- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Less-is-More
Sabah 9 da yürüteçe koymayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abisi o saatte kahvalti yapiyor diye koyuyordum ama farkli oneriler geldi onlari deneyecegim.Sabah 9 da yürüteçe koymayın.
Buradaki çoğu kişinin de yönetmelikğe bakarak konuştuğunu sanmıyorum ama sizinle aynı fikirde olmadığım için mi tepki görüyorum? Ben komşuyu haklı buldum siz anneyi. Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim neden bu kadar büyüttünüz anlamadım.Suleymanin Hurremi , çocuk ağlamasına ne tür bir kısıtlama var? Yönetmelikte gösterebilir misiniz? Kısa süreli yürütece bindirmiş. Zaten burada da fikir arıyor. Bilgi sahibi olmadan fikrinizi söylemişsiniz.
Cocugunuz var mi yok mu bilmiyorum ama cocuk bu robot degil. Ben bir saat de gec yatirsam cocuklarin cogu gunes dogunca kalkar. Yani bilsem ki 10.30 yatirinca 8.30da kalkacak siz demeseniz de ben yaparim. 1 saat daha fazla uyumak icin.Buradaki çoğu kişinin de yönetmelikğe bakarak konuştuğunu sanmıyorum ama sizinle aynı fikirde olmadığım için mi tepki görüyorum? Ben komşuyu haklı buldum siz anneyi. Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim neden bu kadar büyüttünüz anlamadım.
Yönetmelikle alakalı da fikir bilgi vermedim zaten bir saat daha geç yatırıp kaldırabilir dedim bu durumun yönetmelikle alakası nedir?
Neyse polemiğe girmeye gerek yok ban yemekle uğraşamam iyi günler
İdeal bence uyku düzeni benim cadı akşam 9,10gibi uyurdu herzamanda5,6 da kalkardı sizin çocuk varsa nasıl di uyku düzeni valla ne denediysem uyku düzeni olustiramadim beceren annelerede hayrandım ,,bazı çocuklarda ne yaparsan yap bebek iste bak şimdi büyüdü benim cadilar sabah akşam citlari cikmiyo tepinmeden oynuyolar TV izliyorlar çok nadir uyaririm kim tanisa çocuklarımı bayılırlar ne sakinler diye bende bebekken goreydiniz birde derim, zor çocuk buyutmek binada heleki şu zamandaElbette ses mi olacak?
Hanımefendi pardon da apartmanda yaşıyırsanız ses yapmamanız insanları rahatsız etmemeniz kuralını öğrenmelisiniz. Tamam çocuk var ama çocuklar sizin çocuklarınız sabah 7de kimse dinlemek zorunda değil.
Çocuklarınızın uyku düzenini değiştirin.
Bunu ilk yazdığım yoruma cevap olarak yazabilirdiniz. O zaman bende farklı bir alternatif sunabilirdim.Cocugunuz var mi yok mu bilmiyorum ama cocuk bu robot degil. Ben bir saat de gec yatirsam cocuklarin cogu gunes dogunca kalkar. Yani bilsem ki 10.30 yatirinca 8.30da kalkacak siz demeseniz de ben yaparim. 1 saat daha fazla uyumak icin.
Çocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.İdeal bence uyku düzeni benim cadı akşam 9,10gibi uyurdu herzamanda5,6 da kalkardı sizin çocuk varsa nasıl di uyku düzeni valla ne denediysem uyku düzeni olustiramadim beceren annelerede hayrandım ,,bazı çocuklarda ne yaparsan yap bebek iste bak şimdi büyüdü benim cadilar sabah akşam citlari cikmiyo tepinmeden oynuyolar TV izliyorlar çok nadir uyaririm kim tanisa çocuklarımı bayılırlar ne sakinler diye bende bebekken goreydiniz birde derim, zor çocuk buyutmek binada heleki şu zamanda
4yas vardı araları önlem olarak çoğu zaman alt daire olmayan giriş evlerde oturdum milletin özellikle pisliğini ve gurultulerini çektim sadede 15sede bir tane komşumu şikayet ettim oda balkondaki çamaşırlarımı bslkonumu mahvediyordu sürekli, iki sene önce artık yeter milletin piligini cekmeyim dedim çatı katına çıktım,bebek gürültüsü olarak aldığım önlemi arkada yazdım halı konusunu yerine getirdim ondan sonra kimse şikayet etmediÇocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.
