• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir sorun

Yoo kisalta bilirsiniz ... Sirf ucundan alin makineyle :) kökünden sakin almayin cok zararli...

Valla ben cimbizla topluyorum.tutup cekiyorum.zaten kucuk alan oldugu icim iki uc dakikada topluyorum.evet almak zararli ama goruntusu cok kotu.kesince kotu goruntu gitmiyor.bende kokten aliyorum.

ince uclu minik makaslarla kesseniz gorunmeye devam eder mi kio_O
benim arada bikac tane gorunur gibi oluyor,makasla aliveriyorum 1 ay goturuyor beni

ince uclu minik makaslarla kesseniz gorunmeye devam eder mi kio_O
benim arada bikac tane gorunur gibi oluyor,makasla aliveriyorum 1 ay goturuyor beni
dedim ya köşedekileri almayı beceremedim . oysa makas da gayet ince uçluydu :KK70:

zararlı diyorlar hani :KK57:
Ben zaten aliyordum sinir olup. Hicbir zararini gormedim. Burun killarinin bana ne faydasi var onuda bilmiyorum acikcasi. Kadin ustten burnumu sIkIyor, yanda gorunenleri aliyor. Neredeyse bir yildir bu sekilde yaptiriyorum, simdilik bir zararini gormedim.

evet ben de ne yapacağımı bilmiyorum . ilk defa rezil oldum . erkek arkadaşım alsana dedi :KK34:

Ayıp etmiş ben eşimden bile duymadım öyle birşey abes olmuş daha şimdiden bu tip şeyler denmesi ama bozma moralini üzülme

Back
X