merhaba hanımlar, bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, vakit ayırıp cevap yazacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
nişanlımın babası görme engelli bu hafta doğum günü var ne alsam diye çok araştırdım, sonuç olarak şöyle bişey buldum. seslendirilmiş filmler var, normalde izlerken ses olmayan sahneleri hep sorar bu filmlerde arkadaki ses sürekli konuşuyor olan biteni detaylı anlatıyor.
neyse çok aradım hiçbiryerde satılmıyor çok çok zor 1 tane film buldum vermeden bi izliyim dedim, film 3 saat (benjamin button) aslında çok güzel film zaten çoğunuz izlemiştir.
sorun şu; benim aklıma gelmemişti ama izleyince farkettim 4-5 yerinde sevişme sahnesi var yani abartmamışlar aslında yani arkadaşlarla izlesem rahatsız olacak kadar değil ama sizce kayınpedere hediye etmek için kötü bir hediye mi oldu.
bi de şu var bu anlatımlı olduğu için örnek verecek olursam 10 sn lik sahnede aslında bişey yok birbirlerine bakıyorlar öpüşüyorlar sonrasını göstermiyor ama tabi görmeyenler anlasın diye bi anlatmışlar yok birbirlerine şehvetle bakıyorlar, yok kadın adamı tahrik etmek için hareket ediyor filan diye.
o kadar emek verdim film izlemeyi seveceğini de tahmin ediyorum yani vermek istiyorum ama bu ne rahat kızmış desinler de istemem.
nişanlımın ailesi çok tutucu değil annesi öğretmen ama sonuçta klasik bir Türk ailesi buna göre yorum yapar mısınız acaba?
sizce filmi hediye edeyim mi yoksa vermeyeyim mi? başka film bulma seçeneğim yok bu arada şehirdeki tüm olabilecek yerlere baktıum sadece bu var..