• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir iç dökme..

littleteapot

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
400
253
18
Sevemiyorum artık seni. üzgünüm.. çocuklarımız ne güzel "anne baba evimiz" diye konuştukça içim acıyor..bizim bir evimiz yokki.. bizim bir AİLEmiz yokki.. sen var ben var bir de beton yığını.. adına da anne demişler baba demişler Ev demişler..

üzgünüm anneciğim size huzurlu bir aile sunamıyorum..

neden uzak duramıyorsun ailenden. bizi ayırmayı isteyen bizimle sürekli uğraşan ve uğraşacak olan, zerre faydasını görmediğimiz (ki beklemiyorum böyle bişeyi zararı olmasın yeter) o kadından neden uzak duramıyorsun. 1 kere kırıldığını gösterdinmi? 1 kere üzüldüğünü gördülermi? hoş görseler üzüleceklermi haline??
varsa yoksa annen varsa yoksa o kadın..

o kadın yüzünden yaşattıklarını ve o kadının bize yaşattıklarını misliyle çıkaracak rabbim sizden.
bir gün arama ya bir kere yaptıklarının cezasını görsün. "ben bunların ağzına da s...sam oğlum hep benim arkamda demesin. yaptığım yanlış desin oğlum bile bana tepki gösterdi desin. Demedi! DEDİRTMEDİN!!

sana yaklaşmamı sevgiye bağlama. EVLİLİĞİMİZE bağla. senin isteklerini gözetmeme bağla. hala evli olmamıza ve o kadının dediğini çıkarmayacak olmama bağla.

farketmiyormuyum benden uzak duruşunu. nolurdu sende bu sebeplerle yaklaşsan bana.
benim gözümü başka çiftlerde bırakmasan.. Başkalarına itmesen beni..

bizim geleceğimiz yok seninle. ilerisi yok. huzur yok. taa ki sen bu evin DİREĞİ çocuklarının BABASI benim de EŞİM olduğunu anlayana kadar. Ama bende o sabır yok artık. Cesaretimi topladığım anda gideceksin buradan..
o kadın da mutlu olsun. ayırdım oğlumu ondan desin..

senin mutlu olacağını biliyor ya hani başkasını alacakmış ya sana.. Umarım kendisi gibi birini bulur.. Arada giden sen olacaksın ama üzgünüm o anne sende olduğu sürece arada kalan hep sen olacaksın..

Sevemiyorum artık seni. üzgünüm.. çocuklarımız ne güzel "anne baba evimiz" diye konuştukça içim acıyor..bizim bir evimiz yokki.. bizim bir AİLEmiz yokki.. sen var ben var bir de beton yığını.. adına da anne demişler baba demişler Ev demişler..

üzgünüm anneciğim size huzurlu bir aile sunamıyorum..

neden uzak duramıyorsun ailenden. bizi ayırmayı isteyen bizimle sürekli uğraşan ve uğraşacak olan, zerre faydasını görmediğimiz (ki beklemiyorum böyle bişeyi zararı olmasın yeter) o kadından neden uzak duramıyorsun. 1 kere kırıldığını gösterdinmi? 1 kere üzüldüğünü gördülermi? hoş görseler üzüleceklermi haline??
varsa yoksa annen varsa yoksa o kadın..

o kadın yüzünden yaşattıklarını ve o kadının bize yaşattıklarını misliyle çıkaracak rabbim sizden.
bir gün arama ya bir kere yaptıklarının cezasını görsün. "ben bunların ağzına da s...sam oğlum hep benim arkamda demesin. yaptığım yanlış desin oğlum bile bana tepki gösterdi desin. Demedi! DEDİRTMEDİN!!

sana yaklaşmamı sevgiye bağlama. EVLİLİĞİMİZE bağla. senin isteklerini gözetmeme bağla. hala evli olmamıza ve o kadının dediğini çıkarmayacak olmama bağla.

farketmiyormuyum benden uzak duruşunu. nolurdu sende bu sebeplerle yaklaşsan bana.
benim gözümü başka çiftlerde bırakmasan.. Başkalarına itmesen beni..

bizim geleceğimiz yok seninle. ilerisi yok. huzur yok. taa ki sen bu evin DİREĞİ çocuklarının BABASI benim de EŞİM olduğunu anlayana kadar. Ama bende o sabır yok artık. Cesaretimi topladığım anda gideceksin buradan..
o kadın da mutlu olsun. ayırdım oğlumu ondan desin..

