küçük bir hediye ama müstehcen mi bilemedim

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
merhaba hanımlar, bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, vakit ayırıp cevap yazacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.

nişanlımın babası görme engelli bu hafta doğum günü var ne alsam diye çok araştırdım, sonuç olarak şöyle bişey buldum. seslendirilmiş filmler var, normalde izlerken ses olmayan sahneleri hep sorar bu filmlerde arkadaki ses sürekli konuşuyor olan biteni detaylı anlatıyor.

neyse çok aradım hiçbiryerde satılmıyor çok çok zor 1 tane film buldum vermeden bi izliyim dedim, film 3 saat (benjamin button) aslında çok güzel film zaten çoğunuz izlemiştir.

sorun şu; benim aklıma gelmemişti ama izleyince farkettim 4-5 yerinde sevişme sahnesi var yani abartmamışlar aslında yani arkadaşlarla izlesem rahatsız olacak kadar değil ama sizce kayınpedere hediye etmek için kötü bir hediye mi oldu.

bi de şu var bu anlatımlı olduğu için örnek verecek olursam 10 sn lik sahnede aslında bişey yok birbirlerine bakıyorlar öpüşüyorlar sonrasını göstermiyor ama tabi görmeyenler anlasın diye bi anlatmışlar yok birbirlerine şehvetle bakıyorlar, yok kadın adamı tahrik etmek için hareket ediyor filan diye.

o kadar emek verdim film izlemeyi seveceğini de tahmin ediyorum yani vermek istiyorum ama bu ne rahat kızmış desinler de istemem.

nişanlımın ailesi çok tutucu değil annesi öğretmen ama sonuçta klasik bir Türk ailesi buna göre yorum yapar mısınız acaba?

sizce filmi hediye edeyim mi yoksa vermeyeyim mi? başka film bulma seçeneğim yok bu arada şehirdeki tüm olabilecek yerlere baktıum sadece bu var..

çok düşüncelisin ya bence çok hoş bi hediye

sevişme sahnesi olmayan bi film bulman zor zira zaten 1 tanecik bulabilmişsin çok zarif düşünülmüş bi hediye ben olsam çok hoşuma giderdi içindeki sahneleri aaa gelin ne seçmiş diye düşünüp fesatlanmazdım yani aksine kız araştırmış benim için ne bulmuş der diye geçirirdim içimden

siz de çok zarifsiniz teşekkür ederim, ben de düşünmezdim filmin geneline bakardım ama genel ne düşünecek bu da önemli

bence harika bir fikir...üstelik film de herkes tarafından bilinen bir film..birkaç sahnesi bu şekilde diye kötü düşünülmez bence..adı sanı duyulmamış birşey olsa belki ama bu film için düşünülmez kötü...
bence sevinecektir:)

adam gorme engelli siyorsun. belkide hic film izlememistir. ben e cok ince bir düşün ben onun uerone oksam mutluluktan aglayabilirdim.

kesinlikle bende aynı fikirdeyim konuuy okuyunca bile duygulandım biri benim için böyle bi hediye arayıp bulmuş içinde ki sahneler umrumda bile olmazdı.

Benjamin button fantastik hos bir hikayesi olan guzel bir film. sirf bir iki yerinde mustehcen bir anlatim var diye bu kadar incelikli bir hediyeyi vermekten vazgecme kesinlikle. Bence gorme engelli bir insana verilebilecek en ince dusunulmus hediye. Cok naifsin

Ben böyle bir kaç film izledim, görme engelliler için.
Normalde 3 sn görüp geçeceğin bir sahneyi, 3 cümlede sesli ifade edince bayağa üzerine bir vurgu yapmış oluyorsun.

Hadi KP bişey demese de KV ne düşünür acep?

Niye nişanlınızın fikrini almadınız ki?

Filmi genel olarak biliyordum, benim de izleme fırsatım olmadı, beğeneceğinizi düşündüm deyip verebilirsin bence.
Sonuçta filmin tamamı sevişme sahnesinden oluşmuyor.
Çok hoş bir fikir

Kayinpeder değilde kayinvalide art niyet arayip bu ne böyle diyebilir :) sevişme sahnesi olmayan bir dizi film var mı ki nerdeyse çizgi filmlerde bile var maalesef bence genel e bakın hoş bir jest ve verin..nisanliniza da sorun isterseniz ailesini o daha iyi tanır tabi

o filmi verirsen başka hediye bul görme engelliler için elektronik hikaye kitapları gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…