- Konu Sahibi sleeping_beauty
-
Ne istiyorsan acikca söyle tatlim. Hatta kolundan tut, götür bir kuyumcaya, sec orda begen uygun birsey ve bunu al ve getir bana o gün ailemin yaninda tak, herkesde cok memnun olur, ben söylemem hic önceden sectigimizi de.
Benim sözümdede bana bilezik takmislardi, bizde adet öyleymis. Dedigin gibi pahali birsey olmasina gerek yok, ama güzel bir hareket sonucta ve kesinlikle bosver deyipde sonra kendi kendini yeme. Acikca sunu istiyorum de, oda ya alir, ya pahali der, bu sefer baska birsey begenirsin, bulursunuz birsey. Hatta biraz aklin varsa öyle degersiz birseyde secme derim, madem parasi var, güzel birsey sec, sana harcanmayan yine birsekilde harcanilir tatlim, nasil olsa ailesinin gözü acikmis, yemeyenin malini yerlermis.
bence çok çelişkili bi durumdasınız. hem yüzük istemiyosunuz hem debi hatıra kalsın diyosunuz.. madem yüzük aln hatıra o olsun işte..
anlamsız bi durum.
yüzük istemememin sebebi zaten nişanda alyans takılıcak söz yüzüğünü ne bileyim ömrüm sonu takmam gibi geliyo evli kişilerde genelde görmüyorum ben her zaman takıcağım birşey olsun istemem çelişkiden değil yani
Valla canım bu söz nişan düğün işleri biraz sıkıntılı baştan göze almak lazım. Sen söylesen bile şu alınır bu takılır diye onlar sağdan soldan işlerine geldiği gibi araştırıp yok şunu da kız yaparmış yok erkek bunu yapmazmış diyecekler. Önemli olan senin sevgilinle aranı iyi tutman. Ama yine de sevgiliyle bile bir sürü kırgınlık oluyor. Benim gördüğüm ve bildiğim, istemeye gelinirken çiçek ve gümüş şekerlik alınıyor ayrıca bir de bilezik takılıyor. Keşke karşı taraf bunu içinden gelip yapsa. Yapmayınca insanın içine batıyor önemsenmiyormuşsun gibi geliyor. Yapılmasını söyleyince senin içine sinmiyor, söylemekle yapılan jest çok rahatsız edici oluyor. Siz sevgilinle konuşursunuz ama herşey olacağına varıyor. Çok da moralini bozma bence, önemli olan düğünden sonra sizin mutlu olmanız. Keşke erkek tarafı başta herşeyin büyüsünü bozmasa.
arkadaşa sonuna kadar katılıyorum ben...iste git kuyumcuya kendin seç al..hakkın bu sonuçta ..böyle istesem mi alsam mı modlarına girme..direk al...bizdede sözde yüzük takıldı..nişanda bir tane daha...
ben doğum yapmadan önce eşimi aldım kuyumcuya götürdüm aldım kendime doğum hediyesi...sonra doğum yaptığım gün o taktı hastanede...valla ben ona söyleyip almasam on yıl beklerim ondan düşünüp almasını...niye yapmadı etmedi diye sonra üzülmektense şimdi git al..hiç çekinmeden de iste..
sen aldırmazsan ailesi aldırır kendine neden istemiyorsun yüzük falan bak 9 yıllık evli biri olarakkkk
erkekler ay ne tok gözlü karım var bişey istemiyor demez kıymet bilmez bende herşeyin ucuzuna kaçtım şuan bana söylenen aldırsaydın akıllı olup o nedenle ne istiyorsan alabileceği ölçüde tabi aldır kimse sana teşekkür etmez senin yemediğin parayı ailesi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?