• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir kızın sağlığı için bakın lütfen

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar kardeşim fmf hastası iki hafta önce colchicum dispert kullanmaya başladı 9 yaşında şimdiye kadar normaldi ama öğleden beri ihsal olmuş ve aşırı derece de kan geliyor böyle olan var mı lütfen bilgili verin

O ilacın yan etkisi olarak ishal çok sık görülür. Fakat ishal basit bir olay gibi gözükse de ciddi sıvı ve elektrolit kaybıyla tehlikeli durumlara yol açabilir. Kanlı ishal üstelik. Uygun ishal tedavisinin yapılması için hastaneye götürün. Belki doktorlar dozu azaltma kararı verebilir ya da ilaç değişikliği de yapabilirler.

Merhaba arkadaşlar kardeşim fmf hastası iki hafta önce colchicum dispert kullanmaya başladı 9 yaşında şimdiye kadar normaldi ama öğleden beri ihsal olmuş ve aşırı derece de kan geliyor böyle olan var mı lütfen bilgili verin
Ben ve kardeşim fmf hastasıyız. Atak döneminde ishal ve kusma normal ama kanama hiç olmadı. Bence hemen doktora goturun çocuğu. Bu arada hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama gazi üniversitesi hastanesinin ozel fmf bolumu var ve çok iyiler. Benim ataklarım zaten pasifti ama kardeşim çok çekiyordu bu hastalıktan. On yildir atak gecirmiyor o hastane sayesinde. Bir de mutlaka apandisit ameliyatı da olmasi lazim. Zaten doktorunuz açıklamıştır.

Ben ve kardeşim fmf hastasıyız. Atak döneminde ishal ve kusma normal ama kanama hiç olmadı. Bence hemen doktora goturun çocuğu. Bu arada hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama gazi üniversitesi hastanesinin ozel fmf bolumu var ve çok iyiler. Benim ataklarım zaten pasifti ama kardeşim çok çekiyordu bu hastalıktan. On yildir atak gecirmiyor o hastane sayesinde. Bir de mutlaka apandisit ameliyatı da olmasi lazim. Zaten doktorunuz açıklamıştır.
Apandisit le ilgili herhangi bir bilgi vermedi vanda yaşıyoruz ama ankaraya götürdük orda hacettepe de tedavi gördü ihsal için de sorduk dozunu azalttılar yalnız apandisitle ilgili bilgi verirseniz misiniz sebebi ne

Apandisit le ilgili herhangi bir bilgi vermedi vanda yaşıyoruz ama ankaraya götürdük orda hacettepe de tedavi gördü ihsal için de sorduk dozunu azalttılar yalnız apandisitle ilgili bilgi verirseniz misiniz sebebi ne
Fmf ayaklarıyla apandisit patlama sinin tüm belirtileri ayni. Dolayisiyla apandisti patlayan fmf hastaları farkina varmiyor atak geçiriyorum saniyorlar. Tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor. Ayrıca apandist alindiktan sonra ataklar çok hafif seyrediyor, hatta ilaçlar düzenli kullabildiginda yasam kalitesi saglikli insanlar gibi oluyor neredeyse. Fmf çok sinsi, belirtileri pek çok hastalikla benzerlik gösteren bir illet. Dolayisiyla yanlis tedaviler de çok oluyor. Gazi de ozel bolumu var bu hastaligin o yüzden onerdim. İmkaniniz varsa tavsiye ederim.

ÖYLE BİŞEY OLMASI İMKANSIZ BENDE FMF HASTASIYIM İSHAL NEYSEDE ARADA OLABİLİR ODA İSTİSNA AMA KAN GELMESİ DOKTORA GÖZÜKÜN

Valla haberiniz olmaz da patlarsa kötü sonuçlar doğurabilir. Tedbirli olmakta fayda var. Çok geçmiş olsunn

VAlla canımaşırı bi karın ağrısı falan oluyo mide bulantısı sanırsam çünkü benim fmf anlaşılmadan önce bunları çok yaşıyodum apandist demişlerdi hep

Back
X