Küçük ev aletleri konusunda yardım ?

önemli olan cevap vermiş olman çok teşekkür ederim bu arada bu haftasonu alıyorum küçük demirbaşlarımı inşallah ama süpürgede hala kararsızım ://

önemli olan cevap vermiş olman çok teşekkür ederim bu arada bu haftasonu alıyorum küçük demirbaşlarımı inşallah ama süpürgede hala kararsızım ://

Rica ederim canim ne demek burda birbirimize yardim etmek icin variz bende bilmedigim herseyi soruyorum ne guzel fikir aisverisi yapiyoruz burda hayirlisi olsun canim senin dugun ne zamandi eger cok acelen yoksa mesela 1 yil falan varsa supurgeyle utuyu sonraya birak surekli model degisiyor hem bugunki modeli alsan bile sonradan yeni modeller cikmis olacagi icin fiyatlar dusmus olacak arasini at bi kenara sonradan butce ayiramam dersen suan taksitli alacaksan kumbara yap kendine her ay 20 30 atsan yeter .
Bide kuzenim samsung almis supurgesini halilari shaggy normalde supurdukten sonra sirkeliyo baska turlu basa cikamiyorum diyordu simdi supurdukten sonra sirkelemis hicbisey cikmamis icinden normlde shaggy halilarin tuylerinin icinde kaliyor hep toz falan dusunursen modelini ogrenirim senin icin 400 tl ye almis

canım sen bana dönene kadar ben süpürgemi aldım arnica markası en yakın arkadasım kullanıyodu çok memnundu evde aynısı vardı ondan onu tercih ettim çeyiz topiğimden bakıp fikrini solersen memnun olurum tam adını bilemiorum çünkü :))

Ütü çok araştrdım yakında alacağım tefal ve philips arasında kaldım ama tercihim philips den yana.
Blender ve çaycıyı arzumdan aldım kahve makinasını da Bekodan. Pişman oldum arçelikte bordosu varmış görmemiştim bilseydım arçelikten bordosunu alırdım..

benim ütüm hediye geldi almıcam o yüzden çaycı arçelikten blender seti braun kahve makinasınıda yine arçelikten alacağım canım

Hayirli olsun canim dedim ya pek giremiyorum bu aralar telefonumu yeni aldim anca bakiyorum arnikayada iyi diyor herkes ama bi arkadasimin teyzesi kullaniyordu sulu supurgelerden cok koku yapiyor demisti ama muhtemelen kullanim hatasidir icinde su biraktigi icin kokuyor olabilir diye dusunuyorum . Senin topigine hemen bakiyorum tatlim tekrardan kusura bakma cok gec cevap vermisim.

Son düzenleme:

canım benim önemli deil isteyerek yapmadın sonuçta :) bende kullanım hatasıdır diye düşünüyorum bizimki şu zamana dek hiç koku yapmadı çünkü

canım benim önemli deil isteyerek yapmadın sonuçta :) bende kullanım hatasıdır diye düşünüyorum bizimki şu zamana dek hiç koku yapmadı çünkü

Hayirli olsun canim benim guzel gunlerde kullanirsin insallah

canım bencede philips al bende aldım annemde kullanıyodu çok memnunuz biz o yüzden benim tercihimde ütüde philips oldu:)

Kızartma için fritözmü tavsiye edersiniz yoksa tenceremiii kızlarr??

bence kesinlikle blendr vs mutfak ürünleri ve kişisel bakım ürünlerinde braun ütüde tefal veya philips süpürgede philips veya rowenta

Ben Blender setimi arçelikten aldım

Kahve makinemide arzumdan Eki Görüntüle 1030345

Henüz başka küçük ev aletim yok

Ama teyzem kısmet olursa Tefal Actifry alıcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…