Küçük ama kafaya taktığım sorunum

bence çok çelişkili bi durumdasınız. hem yüzük istemiyosunuz hem debi hatıra kalsın diyosunuz.. madem yüzük aln hatıra o olsun işte..
anlamsız bi durum.

Bizm adetlermizde sözde söz yüzüğü tek taş takılır. Benim eşim sevgiliyken almştı tektaşımı beyaz altındı . . Sözdede sarısını aldı . . Sizde söz bileziği gibi birşey isteyebiirsiniz kelepçeli ince taşlı bilezkler varya onları kastatediyorum . .Ne istediğinizi söyleyin sevgilinizi erkekler anlamazlar bu işlerden . . Yada anlamamazlıktan gelirler

Valla canım bu söz nişan düğün işleri biraz sıkıntılı baştan göze almak lazım. Sen söylesen bile şu alınır bu takılır diye onlar sağdan soldan işlerine geldiği gibi araştırıp yok şunu da kız yaparmış yok erkek bunu yapmazmış diyecekler. Önemli olan senin sevgilinle aranı iyi tutman. Ama yine de sevgiliyle bile bir sürü kırgınlık oluyor. Benim gördüğüm ve bildiğim, istemeye gelinirken çiçek ve gümüş şekerlik alınıyor ayrıca bir de bilezik takılıyor. Keşke karşı taraf bunu içinden gelip yapsa. Yapmayınca insanın içine batıyor önemsenmiyormuşsun gibi geliyor. Yapılmasını söyleyince senin içine sinmiyor, söylemekle yapılan jest çok rahatsız edici oluyor. Siz sevgilinle konuşursunuz ama herşey olacağına varıyor. Çok da moralini bozma bence, önemli olan düğünden sonra sizin mutlu olmanız. Keşke erkek tarafı başta herşeyin büyüsünü bozmasa.

sen aldırmazsan ailesi aldırır kendine neden istemiyorsun yüzük falan bak 9 yıllık evli biri olarakkkk
erkekler ay ne tok gözlü karım var bişey istemiyor demez kıymet bilmez bende herşeyin ucuzuna kaçtım şuan bana söylenen aldırsaydın akıllı olup o nedenle ne istiyorsan alabileceği ölçüde tabi aldır kimse sana teşekkür etmez senin yemediğin parayı ailesi yer

Şimdi erkek arkadaşınızın eli açık olduğunu ama yol gösterenin olmadığını söylediniz. Neden yol gösteren siz olmayasınız, burda yazdığınız gibi anlatırsanız eğer gayet anlayışla karşılayabilir.

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum ben...iste git kuyumcuya kendin seç al..hakkın bu sonuçta ..böyle istesem mi alsam mı modlarına girme..direk al...bizdede sözde yüzük takıldı..nişanda bir tane daha...
ben doğum yapmadan önce eşimi aldım kuyumcuya götürdüm aldım kendime doğum hediyesi...sonra doğum yaptığım gün o taktı hastanede...valla ben ona söyleyip almasam on yıl beklerim ondan düşünüp almasını...niye yapmadı etmedi diye sonra üzülmektense şimdi git al..hiç çekinmeden de iste..

Kolye takmayi severmisiniz bilmiorum ÂMa ,melek uclu,kảr tanesi seklinde vb bỉ cok sêcnek vả,ben ce cok fazla da tutmz ve hem de cok hós bỉ hatira olur,hic cikartmezsinz boynunuzdan,ẩri altin ya da beyaz altin olabalir,ya da bilezik mi ístiorsunuz,bileklik mi siz kảar vẻrin,kesinlikle söyleyin kirmadan tảtrtismadan,daha sỏnra aldiginiz hediyenin résmini de beklioruz :)))

bence çok çelişkili bi durumdasınız. hem yüzük istemiyosunuz hem debi hatıra kalsın diyosunuz.. madem yüzük aln hatıra o olsun işte..
anlamsız bi durum.

yüzük istemememin sebebi zaten nişanda alyans takılıcak söz yüzüğünü ne bileyim ömrüm sonu takmam gibi geliyo evli kişilerde genelde görmüyorum ben her zaman takıcağım birşey olsun istemem çelişkiden değil yani

Beyaz altin kunye ya da gumus bir bilezik aldir canim. Hem cok zarif hem de her zam takarsin

aynen söylemekle yapılan jest çok rahatsız edici oluyor :) ama en sonunda söyledim dedimki benim gibi düşünmemen üzdü beni sonuçta sözde insanlar yüzük takıyor o günün anısı oluyor madem yüzük takmıcaz bu kıza o günün anısına başka birşey takıyım diyen yok galiba burda önemli olan maddi değeri değil dedim oda hemen tabi canım gibisinden kıvırdı :) öle şimdilik anlaştık yani

en son konuştuktan sonra buluşunda bakarız beraber dedi. Dediğiniz gibi bende düşündüm ben bişi demeden beklesem bekleyip üzüldüğümle kalcam burda önemli olan benim için aslında önemsenmek hani ben takı takı demiyorum. İşte şimdi iyiyiz benim dediğim olucak ama keşke ben demeden düşünülse bazı şeyler.

benim yüzük istemememin sebebi zaten tektaşım var onuda çok severek takıyorum nişandada alyans takıcaz bide o işinden dolayı sürekli yüzük takabilcek bi insan değil oda bana demişti hatta sana alıyım sadece diye ben yüzük istemem dedim ama başka bişey istemem demedim. Yüzük istemem dedikten sonra istedimki yüzük istemiosan başka bişey takalım denmesi. o yüzden hani yüzük nasıl takılınca söz yüzüğüm oluyo atıyorum kolye de olsa küpe de olsa hani diyimki söz kolyem. Amaç ismi olsun kullanıcağım birşey olsun. İşte ben açık açık söyleyince anladı. KEşke böyle şeyler konuşulmasa düşünülse... Ama her iki tarafın inceliği düşünceliliği aynı olmuyor sanırım.

bence senin direk sölemen daha iyi çünkü benimkinde ben çok şey bekledim hiç biri yapılmadı eğer baştan tavrını nasıl koyarsan öyle gidiyo sonradan evlenince zaten evlendik mantığıyla erkekler hiç bişi yapmıyo o yüzden şimdiki zamanın keyfini çıkar ve karşı tarafın durumuna da uygun şekilde bişeler iste bu seni,n hakkın

Yüzük almama kararınız olmasaymış keşke madem hatıra istiyorsunuz. Zaten söz yüzükleri çok ince ve uygun fiyatlı oluyor.
Bazende nişanda takılacak yüzük alınıyor, o günde takılıyor.

En iyisi siz ikiniz içinde küçük hatıra sayılacak bir hediye alın.

Benim esim de bana 1 sene one taktığı tek tası orda tekrar taktı. Hic aklıma gelmedi de bunu sorun etmek :)
Böyle ufak seyler icin aranizin bozulmasına neden olmayın

açıyım da eşime okutuyum bu başlığı :)) beni istemeye geldikleri akşam sözlendik biz şehirdışından geleceği için. nasıl olacak bir şey takılacak mı söz nasıl yapılıyor dediği zaman ben evlenme teklif ederken verdiği tektaşı vermiştim al sözde bunu takacaksın diye :) çünkü sözlenirken tektaş takmak istemiştim ve o da halihazırda vardı. gerçi küçüktü büyüğünü aldırsaydım keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…