Borsada 22 sene önce 4000 mark batırdım sonra da bildiğim şekilde yatırım birikim yaptımBende korktum zaten sonradan eniyisi döviz gumus şeklinde ilerlemek başka türlü zor bana hafta içi arayıp kapatcam hesabı yüksek bişi ayirabilsem riske atılır da ufak miktar zor
Evet çok büyük risk sonradan bende tirsttim açıkçasıBorsada 22 sene önce 4000 mark batırdım sonra da bildiğim şekilde yatırım birikim yaptım
Genç yaşta o tokadı yemem beni daha temkinli olmaya itti. Her şerde hayır misaliEvet çok büyük risk sonradan bende tirsttim açıkçası
İşte gaza geldim bı anda ama benlik değil kesinlikle abla en iyisi döviz ve gümüşbildiğin şeyden sasmican
Basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim o duruma kimseyi düşürmesin herşey tecrübe oluyor bize de bı şekilde Cok teşekkür ederim ablaGenç yaşta o tokadı yemem beni daha temkinli olmaya itti. Her şerde hayır misali
Beni de rahmetli dayım yönlendirmişti işte şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum diye... sonuçta dayım güvendim adamcağızın suçu yok nasip değilmiş benim borsadan kazançlı çıkmam...
Asıl kötü olan birşey daha varki dayım borsada emeklilik ikramiyesini kaybetmiş adamın psikolojisi bozuldu 15 yıl hayattan koptu bakıma muhtaç hale geldi hastalandı geçen yıl vefat etti .
Amin Allah razı olsun canımBasınız sağolsun çok üzüldüm rabbim o duruma kimseyi düşürmesin herşey tecrübe oluyor bize de bı şekilde Cok teşekkür ederim abla
Ev hanımıyım abla 31 yaşındayım 9 senelik evliyimAmin Allah razı olsun canım
Kaç yaşındasın, çalışıyor musun ? Öğrenci misin ?
Allah çok büyük kolaylıklar versin canım hayatın hiç kolay değil ama sabredersen inşaallah mükafatı büyükEv hanımıyım abla 31 yaşındayım 9 senelik evliyim
meslek lisesi mezunuyum
çocuk yok tedavi gorucez insallalh
eşimin babanesi babası ve kardeşiyle yaşıyoruz annesi ben dört senelik evliyken vefat etti 4 senedir de bizle yaşıyorlar
Önceden büyük eltim bakıyordu istemedi sonradan
Yazları köydeki evde kışın da merkezdeki evde kalıyoruz
Sagol abla Allah razı olsun aynen zor bı hayat sabretmeye çalışıyoruzAllah çok büyük kolaylıklar versin canım hayatın hiç kolay değil ama sabredersen inşaallah mükafatı büyük
Inşaallah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun canım bol bereketli kazançlarınız ve birikimleriniz olsunSelam kizlar nasilsinizGecen hafta elimdeki altinlarin tamamini bozdurup kafedeki hisdemizi bir miktar daha arttirdik. Ins bereketli ve hayirli olur. Para su gibi gidiyor. Yetisemiyoruz valla. Ocaktan sonra az az da olsa biriktirmek istiyorum tekrardan. Cocuklarin okulu baya buyuk masraf kalemi oluyor. Yoksa cok daha fazla biriktirirdim. Ama egitim de bir birikimdir diye dusunuyorum.
Amin abla sagolasin. Allah hepimize bol bereketli kazanclar versinHayırlı olsun canım bol bereketli kazançlarınız ve birikimleriniz olsun
En güzel yatırım elbette insana yapılan yatırımdır
Canım iç sesini dinle burada kimse şunu al diye net birşey diyemezToplamda 4..46 Gr gumus Var şu anda döviz için kararsız kaldım yoksa yine diğer hesapta da gümüş mu alsam bilemedim sizler daha tecrübelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?