Kendi annem var ama eşim anlaşamıyor bakıcı tutarız diyor
Bakıcı tutacaksanız boşuna çalışma canım çocuğunun en güzel zamanlari ve anneye ihtiyaç duyduğu zamanlar.Kendi annem var ama eşim anlaşamıyor bakıcı tutarız diyor
+1000 aynen katılıyorum.Çocuğa birikim yapma saçmalığından bıktım usandım. Hangi dönemde çocuğun neye ihtiyacı varsa o giderilir. Sevgi, bağ ihtiyacı varken kumbara mı doldurulur ya? Annelikle çocuğa bakmak ne kadar çok karıştırılır oldu ayrıca. Bakıcı, anneanne, babaanne kim annenin yanında?
Masraflardan kısın olabildiğince. O rahatlığada kocanız bir süre ulaşmayıversin.
İyi de zaten çalışmaya başlasan bile aldığın maaşın çoğu bakıcıya gidecek.Kendi annem var ama eşim anlaşamıyor bakıcı tutarız diyor
Eşiniz haklı. Iki bin liraya ne geçinebilirsiniz ne de çocuğunuz için yatırım yapabilirsiniz. O çocuğun da Her şeyi eksik kalır. Şöyle söyleyeyim ortalama bir ilk adım ayakkabısının fiyatı 150 tl. Yani çok iyi bir markadan bahsetmiyorum. Cocugun ayak sağlığını olumsuz etkilemeyecek sıradan bir ayakkabı . Gerisini siz düşünün.Merhaba hanımlar;
5 aylık kızım var.Bakmak istediğim için işten ayrıldım.Eşim bankacı ama yüksek ücret almıyor .2000 civarı maaşı var.Kızımdan önce çok rahat takılıyorduk .Tatillere gidiyorduk haftada bir iki kere dışarı çıkıp canlı müziğe ,sinemaya,kafeye filan gidiyorduk .ben işi bırakınca ekonomik olarak sıkıştık.Kiramız 650 elektrik su vs derken eşim sürekli bunaldığını söylüyor.Biraz da eskisi gibi rahat takılmak kızımız için birikim yapmak istiyor.Yaşı dolsun iş bul diyor bu arada bende bankacılık mezunuyum ama iş bulamadığım için bir şirkette sekreterlik yapıyordum.Şimdi ise 2 yaşına kadar yanında olmak istiyorum çok bağlandım.Eşim iş dedikçe oturup ağlamak istiyorum nasıl ayrılcam diye .Sizler nasıl yaptınız ne yapmayalım.Birde herhangi bi işe girmiş olsam eşimin haftasonu tatil ama ben çalışıyor olacağım.Akşam 7-8 bulacak gelmem ne ara kızımı göreceğim
Kendi annem var ama eşim anlaşamıyor bakıcı tutarız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?