Bulutut yazını şimdi okudum Rabbim yardım etsin sana. Ne yaptın doğdu mu bebeğin ? Nasıl geçiyor bu süreç?![]()
Bi senedir siteye girmeyen birinin konusunu hortlatmak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulutut yazını şimdi okudum Rabbim yardım etsin sana. Ne yaptın doğdu mu bebeğin ? Nasıl geçiyor bu süreç?![]()
Önlem almadığınızı varsayarak yazıyorum, ki önlem alsaydınız zaten olmazdı, demek ki istiyormuşsunuz korunmadiginiza göre....
Hayırlı olsun sağlıkla doğup büyüsün
İkinci çocuk ile ilgili kararı eşiniz ve siz vereceksiniz, kayınvalidenize bişey demek düşmez, onun dediklerine takılmayın, eşinizi de kayınvalideniz etkilemiş olabilir. Eşinizin askerlik süreci sıkıntılı olabilir bu süreçte de kendi ailenizden annenizden destek alabilirsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.Merhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.
Bende hamileyim ve bu sıralar fazlasıyla duygusalımBi senedir siteye girmeyen birinin konusunu hortlatmak
Bende hamileyim ve bu sıralar fazlasıyla duygusalımyazıyı okuyunca da duygulandım ve yazmak istedim ne yapayım
![]()
Yaa onu nerden anladınız ki hiç girmediğini ? Ben çok amatör sayılırım bu sitenin kullanımındaAma hiç girmemiş ki size cevap veremez :)
Hayırlı olsun hamileliğiniz
Bu kadar sorunun içinde gerekli korunma yöntemlerini kullanmanız lazımdı ama olan olmuş. Ayrıca kv ye ne o mu doğuracak çocuğu hayret birşey.Merhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.
Ilk bebeğim 7.8 aylıktı Ben hamile kaldım Benim de ilk böyle korkularım vardı çok sıkışıktk ben çalışmadan evin ihtiyaçları dönmüyordu Hatta aldırsak mi dedik çevreden Çok baskı geliyordu Ama sonra herkesi kenarı ettim ben bunu da doğuracağım dedim şimdi 10 günüm kaldı kısmetse ve İyi ki diyorum şimdi büyüyünce arkadaş gibi olacaklar Ayrıca da maddi duruma gelirsek hamile olduğumu öğrendiğim ay eşim belediyeye girdi benim çalışmama da ihtiyaç kalmadı şu anda ikisini birden Ben büyüteceğim inşallahMerhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
Merhaba arkadaşım ya benim bebeklerin arası 27 ay olacak bana ara sıra yazar Mısın yaşadıklarını daha benim doğumuma var. Ya çok korkuyorum ikisi birden çok zor olacak.Ilk bebeğim 7.8 aylıktı Ben hamile kaldım Benim de ilk böyle korkularım vardı çok sıkışıktk ben çalışmadan evin ihtiyaçları dönmüyordu Hatta aldırsak mi dedik çevreden Çok baskı geliyordu Ama sonra herkesi kenarı ettim ben bunu da doğuracağım dedim şimdi 10 günüm kaldı kısmetse ve İyi ki diyorum şimdi büyüyünce arkadaş gibi olacaklar Ayrıca da maddi duruma gelirsek hamile olduğumu öğrendiğim ay eşim belediyeye girdi benim çalışmama da ihtiyaç kalmadı şu anda ikisini birden Ben büyüteceğim inşallah
Tabiki yazarm ilk 3ay bi zorluk olur allahn izniyle sonra oturur herseyMerhaba arkadaşım ya benim bebeklerin arası 27 ay olacak bana ara sıra yazar Mısın yaşadıklarını daha benim doğumuma var. Ya çok korkuyorum ikisi birden çok zor olacak.
Maşallah sana cerenimo iyi yapmışsın . Allah nasibiyle veriyor . Çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sanaIlk bebeğim 7.8 aylıktı Ben hamile kaldım Benim de ilk böyle korkularım vardı çok sıkışıktk ben çalışmadan evin ihtiyaçları dönmüyordu Hatta aldırsak mi dedik çevreden Çok baskı geliyordu Ama sonra herkesi kenarı ettim ben bunu da doğuracağım dedim şimdi 10 günüm kaldı kısmetse ve İyi ki diyorum şimdi büyüyünce arkadaş gibi olacaklar Ayrıca da maddi duruma gelirsek hamile olduğumu öğrendiğim ay eşim belediyeye girdi benim çalışmama da ihtiyaç kalmadı şu anda ikisini birden Ben büyüteceğim inşallah
Böyle düşünme sevgili ysmngzr Rabbim kolaylığını verir inşaAllah hem bence bebeklerinin arası da gayet iyiMerhaba arkadaşım ya benim bebeklerin arası 27 ay olacak bana ara sıra yazar Mısın yaşadıklarını daha benim doğumuma var. Ya çok korkuyorum ikisi birden çok zor olacak.
Öğrenirsiniz buralarda takıldıkçaYaa onu nerden anladınız ki hiç girmediğini ? Ben çok amatör sayılırım bu sitenin kullanımında
anladım :) teşekkür ederimÖğrenirsiniz buralarda takıldıkça
O kişinin adına tıklayınca son etkinlik tarihi yazıyor sayfada
Nisan 2017 de girmiş