• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir tanışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Efsunlufal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
8
5
1
33
Merhabalar Değerli Canlar,

Küçük bir tanışma yazısı atmak istedim. Doğru post, doğru konu mu bilemedim. Yıllardır bu siteyi takip ederim hiç bir zaman kayıt olma ihtiyacı duymamıştım. 17-18 yaşından beri takip ettiğim sitenize şu an 29 yaşında bir insan olarak kayıt oldum. ☺️

Kendimi tanıtmam gerekirse;
2011 yılından beri kahve tarot katina, rüya yorumu yapıyorum. Çeşitli fal sitelerinde ve Facebook bağıyla canlı yayınlar yapmaktayım. Binnaz.com sitesinde şu an yorumculuk yapmaktayım. Facebook üzerinden ücretsiz canlı yayınlar yapıyorum. Ne yazık ki bebek ölümlerinden, ayrılıklara, ayrılıklardan aldatmalara kadar görmüş bir insanım…

Fala inanıyor musunuz? İlerleyen günler içerisinde ücretsiz Tarot açılımı yapmamı ister misiniz?

Site içerisinde yasal mıdır bu durum, hiç bilmiyorum. Yasal değilse uyarıp postu kapatabilirsiniz. ✨🙏

Eklentiler

• 3974FD86-B04F-45A8-8657-8A5C336159DB.webp
    3974FD86-B04F-45A8-8657-8A5C336159DB.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 107
  • FDA01A22-0EE1-4663-B6B2-669601DEDE31.webp
    FDA01A22-0EE1-4663-B6B2-669601DEDE31.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 104
Keşke yıllardır takip ettiğiniz sitenin kurallarını da öğrenseymişsiniz. Hadi öğrenmediniz üye olurken kabul ediyorum kutucuğunu işaretlemeden önce bir okusaymışsınız.
Konularını takip ettim ama kurallar konusunda hiç bir bilgim yok. :( Serbest değilse kapatın lütfen. Gerçekten öğrenmek için açtım postu zaten.

Kartlara dua okunarak çekildi. Maddi yönden ne yazık ki kayıp durumlarınız olmuş geçmiş zaman diliminde şu an hala sıkıntılar sorunlar ve durgun zamanlar içerisindesiniz. Fakat özellikle 2022 yılının Mart yada nisan ayından sonra hayatınızın üzerinde ki olumsuz etkileri atacaksınız. Çok şanslı ve güzel bir döneme giriş yapacaksınız ama kılıç şövalyesi hala risk olduğunu gösteriyor.

EEAD39A9-5E23-4FCA-B4D2-105A9E0BB691.webp

Tam ihtiyacımız olan Can geldi :KK70:
O zaman geleceği yine görmüş ve kemeri bağlamışsınızdır. Bende size hemen bi fal bakem. 3 vakte kadar size bi ban var :KK70: ban yapacak kişinin baş harfi M sonu E. Size mesaj yoluyla bildirecek , kutunuzu kontrol edin.
Kuralları bilmiyordum 😅 Bari bir arkadaşa yararım dokunsun dedim bir kart açılışı yaptım Allah affetsin.

Kartlara dua okunarak çekildi. Maddi yönden ne yazık ki kayıp durumlarınız olmuş geçmiş zaman diliminde şu an hala sıkıntılar sorunlar ve durgun zamanlar içerisindesiniz. Fakat özellikle 2022 yılının Mart yada nisan ayından sonra hayatınızın üzerinde ki olumsuz etkileri atacaksınız. Çok şanslı ve güzel bir döneme giriş yapacaksınız ama kılıç şövalyesi hala risk olduğunu gösteriyor.

Eki Görüntüle 2962097
accessdenied accessdenied kız cevaplamış koş shsjsj

Uzaktan izlemeye devam etseniz daha iyiymiş.
Bizler fala inanma falsiz da kalma kısmını aştık. Fala inanmayıp aynı zamanda falsiz kalıyoruz. Mantıklısı o çünkü.
Haklısınız geleceği rabbimden başkası bilemez ki bizimkisi kafa dağıtmak :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X