Küçük bi kırılma

Ama benim bebişimi niye sevmiyorlar ki küçük kuzumu......
Size kiyamam ben. Bir laf vardir anneleri mutlu etmek istiyorsaniz bebeklerini sevin diye. 1.5 yaşında bir çocuk annesi olarak sizi çok iyi anlıyorum ama bosverin eminim sizin çocuğunuzu da seviyorlardır. Onemli olan sizin o minigi cok sevmeniz ve anne olarak sizin kiyaslama yapmamaniz. Sizin miniginizi güzel yanaklarinizdan öpüyorum. Kendinize ve miniginize iyi bakin caninizi sikmayin.

ben de yolluyorum fotoğraf zaten göndermeyince kızıyorlar ama sonra orda burda hep diğer yiğenimizin fotoğrafları dolaşıyor. Böyle olunca ben de gonderesim gelmiyor. Minigimi tek ben severim yeter diyorum

ben de yolluyorum fotoğraf zaten göndermeyince kızıyorlar ama sonra orda burda hep diğer yiğenimizin fotoğrafları dolaşıyor. Böyle olunca ben de gonderesim gelmiyor. Minigimi tek ben severim yeter diyorum
Cevap burda işte,siz çoçuğunuzun fotoğrafları orda burda dolaşsın istemediğiniz için kuzenlere de fazla fotoğraf göndermiyorsunuz ki doğrusunu yapıyorsunuz.
Diğer kuzen durmadan fotoğraf paylaşıyorsa doğal olarak da onun çocuğu gündemde oluyor.
Tek kardeşimden bir tanecik yeğenim var bir de yeğenimin çocuğu var ki yeğenimle de kardeş gibiyiz.
Bu iki evlat benim canım ciğerim, ikisini de öyle çok seviyorum ki, ama ne fotoğraflarını paylaşırım (belki anneleri rahatsız olacak diye düşünürüm,kendim de çocuk istismarcılarından tedirgin oluyorum) ne de durmadan annelerine, çocuklarına duyduğum sevgimi ilan ederim.
Kısacası kırılıp üzülecek bir durum yok, kıyaslamayın iki çoçuğa gösterilen ilgiyi.
Siz sevginizi dolu dolu gösterin çoçuğunuza...
Yanaklarından sevgiyle öperim yavrunuzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…