Ama benim bebişimi niye sevmiyorlar ki küçük kuzumu......Gönül meselesk bu. Belki onu daha çok seviyor olabilirler. Bunda kırılacak bi şey yok.
Ayrıca nickinizi çok sevdim. En sevdiğim aktörlerden biridir.
Seviyorlardır illaki. Ama ötekini daha çok seviyor olabilirler. Gönül meselesi bu.Ama benim bebişimi niye sevmiyorlar ki küçük kuzumu......
Ya kıyamam . Bence bebekten dolayı değil sizle alakalı birşey mi acaba ? Diğer kuzenle daha mı yakınlar ? Ya da eşini mi çok benimsemediler ¿ yoksa minicik bebeği niye sevmesinler . Biz severiz onu , üzülme gülüm ya , bugün Zaten duygusalım ağlarımAma benim bebişimi niye sevmiyorlar ki küçük kuzumu......
Elbette seviyorlar... Ama bu adaletsizlikleri beni kırıyorYanlış anlamazsaniz kirilmazsaniz şöyle açıklayabilirim. Benimde kuzenlerimin aynı yaşta bebekleri var hatta aralarında sizinki gibi birkaç hafta var. Ben bitanesini digerinden daha tatlı daha sevimli bulduğum için onu daha çok seviyorum heryerde resmini koyuyorum diğerini sevmediğim için değil onuda seviyorum ama bazen bi çekim oluyor insanda elimizde olmadan olan bisey. Eminim sizi ve sizin çocuğunuzu da çok seviyorlardir ama belki diğer bebek biraz daha sevimli güleryüzlü veya tonton olabilir. Belkide onu daha çok görmüşlerdir ondan daha çok isinmislardir bunda uzuleceginiz bişey yok kuzende kardes demektir. Nasil ki çocuklardan yeni doğan ve ilgi gören kardesini kiskanmamasi bekleniyorsa sizin de bu durumu doğal karşılaşmanız gerekiyor. Bu durum sizi sevmedikleri anlamına gelmiyor yani
Herkes zaten bayramda tatilde falan buluşuyor. Herkes birbirine uzakMesafe var mı aranızda.öteki kuzen daha yakın diye onun bebeğini daha mı sık görüyorlar acaba.
Uzulmenize değmez gercekten küçük şeyler bunlar hem her bebek dünyalar tatlisidir onlar sizin kirildiginizi anlamamistir ufaktan belli ederseniz gönlünüzü alırlar tatlıya baglanirElbette seviyorlar... Ama bu adaletsizlikleri beni kırıyor
Onu daha çok görüyor olabilirler mi?Ama benim bebişimi niye sevmiyorlar ki küçük kuzumu......
Benim minicik bebeğime adaletsizlik yapmalarına içim çok üzülüyor. Büyüdüğünde belki o da hissedecek...Ya kıyamam . Bence bebekten dolayı değil sizle alakalı birşey mi acaba ? Diğer kuzenle daha mı yakınlar ? Ya da eşini mi çok benimsemediler ¿ yoksa minicik bebeği niye sevmesinler . Biz severiz onu , üzülme gülüm ya , bugün Zaten duygusalım ağlarım
Bunu nasıl belli ederim ki absürt karşılayıp iyice sogurlar diye endişe ediyorumUzulmenize değmez gercekten küçük şeyler bunlar hem her bebek dünyalar tatlisidir onlar sizin kirildiginizi anlamamistir ufaktan belli ederseniz gönlünüzü alırlar tatlıya baglanir
Benim minicik bebeğime adaletsizlik yapmalarına içim çok üzülüyor. Büyüdüğünde belki o da hissedecek...
Ya bu ihtimali düşün mek dahi istemiyorum ama benim akrabalarım aşırı milliyetçi hatta ırkçı. Bense yine bizim milletimizden ama başka kültürden biriyle evlendim... umarım sebep bu değildir yoksa hiç acımam silerim hepsini hayatımdan
Bilmiyorum ki belki de öyleÇok hassas düşünme , takip etme . Belki gerçekten sen duygusalsın sana öyle geliyor . Acaba diğer kuzeniniz , bebeğin ağzından foto filan yollayıp ‘teyzelerim sizi özledim ‘ vs . Gibi şeyler mi yazıyor? Böyle şeyler sevimli hale getirir¿
Tabiki öyle.... Allah başka dert vermesin...Sanırım onunla daha çok iletişim içindeler ve sürekli o fotoğraflarını onlara gönderiyor. Anam bırak ya paylaşmasınlar el kadar bebeni . Onlar ister sevsin ister sevmesin sen bas bağrına yavrunu kimseden de çok birşey bekleme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?