- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır..Allah daha iyisini nasip etsin.Şöyle tatlım bu planın zeninde 2 adet daire vardı ama zorunlu otopark olması gerekiyormuş ve belediyeden plan geçmemiş
Plâna zorunlu otoparkı da dahil edince biraz da karşı dairelerin ölçüsünü büyütünce bana gösterilen plan epey değişikliğe uğramış
Eski planda evin ön cephesinde salon mutfak balkon vardı
Bu kez salon ve mutfak arka tarafa geçmiş ön cephede yatak odası ve balkon olmuş
Hiç ama hiç içime sinmedi
Müteahhitin hareketleri çok baştan savma geldi .Daha zemine otopark yapılacağını bilmiyormuymuşda bu işlere girişmişŞöyle tatlım bu planın zeninde 2 adet daire vardı ama zorunlu otopark olması gerekiyormuş ve belediyeden plan geçmemiş
Plâna zorunlu otoparkı da dahil edince biraz da karşı dairelerin ölçüsünü büyütünce bana gösterilen plan epey değişikliğe uğramış
Eski planda evin ön cephesinde salon mutfak balkon vardı
Bu kez salon ve mutfak arka tarafa geçmiş ön cephede yatak odası ve balkon olmuş
Hiç ama hiç içime sinmedi
Müteahhitin hareketleri çok baştan savma geldi .Daha zemine otopark yapılacağını bilmiyormuymuşda bu işlere girişmiş
milletten para toplamaya başlamış .Hiç güven verici değil.Ne bileyim önce belediyenin kurallarını kanunları vs araştırırsın ona göre bir plan çizersin .
amin canımAynen öyle canım
Çöpe atılacak param yok en iyisi para bir yana tapu bir yana türden alışverişler demekki
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aldıkların bereketli olsun canımÖğlen yürüyüşe diye çıktım Salı pazarına gittim
5 ten sonra pazara gitsem yemek vs yetişmiyordu.
Sebze meyve ve balık aldım.
Sebze meyve 1100 TL tuttu balıklar 620 TL.
Bu pazar Cumartesi pazarından uygun geldi.
Domates 60 tl den aşağı yoktu burada 35-40 TL ye kadar düşmüş.Karnabahar brokoli 100 tl ydi burada 60 TL
teşekkür ederim seninde bereketli olsun afiyetle yeAldıkların bereketli olsun canım
Amin, Allah razı olsun canım benimteşekkür ederim seninde bereketli olsun afiyetle ye
Günaydın ablacığımGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Merhaba tatlım hoş geldinMerhabalar arkadaşlar
Ben geldimmmm
Yoğunum da yoğunum, sizlerde ne var ne yok
Allah can sağlığı versin kuzucumAralık benim çok zor geçecek belli oldu
Triger kayışı degiscekemis arabanin kopma noktasına gelmis
7500ona gidecek
3000de kazanın faturası
Gitti altinciklarim
Neyse sağlık olsun
Zaten hedefi tutturamadım kızın ders ücretlerini hesaba katmamisim
Ay kıaaazzz bi yoğunluk sorma yorgun ve yılgının
Ocak ayını bekliyyyyruuuummmmAy kıaaazzz bi yoğunluk sorma yorgun ve yılgının
Naparsınızzzz
Senin bütçeye %25-30 zam gelecek diyoooolllaaa iyisin haOcak ayını bekliyyyyruuuummmm
Nasıl kızzzzz ?Senin bütçeye %25-30 zam gelecek diyoooolllaaa iyisin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?