Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kizlar malesef dis kirilmis, dr cekmek zorunda kaldi. Yerine implant yapilacak, bir tane de alt ceneye...Toplamda 7000 tl tutuyor. Yapacak bir sey yok, saglik olsun ve Allah kesemize bereket versin...
Geçmiş olsun,ak akçe kara gün içindir.Allah bereket versin.Bu arada ben bir dişi eksik geziyorum şehir degisecegim için implant işine girmemistim ,sonra da hamilelik emzirme derken öyle de kaldı Allah daha büyük dert vermesin

Kızlar gün geçmiyor ki bir derdim olmasın
Memlekette erkek kardeşim var 30 yaşında.Garsonluk yapıyordu pandemi öncesi işsiz kalmıştı hala işsiz,gündelik işlere gidip oralardan kazandıklarıyla idare ediyorlar eşi ve 2,5 aylık bebeği ile.
Anne babam benim yanımda yaşıyorlar, babam emeklisi olmayan zamanında yemiş içmiş sonta felç geçirip işsiz kalmış şimdi 1 TL ye kurşun atacak biri.Anneme SGK oduyorummmm emekli olsun diye iki yılı var.
Bizim gelin yanımıza tasinmak istiyor.Kari koca çalışırız annem(kv) çocuklara bakar diyor.İlk konuşmada aaaa tabi iyi olur kapımız her daim açık gelin tabı dedim ama sonra aklıma virüste zirve yapmakta olan şehirde yaşadığım geldi aklıma, Ankara. Üç kişi çalışmaya gitsek gelsek birimiz eve korona tasirsak ? Annem babsm kronik hasta,annem özellikle astım bronşit şeker.
Virüsü söylüyorum onlara şimdi,300 e düşünce gelin diyorum da dariliyor gibiler ay nasıl cikicam bu işin içinden

Son düzenleme:
Canım bence kardeşinin de anlayış göstermesi gerekir, annene de yazık hem babana bakacak hem ev işlerine bakacak hem çocuklara bakacak hem de koronavirüs tehlikesiyle karşı karşıya kalacak, kardeşin de eğer ayrıntılı düşünürse hak verir, annen çok yorulur, kardeşin az çok bulunduğu yerde iş bulsa olmuyor mu?Ankarada da iş bulmak zor, ayrıca virüs çok yayılmış, geçen hafta Ankaradaydım çok tedirgin oldum hiç evden çıkmadım

Babam felç geçirdi derken kısmı felç,yavaş yavaş yürüyor bakimlik işi yok da zaten ondan nefret ediyor onunla aynı evde olmak bile psikolojisini bozuyor, psikolojik yük yani.Evet ona kıyamam,oğlanın babası da aynı şekilde kronik hasta,oğlumun ona ihtiyacı var ona da çocuk yoluyla tasinsin istemem.Mesaj yazdım bakalım ne diyecek kırılırsa da napim

Memleketimiz dışarıya göç veriyor,iş olanağı kısıtlı, pandemide özellikle.Onlara da üzülüyorum bilmem ki napsam kimi feda edeyim bilemedim

Son düzenleme:
Çamaşırları katlayıp, yerleştir yaptıktan sonra
Bir de yemek listesi yaptım

Bugün ve yarın okul yok bana yarın sadece ebada canlı dersim var

Dün de vardı hiç öğrenci katılmadı mümkün değil eğitim işleri uzaktan olmaz

Bu kadar ciddi bir konuda iyice dusunup tasinmadan, tamam demek cok yanlis olmus.
Konu sadece virusten ibaret degil bence.
Annenin babanin maddi manevi sorumlulugu uzerindeyken, bir de kardesin ve ailesi gelecek. Ayni evde yasayacaksiniz gibi anladim? Ki gecici bile olsa, o kadar kisinin yukunu neden uzerine alacaksin? Senin bir cocugun var, onceligin o olmali...
Ben olsam acik acik bu isin olmayacagini, hic bahanelere siginmadan soylerim. Sonunda kotu olacaginiza, en basta olun.
Buyuk sehrin buyuk derdi olur...
Herkesin derdini kendi derdin gibi gorup, yasama. Bu kardesin de olsa boyle. Erkenden kocarsin, evladina yetemezsin.

Torunun sinif mevcudu 15 kisilik, 8 kisi katiliyor. Kizimin girdigi siniflar 35 civari, 5 ogrenci anca katiliyor.

Oldugu kadar...

Aynısını düşündüm ama yazmaya elim varmadı, çok mu acımasızca düşünüyorum diye düşündüm bir an ...
Ama bir tek bu şekilde düşünenin ben olmadığımı da bilmek beni açıkçası mutlu etti
Ne de olsa akıl akıldan üstündür üstelik tecrübeler konuşturuyor insanı

Yazip yazmamakta tereddut ettim ama suskun kalmaya icim elvermedi. Ademogullari ve Adem kizlari, tasiyabilecekleri yukun altina girmeli.
Esinden ayri gencecik bir anne icin bu cok fazla...
Kendi kizim gibi gordum, yok kafamda olduramadim.

Yazip yazmamakta tereddut ettim ama suskun kalmaya icim elvermedi. Ademogullari ve Adem kizlari, tasiyabilecekleri yukun altina girmeli.
Esinden ayri gencecik bir anne icin bu cok fazla...
Kendi kizim gibi gordum, yok kafamda olduramadim.
En iyisini yaptın abla ben de senden cesaret alıp yazmaya başladım
Ben de bir kardeş gibi görüyorum Purpplee 'yu ve gerçekten yükü çok ağır kendisinin desteğe ihtiyacı varken bu ardılmalar yani yüklenmeler hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…