senin mutlu olacağını biliyor ya hani başkasını alacakmış ya sana.. Umarım kendisi gibi birini bulur.. Arada giden sen olacaksın ama üzgünüm o anne sende olduğu sürece arada kalan hep sen olacaksın..
ilahi adalet var üzülmeyin yapan bulur cezasını eninde sonunda ceker

Böyle kadınlar keşke oğulcuklarını hiç evlendirmese...Yahu dünyanın düzeni bu...Doğurursun sana evlat olur büyütürsün..Ama zamanı gelince başkasına eş olur...Şu anne ile eş kavramanı ayıramayan insanlar evlenmemeli...Üzülmeyin, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Buraya yazdığınız gibi eşinizle konuştunuz mu ?
konuşmaz olurmuyum.. defalarca hemde. nuh diyor peygamber demiyor.. konuşmak istedikçe bana verdiği mesaj "sen bu konuları açtıkça benden alacağın bu" HUZURSUZLUK.. günlerce hatta haftalarca küs kalma..
benden özür dileyeceksin..

tepki bu..

Allah yardimcin olsun.kaynanan ne yapiyorda sizi üzuyor. Evinize kadar sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.

Böyle kadınlar keşke oğulcuklarını hiç evlendirmese...Yahu dünyanın düzeni bu...Doğurursun sana evlat olur büyütürsün..Ama zamanı gelince başkasına eş olur...Şu anne ile eş kavramanı ayıramayan insanlar evlenmemeli...Üzülmeyin, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

kadın oğulcu değil inan bana. oğlunu zerre kadar düşünüyor olsaydı üzmezdi. üzüleceğini bile bile AYRIL demezdi. Evlatlarıma beddua etmezdi. Onun canı yansın evlatlarından derken oğlunun da canının yanacağı hatırlatılınca YANMAYACAK demezdi..

Maalesef ki bunun ayrımını yapamayan kocam??? hala annesiyle ballı çiçekli konuşmaya devam ediyor..

Ne yapıyor bu Kv de ve eşin tepki göstermiyor

Somut örnek verir misiniz

Bu yazdıklarınızdan bir sonuç çıkmıyor da

Allah yardimcin olsun.kaynanan ne yapiyorda sizi üzuyor. Evinize kadar sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.
zamanında eline almaya çalıştı her konuda. eşim buna izin verdi. hiçbir sebep yokken dolmuş bişeylere bana bağırdı ağladı ayılıp bayıldı. eşimde annemdir gidelim elini öpelim dedi. olay burda başladı işte. Balayındayken evime habersizce girip bize bile söylemeden evimi karıştırmış artık ne aradıysa..
çok fazla şey var. cinsel hayatımıza kadar karıştı bu kadın. çocuk yapmayın anlaşamazsanır boşanırsanız arada kalır gibilerinden mesajlar verdi.
biz uzun süre çocuk yapmayınca endişelendi. bel çektirmelere götürdü bugün birlikte olun diye yatak odasını verdi. eşim hiç ses etmedi..

anlatsam aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum. anlatmasam içimde bana çok yük oluyor..

Kadın normal değil de bunun için eşinizin annesini silme beklentileriniz, yukarı konuyu açarken yazdığınız Metin de normal değil

Patavatsız Kv

Evin anahtarı olan nerede ise tüm kv'ler o eve giriyor burada okuyoruz hatta camdan gireni bile var bu nedenle klasik Kv

Çocuk Hakkı'nda sokaktaki insanlar dahi konulur burada da yazıyoruz aman hemen çocuk yapmayın diye bu yatak odasına karışmak vs değil

Cahil o nedenle bel çektirmeye gidelim demiş az akıllıları doktora götürüyor

Neyse bunları ileri sürüp tartışma çıkarınca huzursuzluk veren siz olursunuz

Bırakın geçmiş geçmişte kalsın siz bugünü yaşayın

Eskiyi düşünmek sizi hasta eder

Hiçbir cümlemde o kadını silmesini istediğimi belirtmedimki.. Uzak duramıyorsun demem mi?
orda şunu düşündüm. hergün değil be adam 1 gün ara ver öyle ara. bir gün aramasan ölmezsin. o da senin kızdığını anlar. üzüldüğünü anlar. hergün istisnasız her gün arar.
bunu demek istedim aslında.

cinsellik konusunda da dediğin gibi hepimiz yaparız yorumu. ama birine şunu söylüyorsan " çocuk yapmayın ayrılırsınız arada kalır.. şimdi yapın hadi.. doğum kontrol hapıyla korunma. prezervatife yönel. balayında havuza girerken tampon al.
ben küçük değilimki bir ergene anlatır gibi konuşamaz benimle. o benim kayınvalidemse az ağır olsun. ben sana soruyormuyum?
yatak odasını bize verip de yatağın yanına peçete ve ıslak mendil koymak da ne?? ayıp değilmi bunlar??

