• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucuk bebegi olan anneler bi bakar misiniz

Duru321

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
188
91
18
35
Arkadaslar kizim 7.5 aylik ben gurbette olmam sebebiyle kv ile yasiyorum bebegimede biraz fazla duskunum ama gel gori bebegim oyle degil sanki benumle mutlu degil ben bakiyorum ben oynuyorum cok seviyorum ilgileniyorum asik suratli bi annede degilim ama bebegim babannesini gorunce sanki o annesi gibi mutlu oluyo o disari ciksa pesinde dolaniyo oturursa kucagina gitmeye calisiyo ama bunlarin hicbirini bana yapmiyo sanki benim yanimda mutsuz bu hep boylemi olacak acaba yanlis anlasilmasin tabiki sevecek babannesi ama bende annesiyim bana farkli davransin istiyorum aslinda boyle dusunmemin bi sebebide kv cunku surekli beni cok seviyo herkesten baska bakiyo bana asik aman soyle aman boyle sinirleniyorum bir yerde ben bu cocugun annesiyim ya bakicisi degil suzelicekmi bu durum babanneden bana gelmiyo ama bndeyken ababnneye gidiyo

Zamanla duzelir canim emziriyomusun?
Benim oglum 11 aylik son 1 aydir bana yapisti iyice baska kimseye gotmiyo. Onceden dedigin gibi esimi gorunce bana gelmezdi ama smdi hep nbana gelmek istyo

Ah canm benim bende senin gibi ilk zamanlar takıyordum daha hamileyken bile bana anne dicek kimseye diyemez diyodum.
Şimdi gel görki kızım bana cok düşkün ama
Herkese anne diyo.
Azcık daha büyüsün sevgisini dahada belli edicektir annesisin sen tabikide sana düşkün olcak

Oynatıyodur ilgileniyodur. Onunda hoşuna gidiyodur
Yok yani toplasak gunde 1 saat oda ben yemek yaparken alir is yaparken alir birde ben ders calisiyorum cocugumu ihmal etmiyim ben ilgileniyim diye gunduz bebekle gece dersle ugrasiyorum ama yine benimle hep

Ah canm benim bende senin gibi ilk zamanlar takıyordum daha hamileyken bile bana anne dicek kimseye diyemez diyodum.
Şimdi gel görki kızım bana cok düşkün ama
Herkese anne diyo.
Azcık daha büyüsün sevgisini dahada belli edicektir annesisin sen tabikide sana düşkün olcak
Cok takiyorum yaaa bende oyle diyorum kv dedi bigun bana anne diyebilir anne diyosunuz ya siz dedim hayir demesin onun annesi benim sana neden anne desin diye

Zamanla duzelir canim emziriyomusun?
Benim oglum 11 aylik son 1 aydir bana yapisti iyice baska kimseye gotmiyo. Onceden dedigin gibi esimi gorunce bana gelmezdi ama smdi hep nbana gelmek istyo
Evet canim emziriyorum sadece hasta olunca baskadina gitmiyo birde kv herkese esime bile cocuk hastaydi sabaha kafar basinda bekledim drdi sadece 2 kere geldi gitti ben sabaha kadar uyaniktim neden gormedim acaba

Keske benim kiz böyle birini sevse de rahat etsem azicik:KK51:avantaja dönüstürün. Cikin gezin falan.

Sizin aranizdaki bag her zaman özel olacak. Su an belki siz daha yorgun ve stresli gözüküyorsunuzdur ona.

Az zaman gecirdigi icin babaannesi onun icin daha degerli olabilir. Ulasilamayan kadindir:KK53:

Zamanla bi seyleri farkedecektir.

Keske benim kiz böyle birini sevse de rahat etsem azicik:KK51:avantaja dönüstürün. Cikin gezin falan.

Sizin aranizdaki bag her zaman özel olacak. Su an belki siz daha yorgun ve stresli gözüküyorsunuzdur ona.

Az zaman gecirdigi icin babaannesi onun icin daha degerli olabilir. Ulasilamayan kadindir:KK53:

Zamanla bi seyleri farkedecektir.
Bazen diyorym zaten gidecem ozlesin biraz ama yok birde babanneye biraksam en fazla yarim saat sonravgeri geliyo bana ya sikilip getiriyolar yada agliyoda orasini cozemedim cunku babanne herkese bana cok duskun beni cok seviyo imaji yaratmaya calistigi icin aglasada beni istesede soylemez yani

hic uzulme daha anneye yapisma surecine gecmemis.
1 yas civari gor senden baskasina gitmeyecek.
emzirmeye devam et.
buyuk ihtimal sana olan guveni tam oldugu icin seni cantada keklik goruyor sipa :KK53:
henuz kaybetme korkusu yok.
ayaklanip yurumeye baslayinca anneyi kaybetme korkusu yasamaya basliyorlar ve insanin pesinden ayrilmiyorlar.

