Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim cevaplarınız için...
Ayrılık dediğim 3-5 bilemedin 1 hafta belki. Hani çok seviyorum, çok sevildiğimi de biliyorum ama kendi bunaltılarını ister istemez bana yansıtıyo acısını ben çekiyorum. Dün konuştuk niye böyle bilmiyorum tek bildiğim seni çok seviyorum, senden başkasıyla olmaz dedi. İlk uzun ilişkisi bocalıyo, sıkıntıları da var biliyorum diyorum ya nasıl sevdiğini de görüyorum hissediyorum ama yoruluyorum.
Dün ilk defa benim sensiz kalmam lazım, nefes almam lazım dedim. Ki biz hiç küsmedik bugüne kadar hergün dipdibe olmamız lazım bi'gün bile küs uyumadık. Kızsak da "iyi geceler eşek" diye mesaj atıp gülümseyip uyuduk. Ben temelli gitmek niyetindeyken ara olsun dedi, ilk defa bu kadar sevdiğim kadını üzmemek, değerini bilebilmek, tüm bunaltımı atıp düzelebilmem için dedi. Sabah 6ya geliyodu uyuyamadık. Konuşma uzadı gitti ama istemedim.
Gündüz mesaj atmış dayanamıyorum, görmem lazım olmuyo böyle diye 5 saat sonra...
Ben de yapamıyorum ama yapmam lazım. Aynı bölümdeyiz şu bikaç gün nasıl geçicek bilmiyorum. İlk defa böyle oldum zaafım var sanki onun yüzünden ağlarken yine ona sarılıyodum hep, o da öyle kızar bana sarılır içlenirdi.
Eskisi gibi olmamasından korkuyorum ama benim nefes almam lazım eski ilişkimde de çok yorgundum bu tuz biber oldu bünyem kaldırmadı.
Bazen küçük molalar gerekir, bu çok normal insani bir şey. Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman, kendimden örnek vereyim, geçtiğimiz iki hafta sevgilimle çok tatsız geçti, önce belini incitti yattı bir kaç gün o esnada günlük konuşmalarımız oldu, nasılsın , iyi misin, belin nasıl vs.. bir kaç gün geçti, baktım iyileşme yok ama beni de görmek istemiyor, gitmedim üzerine sadece bir sıkıntın mı var konuşalım dedim, var ama konuşmaya hazır değilim dedi. Ses etmedim, sabretmesi zor ama anladım ki biraz kendi başına kalmak istiyor. Velhasıl sadece basit telefon görüşmeleriyle iki hafta geçti. Dün aradı, seni çok seviyorum, anlayışın için teşekkür ederim dedi ve çözüldü. Oturup problemini konuştuk, hak verdim, gerçekten kendi başına kalması gereken bir dönemmiş.
Yani oluyor bazen, bu sevgisizlikten değil, hayatın yükü ağır, bazen bunalıyor insanlar ama bu dönemlerde fevri olmadan birbirini anlamak lazım, zaman vermek lazım. Çok sorunlu dönemlerde sevgiliyle ilgisi olmasa bile onu kırabiliyor insan, en azından küçük bir mesafe kırgınlık olmadan atlatılmasına yardımcı olabilir. Her sorun birlikte çözülmüyor, insanın bazen kendi başına kalıp nefes alabileceği zamanlar olmalı. Bu zaman zarfında sabırlı olmalı, birkaç gün sevgiyi değiştirmez diye düşünüyorum, gerçekten birbirinizi seviyorsanız, zamana olan ihtiyaçta insani bir şeydir ve anlaşılabilir.
bızım ılıskımızde ilk bır yıldan sonra 2 aylık bı ayrılık yasadık şuan ıkı yılı gectık sımdıkı aklım olsa barısmazdım ama kısmet bırazda sanırım.ilişkiye gore de değişir.daha beter olan yada daha ıyı olan ilişkiler olabılır
Benim de bi senelik ilişkim var hep tartışıyoruz da bi kere ayrıldık iki hafta hiç konuşmadık ben inat o benden de inat, sonra o aradı olmuyo yapamıyorum diye barıştık ve iyi bile oldu yani sonrasında değer kıymet daha çok bildi, uzun ilişkilerde ara sıra özlemek iyidirAma sen sen ol sensizliğe alışmasına izin verme
Canım ben sana hak verdim biraz nefes almak istemen yalnız kalmak istemen gayet doğal.. Biraz bunalmışsın hergün birlikte olmaktan ve onun bazı rahatsız edici huylarından.. Sen sevmiyor değilsin sadece durum bu..
Ama diğer yandan ilişkilere genel bir bakış yaparsak mola senden sıkıldım anlamına geliyor.. Yani genel olarak durum bu olduğundan sevgilin seninde böyle olduğunu sanabilir.. Ama bence sen istisnasın.. Bunu anlat sevgiline ve anlayış iste üstüne geldikçe daha da bunaldığını söyle.. Bu ayrılığın ikinizede iyi geleceğinden ve ayrılık (daha doğrusu kafa izni diyelim :) ) sonunda ilişkiye daha sağlam başlayacağınızdan bahset.. Onunda içini rahatlatman lazım baksana paniklemiş adam..
En çok onun için istedim zaten beni üzüp, sonra o daha çok üzülüyo. Sürekli mızmızlanmaktansa bi'seferde ağlayıp rahatlamak daha mantıklı geliyo.
Başlara döndük sanki, Facebook'tan sohbete girip bakıp bakıp aynı anda çıkıyoruz, böyle tedirgin mesajlar falan
Görünce dayanamıycam gibi
9 buçuk saat aradan sayılır mı ki
of
Hey Allahım sende mi özledin
Bir süre uzak davranacaksın zaten ister istemez buda onu kendine getirir diye düşünüyorum.. Birde ders bittikten sonra onunla vakit geçirmezsin bi süre böyle idare edebilirsin, zaten aynı bölümde ne kadar ayrı kalacaksın ki hergün illaki görecek..
Hergün ağlamaktansa bi kerede ağlamak daha mantıklı derken sen kesin ayrlık mı istiyorsun ki? Sende kararsızsın sanırım.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?