Güle güle kullansın yakışıklıBugün dışarı çıktık oğlana bir kaç şey aldım ayakkabı oyuncak kıyafet 400 lira civarı harcandı, dışarı cikmayalim en iyisi
Teşekkür ederiz teyzoşuGüle güle kullansın yakışıklı
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,
sabah sabah acayip bir şekilde başım ağrıyor,
bir şeylere canım sıkıldı.Kendi adıma söylüyorum keşke şu ölümlü dünyayı bu kadar önemsemesem
Her şey geçerGünaydın kızlar,
bir şeylere canım sıkıldı.Kendi adıma söylüyorum keşke şu ölümlü dünyayı bu kadar önemsemesem
Geçmiş olsun canım. Seni üzen sebeb her ne ise bir an önce feraha çıkarsın inşallah.Günaydın kızlar,
Güle güle yemek nasip olsun12 gün önce kurumaya bıraktığım acı biberlerim kurumuşlar, hemen doğalgaz borusuna kaldırdım ,sıradakilere yer açılsın
Eki Görüntüle 2677878
Hoşgeldin evine, minik kuzucuk nasıl?Evimize geldik oğlumla,ev gibisi yok
Bereketli olsun ablacımEsim dugunlerde hediye altin takmayi hic sevmez. Genellikle de takmaz...Kendi akrabalarima, arkadaslarima ben hep taktim.
4 ceyrek de esimin tarafindan kuzenlerinin cocuklarina takmistim, ayibima gitmisti...
Ben unuttum gitti, esimin bugun aklina gelmis, iki ceyrek parasi havale yapmis.
Varyemez hic usenmeden sabahin 9'unda gittim 740 tl'dan iki ceyrek aldim...
Usenseydim ogleden sonra 760'tan alacaktim...
Cani tezlikte koclar bir numara.
Bana da çıkmış, altın param 415 tl bekliyordu. Kumbaramdan üzerini tamamladım gr alayım diyorum sabah aradım 470 dedi kuyumcu. Şimdi kaç oldu acaba hiç bakmadımSınav görevi çıkmış
Üşenmesem kuyumcuya gidip altın alasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?