çocuk ile siz ilgileniyor olabilirsiniz
ama o kadın ile sürekli oyun oynuyor veya dışarı çıkıyorsa
sizi rutin görüp eğlenmek için ona gitmek isteyebilir

hic uzulme daha anneye yapisma surecine gecmemis.
1 yas civari gor senden baskasina gitmeyecek.
emzirmeye devam et.
buyuk ihtimal sana olan guveni tam oldugu icin seni cantada keklik goruyor sipa :KK53:
henuz kaybetme korkusu yok.
ayaklanip yurumeye baslayinca anneyi kaybetme korkusu yasamaya basliyorlar ve insanin pesinden ayrilmiyorlar.
Oyle bi surec var mi kizz hic gocunmam valla olsun olsun :KK49::KK49::KK49:

çocuk ile siz ilgileniyor olabilirsiniz
ama o kadın ile sürekli oyun oynuyor veya dışarı çıkıyorsa
sizi rutin görüp eğlenmek için ona gitmek isteyebilir
hayir oyun oynama disari cikarma yok sadece ayakta kucakta tutuyo birde ben tam uyuturken gelip aliyo haliylede cocuk kaciyo benden

Cocuk size guvenli baglanmis o yuzden pesinizden gitmiyor.gidince geleceginize emin. Ama babanneden emin degil cocuk.
Onu cok sevmesiyle alakali bi durum degil yani.
Yuzunuzu yuzune sık degdirin

Bebek sürekli beraber oldugu kisiyi fazla önemsemez. Arada sira gördügü insanlar ona bir atraksyon oluyor. Yani bebek birazda ondan dolayi kv'deyi seviyor. Sana alismis, sen biraz ceptesin, kv'de degil :)

Zaten anneye baglanma hissi icin cok erken. Biraz bu konulardada kitap okuyabilirsin canim. Kendini fazla sikma, fazla düsünme. Bebek mutlu ve saglikli ise yeter ve artar bile.

Bebeğinizle ciddi ciddi konuşun,tamam babaannen seviyorsun ama bende annenim kıskanıyorum deyin,bana daha çok değer vermelisin,beni daha çok sevmelisin deyin.Göreceksiniz düzene girecek.:KK48:

Bizdede öyleydi babanneye ayrı düşkündü ama dert etmezdim. Sadece sıkıştıklarında onların kurtarıcaklarını bilmesinler her dediklerine he diyolar çnkü.
Zamanla düzeliyo annenin ne demek olduğunu anlıyo, şuanda sadece çıkarlaroyla düşünüyo bebiş:KK46:

Arkadaslar kizim 7.5 aylik ben gurbette olmam sebebiyle kv ile yasiyorum bebegimede biraz fazla duskunum ama gel gori bebegim oyle degil sanki benumle mutlu degil ben bakiyorum ben oynuyorum cok seviyorum ilgileniyorum asik suratli bi annede degilim ama bebegim babannesini gorunce sanki o annesi gibi mutlu oluyo o disari ciksa pesinde dolaniyo oturursa kucagina gitmeye calisiyo ama bunlarin hicbirini bana yapmiyo sanki benim yanimda mutsuz bu hep boylemi olacak acaba yanlis anlasilmasin tabiki sevecek babannesi ama bende annesiyim bana farkli davransin istiyorum aslinda boyle dusunmemin bi sebebide kv cunku surekli beni cok seviyo herkesten baska bakiyo bana asik aman soyle aman boyle sinirleniyorum bir yerde ben bu cocugun annesiyim ya bakicisi degil suzelicekmi bu durum babanneden bana gelmiyo ama bndeyken ababnneye gidiyo

:)))
Aynilari bendede var benim bi 15 bide 3 aylik oglum var 15 aylik olan anneme aşik resmen :)
Bende diyorum senin annen benim yavrum diye :) gülüyoruz.
Annemlere gttimi hemen kosuyo ona uykusu geldmi anneme gidiyo annem odadan ciksin arkasindan agliyo ama evde yalnzken bana yapiyo ama annem varken beni unutuyo nye oldgnuda cözdm ben annem kadar ilglenemiyrm 3 aylk btane daha oglum var onu aldmmi kiskaniyo cekmeceleri dolaplari bosaltiyo kiziyorum ama annem hep oynuyo onla kizmiyo ilgleniyo hosuna gidiyo.
Hatta dün annemlerdeydk esimle tvye bakiyoduk oglumda geziniyodu öyle icerde annem.girdi bisey aldi mutfaga gtti arkasindan kapyi kapadi diye aglamaya basladi esimle ayni anda oglum biz burdayiz annen baban burda dedik güldük beraber :)
Ilgiyi cok gördkleri yere gidiyorlar.
Gecenlerdede ablamin yanina gittk sehir disina onunda 2 yasinda kizi var annemin de 5 yasnda kardesim var erkek bende onla hep cok ilglenirim her istedni alirim yaparim beni cok sver kardesim neyse ablam annem ben yere oturduk kucaklarmizi actik karsidada benim oglan kardesim bide ablamin kizi var hepsi kostular ablaminki annesine kostu benim oglan anneme kostu kardesimde bana :)
Ilgiyi gördklerini seviyolar :)
Ayri yasasaniz evdeyken size yapar ama h3p ayni evde oldgnuz icin ona gidiyodur

Oyle bi surec var mi kizz hic gocunmam valla olsun olsun :KK49::KK49::KK49:

olmaz mi tabi var..
benim oglumda 6-9 ay arasi milletin kucagindan inmiyordu bende boyle bakici gibi kenarda :KK53: ben dert etmedim ama gezdim tozdum annemlere birakip birakip.
simdi oglum 2,5 yasinda.1,5 senedir nefes aldirmiyor,kapidan disari adim attigim an ciglik kiyamet.
babayi itiyor bana sariliyor.
anneanneye filan zorunlu kalmadikca gitmek istemiyor.
bence uzulme cok.
zaman gelicek tuvalete bile mehter marsi esliginde gideceksin:KK76:

Canım bu kadar takma kafaya.sana düşkün olsa tuvalete bile zor gidersin.kaynanan bana çok düşkün falan diyo ya kızdigin icin bu kadar takmissin bence.Bazi bebekler her ay huy degistirirler. Bir ay bakarsin pesinden ayrilmaz. Başka bi ay herkesi yabancilar.benim kiz hep peşimde biri baksa birazda nefes alsam diyorum:)

Back
X