• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bebeğim ve eşimin çalış baskısı

Çocuğa birikim yapma saçmalığından bıktım usandım. Hangi dönemde çocuğun neye ihtiyacı varsa o giderilir. Sevgi, bağ ihtiyacı varken kumbara mı doldurulur ya? Annelikle çocuğa bakmak ne kadar çok karıştırılır oldu ayrıca. Bakıcı, anneanne, babaanne kim annenin yanında?

Masraflarda kısın olabildiğince. O rahatlığada kocanız bir süre ulaşmayıversin.
Yanında olsam alnından öpücem arkadasım. Bende ayni şeyi söyledim, eşin haftasonu izni varmış, bir süreliğine ek iş yapsın, günah ya bebek bebekliğini, eşi anneliğini bilmeden koş işe.
1 sene sonra çalışsa 3 ev 5 araba kaybedecekler sanki.

Bir kadın çalışmalı nasıl rahat olabiliyorsunuz bu maddi imkansızlıkta
Çocukla kaliteli zaman önemli evde olunca yemek temizlik le geçer zaman çalışın cebinizde paranız olsun çocuğun istekleri hiç bitmez çalışınca bakıcı fikri cazip değil anneniz varmış ne güzel

Eşiniz haklı.Bu şartlarda çalışmalısınız.

Adam annesinin faturalarino daha rahat ödemek icin cocugunu bakiciya biraktirip karisini calistirmak istiyor. Konu sahibinin annesi bakabilirken bakici isteyen adam sebebide annesini sevmemesi. Yok valla kilimi kipirdatmam. Ödemesin anasinin faturalarini

Yanında olsam alnından öpücem arkadasım. Bende ayni şeyi söyledim, eşin haftasonu izni varmış, bir süreliğine ek iş yapsın, günah ya bebek bebekliğini, eşi anneliğini bilmeden koş işe.
1 sene sonra çalışsa 3 ev 5 araba kaybedecekler sanki.
Annelik ve babalığı ben hiçbir zaman eşit göremiyorum. Bu yüzden işte. Empati ve duygusal bakışı zorluyorlar ama o anaçlığa sahip olmayınca olmuyor. Para nedir benim çocuğumla geçireceğim vaktin yanında ya. Sürünerek yaşanmıyorsa ilk 2 yıl çalışmasın tabi anne.

Back
X