Kadın normal değil de bunun için eşinizin annesini silme beklentileriniz, yukarı konuyu açarken yazdığınız Metin de normal değil

Patavatsız Kv

Evin anahtarı olan nerede ise tüm kv'ler o eve giriyor burada okuyoruz hatta camdan gireni bile var bu nedenle klasik Kv

Çocuk Hakkı'nda sokaktaki insanlar dahi konulur burada da yazıyoruz aman hemen çocuk yapmayın diye bu yatak odasına karışmak vs değil

Cahil o nedenle bel çektirmeye gidelim demiş az akıllıları doktora götürüyor

Neyse bunları ileri sürüp tartışma çıkarınca huzursuzluk veren siz olursunuz

Bırakın geçmiş geçmişte kalsın siz bugünü yaşayın

Eskiyi düşünmek sizi hasta eder

Hiçbir cümlemde o kadını silmesini istediğimi belirtmedimki.. Uzak duramıyorsun demem mi?
orda şunu düşündüm. hergün değil be adam 1 gün ara ver öyle ara. bir gün aramasan ölmezsin. o da senin kızdığını anlar. üzüldüğünü anlar. hergün istisnasız her gün arar.
bunu demek istedim aslında.

cinsellik konusunda da dediğin gibi hepimiz yaparız yorumu. ama birine şunu söylüyorsan " çocuk yapmayın ayrılırsınız arada kalır.. şimdi yapın hadi.. doğum kontrol hapıyla korunma. prezervatife yönel. balayında havuza girerken tampon al.
ben küçük değilimki bir ergene anlatır gibi konuşamaz benimle. o benim kayınvalidemse az ağır olsun. ben sana soruyormuyum?
yatak odasını bize verip de yatağın yanına peçete ve ıslak mendil koymak da ne?? ayıp değilmi bunlar??

Patavatsız o açık

Ama bunun için huzursuzluk çıkarılmaz ki

Belli bir seviye altı Kv böyle işte

Eşin her gün ararsa arasın boş ver

Bir de bunları dedi diye eşin bozulmaz mesafe koyayım diye düşünmez

Patavatsız o açık

Ama bunun için huzursuzluk çıkarılmaz ki

Belli bir seviye altı Kv böyle işte

Eşin her gün ararsa arasın boş ver

Bir de bunları dedi diye eşin bozulmaz mesafe koyayım diye düşünmez

:) sadece bunlar değilki maalesef milyon tane şey var yaptığı hakaretler bana o...u demesi.. anneme hakaret etmesi. yetmiyormuş gibi annemi arayıp hakaret etmesi. eşim o kadının yüzüne yalanını vurduğu halde demedim etmedim diye yalan söylemesi.. diyorumya anlatmakla bitmez.
eşim bir kere açıp annesine sen ne diyorsun o benim namusum demişliği yoktur.

içimi boşaltmak iyi geliyor ama elden başka bişey de gelmiyor..

:) sadece bunlar değilki maalesef milyon tane şey var yaptığı hakaretler bana o...u demesi.. anneme hakaret etmesi. yetmiyormuş gibi annemi arayıp hakaret etmesi. eşim o kadının yüzüne yalanını vurduğu halde demedim etmedim diye yalan söylemesi.. diyorumya anlatmakla bitmez.
eşim bir kere açıp annesine sen ne diyorsun o benim namusum demişliği yoktur.

içimi boşaltmak iyi geliyor ama elden başka bişey de gelmiyor..
E o zaman ayrılın. Neden bu eziyet, dram?

Allah sabir versin boyle cahil cok, benim kaynanamda ilk gece oturma odasina yer yataga yapmis yatak odasinda komşular isigi gorurse anlarmis yahu kaçakmi evlendim ben aklinda yer yatagnda carsafa bakick ertesi gun namusumdan suphen mi var dedim ben kotu oldum ama esim annesine asla laf soyletmez hergun arar ben memlekete giderim msj atar okadar

Back
X