E Edaadarem Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2022 13 4 1 28 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaadarem #1 Küçük ev aletlerinde marka önerir misiniz? Bir de beyaz eşya için vestel düşünüyorum ama kullanıp memnun kalan var mı
Küçük ev aletlerinde marka önerir misiniz? Bir de beyaz eşya için vestel düşünüyorum ama kullanıp memnun kalan var mı
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.999 12.381 158 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaadarem #2 Beyaz esyada uzun vadede kullanım icin siemens ya da bosch oneririm.Kücük ev aletlerinde secenekler cogalır arzum, karaca, tefal ..
Beyaz esyada uzun vadede kullanım icin siemens ya da bosch oneririm.Kücük ev aletlerinde secenekler cogalır arzum, karaca, tefal ..
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.712 528 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaadarem #3 Ben set halinde aldığım için tüm küçük ev aletleri Karaca. Bir sıkıntısını da görmedim açıkçası ama elbette daha kalitelileri vardır.
Ben set halinde aldığım için tüm küçük ev aletleri Karaca. Bir sıkıntısını da görmedim açıkçası ama elbette daha kalitelileri vardır.
TeraziBurcu 🪷 ‘Uçuyoruz evet. Çünkü güzeliz’ 🪷 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 2.011 7.286 108 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaadarem #4 Arzum sanırım. Hem fiyat olarak uygun hem de güzel. Benimkiler arçelik aman ha uzak durasın. Küçük ev aletlerinde arçelik çok kötü.
Arzum sanırım. Hem fiyat olarak uygun hem de güzel. Benimkiler arçelik aman ha uzak durasın. Küçük ev aletlerinde arçelik çok kötü.