• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir sorun

aysesendil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
240
103
18
Selam bayanlar
Bir süre önce burun ameliyatı oldum ve artık burun içi kıllarım sık, siyah ve daha görünür. Nasıl almalıyım? Burun kılı alma makineleri var ama sert çıkarıyor diyen var .

Burun kılı makinaları jilet gibi birşey bence kullanma onu daha gür ve sert çıkıyor nerden biliyorum ablam kullandı daha da arttı

Son anda almaktan vazgçetim iyi ki de almamışım . :KK14: Ama bir çözüm bulmam lazım . :mad:

Arkadaşlar haklıda burun kıllarıda bayanda berbat görünüyor yaaa. Kökünden almak daha zararlıymış. Bendede var o jilet gibi olanlardan. Kullanıyorum arada vallahi ne yapayım

Sende haklısın kökünden almakta çözüm değil keşke uygun bir yolu olsa ama sen genede çok kullanma o makinayı

Sende haklısın kökünden almakta çözüm değil keşke uygun bir yolu olsa ama sen genede çok kullanma o makinayı
Aslında yeni aldım 1 defa kullandım. Çok ciddi bir problemim yok ama doğumdan sonra nedense kendime taktım. Sıkıntıdan kendimi inceler oldum. Kendini beğenmeme gibi değilde daha bakımlı olmak isteği gibi benimki.

Aslında yeni aldım 1 defa kullandım. Çok ciddi bir problemim yok ama doğumdan sonra nedense kendime taktım. Sıkıntıdan kendimi inceler oldum. Kendini beğenmeme gibi değilde daha bakımlı olmak isteği gibi benimki.

Ya o bende de vardı neden oldu bilmem çocuk belli yaşa gelene kadar da sürdü... Sürekli kendimi inceler oldum bir hata eksiklik arar olmuştum vs vs sonradan geçti gitti hatta eşim deli diyordu o derece yani:cool::KK59:

Sen genede bence kullanma

Back
X