Kredide cok zorluk cekiyorlar. Son bi kac ayi odeyemediler.Tabiki 40 metre kare ama neden daha büyük almadığınızı anlamadım?
Kredide cok zorluk cekiyorlar. Son bi kac ayi odeyemediler.Tabiki 40 metre kare ama neden daha büyük almadığınızı anlamadım?
küçügü büyügü bilmem de siz şimdi onca kişi bir yerde nasıl nefes alıyorsunuz...Merhaba hanimlar. Yeni evliyim hamileyim. Kayinvalidelerle oturuyoruz. Bide kaynima dugun yaptilar gecen ay onlarida bize getirdiler. Simdi oturdugumuz ev 72 metrekare. Kaynanam kucuk oglu icin 91 metrekare ev kredisine girdi 3 odali. Kendide hep onlarla oturmak istiyor. Bizim ev 2 oda. Simdi zorluk cekiyorlar evin kredisini odeyemiyorlar. 30-40 metrekarelik eve degistirecegim diyor. Biz cikacakmisiz kucucuk eve. Ustelik bu evi esimin ustune aldilar. Evin her seyini esim secti bizim evimiz diyordu hep. O kadar esya aldim. Simdi size sorum su. 30-40 metrekarede yanliz yasamak mi yoksa 72de kaynanayla mi? Aslinda iyi insanlar bi kotuluklerini gormedim. Ama bide bana dokunuyo bu eve sizin eviniz diyerek simdi bizi cikartmak istemesi. Ben kendime guveniyorum esimle calisir kendimize iyi bir ev aliriz diye dusunuyorum. Ama bazi zorluklardan dolayi kucuk evde yasamaya mecburuz. Bide cocuk olacak 40 metrekareye nasil sigacagizSiz ne dusunuyorsunuz? Yani nasil bir yol sece bilirimki bilemiyorum. Boyle kucuk evde yasamak cok mu zor olur sizce?
Öncelikle size hiç dokumasın bu ev sizin demeleri. Çünkü değil. İnsanlar krediyi ödeyemiyorlarsa yapacak bir şey yoktur. Eğer gücünüz varsa siz ödeyin.Merhaba hanimlar. Yeni evliyim hamileyim. Kayinvalidelerle oturuyoruz. Bide kaynima dugun yaptilar gecen ay onlarida bize getirdiler. Simdi oturdugumuz ev 72 metrekare. Kaynanam kucuk oglu icin 91 metrekare ev kredisine girdi 3 odali. Kendide hep onlarla oturmak istiyor. Bizim ev 2 oda. Simdi zorluk cekiyorlar evin kredisini odeyemiyorlar. 30-40 metrekarelik eve degistirecegim diyor. Biz cikacakmisiz kucucuk eve. Ustelik bu evi esimin ustune aldilar. Evin her seyini esim secti bizim evimiz diyordu hep. O kadar esya aldim. Simdi size sorum su. 30-40 metrekarede yanliz yasamak mi yoksa 72de kaynanayla mi? Aslinda iyi insanlar bi kotuluklerini gormedim. Ama bide bana dokunuyo bu eve sizin eviniz diyerek simdi bizi cikartmak istemesi. Ben kendime guveniyorum esimle calisir kendimize iyi bir ev aliriz diye dusunuyorum. Ama bazi zorluklardan dolayi kucuk evde yasamaya mecburuz. Bide cocuk olacak 40 metrekareye nasil sigacagizSiz ne dusunuyorsunuz? Yani nasil bir yol sece bilirimki bilemiyorum. Boyle kucuk evde yasamak cok mu zor olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?