi daha az gördüğü için -yaş olarak anneyle daha çok zaman geçirmesi gereken dönemde çünkü- muhtemelen anneye tepki veriyor çocuk. Babayla bir ilgisi olmayabilir durumun.
Kesinlikle. Fakat ne sebepten anne ile daha az görüşüyor bu önemli. Çocuk anne ihtiyacını goderemiyor olabilir.zaten ablama diyorum fazla tepki verme, soru sorma diye, çünkü birşeyin üzerine düştükçe daha fazla söylemeye başlıyor.
bence evlense bile yine dememeli ki annesi var sonuçtaBeyefendi hanımefendi ile evlenir. Çocukla o hanımefendi ilgilenir. Anne der. Bence mantıklı.
Ama görüşülen kişiye anne dedirtmek akıl kârı değil.
Anneyi vuracağı noktayı bulmuş, canını acıtmaya çalışıyor.zaten ablama diyorum fazla tepki verme, soru sorma diye, çünkü birşeyin üzerine düştükçe daha fazla söylemeye başlıyor.
7 yasindaki cocuk anneye daha cok ihtiyac duyar. Okula annesi goturemiyor mu?evet annesiyle görüşüyor ama okula onlar götürdükleri için haftaiçi çoğunlukla orada
ilk etapta ablam geldiğinde annem ve babamla kaldı yiğenim daha bebekti öyle büyüdü kalabalık ortamda, ablam ayrı eve geçince de orda kalmayı hiç istemedi ama yine de annesine düşkün. hep sürekli beraber olmak istiyor annem buraya gelsin diyor anneanne ve dedesindeyken. okul çağına kadar hep bizdeydi, okula başlayınca hafta içi orda kalsın kararı alındı ve burada aşırı hırçın, büyüdüğü ortamda çok sevdikleri alttan aldıkları için. annem ve babam da çok yoruluyor. mesela burda okula bile gitmeyeceğim diye diretiyor. ama orda öyle değil, diğer taraftan daha çok çekiniyor. bunu da onları daha öncesinde az görmesine bağlıyorum bilemiyorum.Kesinlikle. Fakat ne sebepten anne ile daha az görüşüyor bu önemli. Çocuk anne ihtiyacını goderemiyor olabilir.
annelik edeceğini sanmıyorum çünkü babasını da çok görmüyor, babanne ve dede de kalıyorİstiyorsa babasının evlendiği kadına anne desin,bunda ne var ki? Sonuçta haftada beş gün o kadın annelik edecek. Belli ki çocukla arası iyi ki çocuk onun hakkında güzel sozler soylemis. Kardeşin bencillik edip uzulecegine çocuğum mutlu diye sevinsin bence. Çocuk cici annesini sevmese daha mı iyi
evet bir dönem çok karmaşıktı üstte açıkladım özet olarakSiz ablam boşandı birlikte yaşıyoruz, yeğenim çok yaramaz, bizi çok yoruyor, ablam hiç umursamıyor, bıktım artık temalı bir konu açmış mıydınız???
Çocuk o zaman başkasına anne der, başkasına baba da der.annelik edeceğini sanmıyorum çünkü babasını da çok görmüyor, babanne ve dede de kalıyor
olay bu kısaca açıklayabilirsemÇocuk o zaman başkasına anne der, başkasına baba da der.
Bu çocuğun bir evi, düzeni var mı, kapanın elinde mi kalıyor?
ilk etapta ablam geldiğinde annem ve babamla kaldı yiğenim daha bebekti öyle büyüdü kalabalık ortamda, ablam ayrı eve geçince de orda kalmayı hiç istemedi ama yine de annesine düşkün. hep sürekli beraber olmak istiyor annem buraya gelsin diyor anneanne ve dedesindeyken. okul çağına kadar hep bizdeydi, okula başlayınca hafta içi orda kalsın kararı alındı ve burada aşırı hırçın, büyüdüğü ortamda çok sevdikleri alttan aldıkları için. annem ve babam da çok yoruluyor. mesela burda okula bile gitmeyeceğim diye diretiyor. ama orda öyle değil, diğer taraftan daha çok çekiniyor. bunu da onları daha öncesinde az görmesine bağlıyorum bilemiyorum.
O zaman kusura bakma da ne ablan hak ediyor anne vasfını ne de babasının yeni eşi.annelik edeceğini sanmıyorum çünkü babasını da çok görmüyor, babanne ve dede de kalıyor
Tamam da annenin evi var, anneannede de kalıyor.olay bu kısaca açıklayabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?