Ben böyle bir amirle 2 sene çalıştım
Hep ben müdürüm benim dediğim olur modundaydi
Ben de sizin dediğinizi yaparsam ceza aliriz deyince ceza gelirse sorumlusu sensin derdi ama onun dedigi seyi de yapmamı isterdi böyle dengesizlerle ugrasmak zor
Ben he he der arada baskin cikardim bilgimin altinda ezildiği icin bir sekilde kuyrugu dik tutma modundaydi ama zor gerçekten
Simdikiyle de benzer sorunlar var, kimsenin yapmadığı işleri bana kitler millet sigaraya gider ben wc gitsem neden yerinde değilsin der
Biri arar baglarim kizar, baglantida sorun olur nasil baglayamadin der ben sekreter degilim derim yaptığın sekreterlik değil ki der. Kadin oldugu icin benimle ego yarışına giriyor bir gün salterlerim atti bana bu sekilde davranamazsiniz diye yüksek sesle çıkıştım hemen kapiyi kapat diye korktu rezil.olmaktan
Biz böyle git gelliyiz, bence size karisirsa mesela topuk sesi geliyor rahatsizim dedi, yapacak bir sey yok diyeceksiniz
Gerekirse birinin yaninda uste cikin siz benimle bu sekilde konusamazsiniz mobbing yapıyorsunuz diye. Özellikle baskasinin yaninda yapin duyulsun
Emekli olana kadar idare edin ama onun yerine dusunmeyin mesela kizar diye yaniniza gelemedim demeyin tamam bir sonrakinde boyle yaparim diyin, kizdi mi siz benden daha once bunu istemistiniz diyin evet efendim tamam vs demeyin arada cevap verin kizsa da tinlamayin
Baska bir birime gecme ihtimaliniz varsa dilekce verin ya da konusmak istiyorum deyip yanina gidin IK ya danisin yer değiştirme ile ilgili...
Sinmeyin yani, ben çözümü boyle buldum cirkefe cirkef olacaksin bazen salon hanımefendiligi yaramıyor bazisina