Ayrıca çocuğunuz yokmuş inşallah kolik durmayan bı bebek olmaz yaşayan bilir hayırlı günler olsunÇocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.
Yorumlarınızdan çocuğunuz olmadığını anlamıştım zaten. Emin olun kimse bilerek gürültü yaptırıp başkasının hakkına girmek istemez.Çocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.
Çocuğunuz yokmuş o yüzden biz size ne desek havada kalır..Insallah Allaha size istediğiniz saatte uyutup istediğiniz saatte uyandirabileceginiz, gazsız,siz tuvalete bile gidince katılarak ağlayan bir bebek vermez :)Çocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.
Büyük yemek yesin diye evde amuda bile kalkarsınız o kadar söyleyeyim.Çocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.
Yapacak hiçbir şey yok ne yazık ki biraz anlayışlı olmaları lazım. Bahsettiğiniz saatler çokta rahatsız edilecek saatker değil.Gunaydin herkese. Malesef bana uzun zamandir uykular haram. Kucuk oglum (9 aylik) uyutmuyor sagolsun. Konum bu degil. Benim bir de uc ay sonra 3 yasini dolduracak oglum var. Esim bu ara gece gorevinde oldugu icin biz ucumuz ayni odada yatiyoruz. Aksam 9.30 gibi yatiyorlar ve sabah da 7-7.30 gibi uyaniyorlar. Uyandiktan sonra bir sure yatakta oyalaniyoruz ama bebek bazen agliyor, kalkmak istiyor. Oyle yeri gogu inletecek bir aglama degil. Ben de butun gecenin uykusuzlugu yuzunden kendi kendine oyalansin diye cok ellemiyorum. Bu sabah yine yataginda mizmizlanirken bir yerden duvara vurma sesi geldi. Yani birisi sesten dolayi duvara vurdu sanirim ama nereden geldiğini anlamadim. Normalde cok fazla ses problemi olan bir bina degil burasi. Bu kadarcik sesten rahatsiz olmalarina sasirdim acikcasi. Bebek bu sonucta agzini baglayamam ki.
Saat 9 olana kadar ses yaptirmiyorum asla. Hicbir is yapmadan yanlarinda oynuyorum. Saat 9 olunca kucugu yurutece koyuyorum, o aralikta abisinin kahvaltisini hazırlayıp yediriyorum ama bu sefer yine bir yerden vurma sesi geliyor. Sanirim alt kattan cunku daha once de iki kez şikayete gelmislerdi. Inanin gun icinde cocugun oynarken yaptigi sesler. O zaman kucuk oglum yoktu bile. Napiyim ben bu cocuklari tavana mi asiyim ya da sandaleyeye mi bagliyim. Bu vurma sesinin tam olarak nereden geldiğini anlasam gidip konusacagim. Tartismadan bana oneri sunsunlar. Surekli kucagimda tasiyamam ki. Elbette ses olacak. Apartmanda yasiyorsak bunlari dusunmemiz gerekmez mi? Sizin bana bir oneriniz varsa cok sevinirim.
Size tek tavsiyem buyuk konusmayin. Ozellikle cocuk konusundaÇocuğum yok olsa da muhtemelen rahat davranmam. Mesela büyük yemek yesin diye küçüğü yürütece koymam sabah saat 9 da. Yada küçük bebeği mızmızlandırmam yatakta. Peş peşe yapmayın çocukları ki rahat edin. He yaptıysanız da onları zaptetmek sizin elinizde yani neyi nasıl yaparsınız bilemem ama komşuyu da rahatsız etmemeyi bilmeli herkes.