Küçük bir dert

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
635
18
İyi akşamlar arkadaşlar

İki gün önce Trendyol dan dikdörtgen bir sofra aldım. Yer Sofram yoktu, masada yiyoruz çünkü. Geçen misafirler yerde yemek isteyince alayım dedim almaz olaydım. Sofranın yan kısımları kırık geldi. Suntalari ayrılmış. Eşim Trendyol geri almaz diyor, sana demiştim internetten alma, mağazadan al diye bilmişlik tasliyor. Gerçekten iade etsem almazlar mi?

Var mi masa sandalye kırık olup iade eden?
Küçük bir sorun ama üzdü ...

İyi akşamlar arkadaşlar

İki gün önce Trendyol dan dikdörtgen bir sofra aldım. Yer Sofram yoktu, masada yiyoruz çünkü. Geçen misafirler yerde yemek isteyince alayım dedim almaz olaydım. Sofranın yan kısımları kırık geldi. Suntalari ayrılmış. Eşim Trendyol geri almaz diyor, sana demiştim internetten alma, mağazadan al diye bilmişlik tasliyor. Gerçekten iade etsem almazlar mi?

Biz Trendyol üzerinden kıyafet satışı yapıyoruz müşteriler kıyafetleri kabanları yıkayıp parçalayıp iade ediyorlar biz haklı olduğumuz halde Trendyol iadeyi kabul ediyor sizin ürününüz gerçekten kusurluymuş büyük ihtimalle kabul ederler trendyolda daima müşteri haklı bulunuyor

İyi akşamlar arkadaşlar

İade almaz diye bir şey yok. İnternet satışlarında 14 gün cayma hakkı vardır. Burdan herkese söyleyeyim iade yok diyen herkese Mesafeli Satışlar Yönetmeliğinin ilgili maddesini atabilirsiniz. Hiçbir sebep göstermeden 14 gün iade hakkınız var.

Ben trendyoldan hipp kavanoz mama aldim 24lü.
4ü kırık geldi. Kargoda da olmus olabilir aama tümüne iade kabul ettiler geri yollamayin saglam cikanlar sizde kalsin para iadesi olucak dediler.

Ama icime sinmedi kiriklarin yerine yenisini yollayin oyleyse iade yapmayin dedim.

Sizinkini de kabul ederler.

Trendyoldan alışveriş yapmıyorum artık. Dandik, kalitesiz, defolu şeyleri gönderip duruyorlar.

Pazardan alsam daha iyi çıkar. Siz de ürünün fotoğrafını çekip trendyol ürün altındaki yorumlara yazın. Ürün iadesi talebi oluşturun. Para iadesini yaparlar.

Trendyoldan alışveriş yapmıyorum artık. Dandik, kalitesiz, defolu şeyleri gönderip duruyorlar.

Pazardan alsam daha iyi çıkar. Siz de ürünün fotoğrafını çekip trendyol ürün altındaki yorumlara yazın. Ürün iadesi talebi oluşturun. Para iadesini yaparlar.

Millet devamli trendyoldan ucuz ucuz birseyler aliyormuş. Bi ben de deneyeyim demistim bundan 3 yil once ve ucuz birsey almistim. 😁😁 Gelen şeyi giyip insan icine cikamazdim o kadar kalitesiz duruyordu ki kumaşi duruşu dikişi. O son oldu.

Eşim, uğraşamam, parayı çöpe at daha iyi diyor. Biraz tembeldir de kendisi 😔 ben yapacağım artık ne yapılacaksa.
Ben süpürge aldım baya da pahalı bir şey yanlış gelmiş göndermekle uğraştım bir de. Hızlı marketten bir şey alıyorum, işte şu yokmuş paranız iade edilecek diyorlar güya kampanya var diye almıştım. 2 gün önce ayakkabı aldım bugün geldi yırtık şimdi iade kodu istedim geldi gidip kargoya göndereceğim. Yani eşine şu konuda hak verdim mecbur muyuz uğraşmaya. Hadi sizin ilk olmuş. Gidip kargoya vereceğim şimdi yarın h.sonu niye bununla uğraşıyorum ki. Bir de sebzelik bakıyordum son anda başka yerden almaya karar verdim. Daha gelmedi düzgün gelirse iyi ki ordan almamışım diyeceğim.

İyi akşamlar arkadaşlar

Çocuğuma çalışma masasi almistım. Kargoyu actim..Kırık. foto cektim. Iade alindi.

Back
X