Sute biraz su katarsasaniz sorun kalmaz.Sutu soguk vermeyin sakin.Bu arada eger 15gunlukse henuz buyuk tuvaletini yapmamasi lazim.Eger yapiyosa normal yemek de yiyebilir bu durumda 1 aylik var demektir.Erken yapmaya basladiysa da cok yasamaz...marketten junior mama falan alip verin ya da sutlu sulu cok kucuk dogranmis ekmek...sorunuz olursa sorabilirsiniz
Gecen gun apartmanin onunde bir kedi yavrusu devamli miyavliyordu. Dayanamadim baktim yarasi var. Hicbir hayvani tutup elleyemem. Bir yere danistim. Onlarda bana belediyeye ait numara verdiler. Aradim. Guya gelip ilgileneceklerdi. Lutfen hayvan cok miyavliyo on patisinde problem var dedim. Kimse gelmedi. Ne verilir bilmem. Azcik sut ilittim verim diye baktim yok. Belediyeye ait hayvan kurumundanda kimse gelmedi. Cok uzuldum o haline. Sizi iyi anliyorum.
Kediler 1 aylık olmadan buyuk tuvaletlerini yapamazlar. Eger yapıyorlarsa fazla yasamazSorun var demektir.Zaten annesiz kedi buyutmek çok zor...siz dediğim gibi ya süt annesi bulmaya bakın ya da su katarak verin,mesela 5ml veriyosanız 0.5-1ml si su olsun.Kesilmezse su oranını az daha artırın..İshali hemen kesilir.Zaten bu mevsimde doğan yavrunun da yasaması çok zor.İnşaallah yasar gene de ne diyeyim...
Petshopta bulabileceğiniz süt tozunu ya da mandıra tarzı bir yerden keçi sütü alıp ılık bir şekilde verebilirsiniz. İnek sütünde laktoz vardır ve sindirimi çok zor olduğundan verilmemelidir yavruya.
ishali kesmek için de pirinci haşlayıp suyunu içirin şırıngayla.
Kolay gelsin..