- Konu Sahibi ImTheDevil
Arkadaşlar bu sabah yolda bir köpek buldum sahipsizdi eminim aldım kucağıma eve götürdüm öyle havlama ısırma yabani halleri yok direk kucağa geldi eve getirdiğim zaman da peşimden falan yürüdü ben cins diye düşündüm ama eşim cins değil bu yavru sokak köpeği diyor eve geçince foto atarım buraya sadede gelirsek eşim ve ben çok yoğun saatlerde çalışıyoruz akşam 9-10 u buluyor eve girmemiz bu köpeğe nasıl bir bakım yapabiliriz ne yer ne içer şimdilik pastırma falan vermiş eşim evden çıkmış bende çıkarken ekmek ıslattım suyla süt yoktu bir kaba koydum suyu da ayrı bir kaba koyup bıraktım cins veya değil ayırmaksızın bakmaya niyetimiz var ama nasıl olacak tecrübeli kişiler yardım edebilir mi?
Eşime gelirken bir kaka kumu ve tasma almasını söyledim nasıl o kuma alışacak bu hayvan ne yiyecek evde biri kapalı biri açık iki balkon var bu arada ise giderken oraya koysam olur mu açık olandan düşer de kapalı iyi fikir gibi bilemedim bir el atın lütfen
Eşime gelirken bir kaka kumu ve tasma almasını söyledim nasıl o kuma alışacak bu hayvan ne yiyecek evde biri kapalı biri açık iki balkon var bu arada ise giderken oraya koysam olur mu açık olandan düşer de kapalı iyi fikir gibi bilemedim bir el atın lütfen