Küçük ayrılıklar...

Patlama yaşıyorsun sanırım :26:
Dur bi bakalım gün sonunda nasıl hissediceksin sonra yarın onu okulda görünce ne hissediceksin.. Bence dayanamaz birbirinize doğru koşarsınız gibime geliyor türk filmlerindeki gibi

Kısa Ayrılık Diye birşey yoktur ara vermek bitirmenin Yarısıdır. Bi Romanı veya Hikayeyi 3-4 Defa okumak ne kadar zevk verebilir bir insana ? Aynı şeyleri okuduğunuzda Giriş Gelişme Sonuç u biliyorsunuz ve heyecan vermiyor dimi ? Birde Yep yeni bir kitap olduğunda Kokusu taze içinde neler var bilmiyorsunuz bir heyecanla okuyup sürüklenip gidiyorsunuz dimi ? İçinde neler olduğunu zaman geçirdikce öğreniyorsunuz. Bu hayatta en feci durumlar bile anlıktır takma gitsin giden gitti yi ile kalır ya kötü yada iyi anılarla hatırlanır hayatında sadece küçük bir tecrübe kalır. hayırlı günler diliyorum

Salı gitcez okula ya. Bana ara yetti şimdiden salıya kadar duramam gibi

bir ilişkiye başlandıktan sonra yok nefes alalım .biraz ara verelim gibi kelimeler varsa bence o ilişkiden hayır gelmez kii ben yaşadım biliyorum ve şuan tekim..
ama her ilişki bir olmaz bazı insanlar ayrıldıktan sonra daha sıkı baglanıyorlar bu da var bu kişiden ve ilişkilerdeki bağlılıga dayanıyor bence....???

Aynen. Ama benim sevgiden yana problemim yok kendimi de onu da biliyorum. Sadece özel sorunlar yüzünden biz kavramının darbe almaması için koruma amaçlı bi'iki gün sessiz kalmak istiyorum.

Çevremde kısa kısa ayrılıklarla 6 yıl çıkıp şuan evli çok mutlu arkadaşlarım da var, ayrıla ayrıla ilişkinin tadını kaçıranda oyüzden dediğin gibi ilişkiye bağlı bi'durum

Salı gitcez okula ya. Bana ara yetti şimdiden salıya kadar duramam gibi

çok hoşsun canım yaa

ara ayrılık yoktur bir aşkda, bittiyse bitmiştir.
öyle bi süre görüşmeyelim falan olmaz.
yine görüşürsünüz ama davranışlarını düşünceleri denersin, gerekirse sevdiceğinle konuşup irdelersin ama ara vermek diye bişi olmamalı bana göre.

bana cinnet geçirip o zman ayrılalım dediğim oluyor benimde nişanlıma ama sonra nasıl pişman oluyorum :26:

:116:

geçen ay 5. yılımızı doldurduk biz hiç ayrılık yaşamadık
ara vermek istemedik vs. vs.
çok nadir kavga ettiğimizde bitti deyip telefon kapatır, bi saat sonra barışırız biz..
1 gün süren ayrılıklarımız bile olmadı Allah'a şükür!
ama bildiğim bişey var ki ara vermek ilişkiyi onarmaktan çok yıpratıyor...

Hala konuşuyoruz ikimizde hiç uyumadık. Facede gördü uyu artık yeni iyileştin dedi.
Of çok sinir oluyorum bu adama

Bizimki ikinci cümlen gibi görüşüp irdeleme olayı. Görmeden yapamam zaten. Öyle 1 ay hiç görmeden ara vermeyi bırak 1hafta hiç görüşmeden ara verdik desek bi'daha eskisi gibi olamam ben:44:

sıkı sıkı sarıl sevdiğine hepsi geçer aşk kazanır

çıkar aklından öyle araydı, ayrılıktı falan, ayrıntıları aşkda ara bence :116:

Maşallah size!
Biz de küs durmadık, duramadık hiç o muhabbet geçtiğinden beri konuşuyoruz bi' sevgilim demiyoruz işte. Salı gelsin de göriyim ya başlarım ara vermeye

6 yıldır çıkıyoruz..o kadar cok ayrılıp barıştık ki..inan sayısını bile hatırlamıyorum

eskisinden daha iyi veya daha kötü olduk diyemicam cünkü hep aynıyız

kötü yanı cocuk gibi her basım sıkışınca bitsin diyorum..yalama olduk yani

ayrılıklarımız hiç inandırıcı değil

Maşallah size!
Biz de küs durmadık, duramadık hiç o muhabbet geçtiğinden beri konuşuyoruz bi' sevgilim demiyoruz işte. Salı gelsin de göriyim ya başlarım ara vermeye

o zaman sıkı sıkı sarıl sevdiğine.. ufak tefek konulardan uzaklaşmayın birbirinizden :)

Aman bozulmayın da

sıkı sıkı sarıl sevdiğine hepsi geçer aşk kazanır

çıkar aklından öyle araydı, ayrılıktı falan, ayrıntıları aşkda ara bence :116:

Of of

canım ya benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve bu üç yılda birçok kez ayrılıp barıştık hani ayrılıklarımızıda toplasan 3 günden fazla sürmemiştir:))anlaşamamazlık tabi ki olucaktır bir ilişkide olmasa şüphe duyarım o ilişkiden önemli olan biraraya gelebilmek ve daha emin adımlarla devam etmek kendi ilişkim adına çok gönül rahatlığıyla diyebilirim ki her ayrılığımızın ardından daha da sıkı bağlandık birbirimize ve aynı hataları yapmamaya da özen gösteriyoruz..

Maşallah size de
Biz de güya ara verdik normalde konuşmadığımızdan daha çok konuşuyoruz iyi mi Bi'tek aşkım, bitanem yok
"nasılsın :)" modundayız Yarın görücem okulda, ilişkinin ilk günü gibi oldu bugün bi'saat ne giysem diye düşündüm
Ama tüm bunlar onun eşek olduğunu değiştirmiyo tabii ki
:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…