Kucuk ev

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba hanimlar. Yeni evliyim hamileyim. Kayinvalidelerle oturuyoruz. Bide kaynima dugun yaptilar gecen ay onlarida bize getirdiler. Simdi oturdugumuz ev 72 metrekare. Kaynanam kucuk oglu icin 91 metrekare ev kredisine girdi 3 odali. Kendide hep onlarla oturmak istiyor. Bizim ev 2 oda. Simdi zorluk cekiyorlar evin kredisini odeyemiyorlar. 30-40 metrekarelik eve degistirecegim diyor. Biz cikacakmisiz kucucuk eve. Ustelik bu evi esimin ustune aldilar. Evin her seyini esim secti bizim evimiz diyordu hep. O kadar esya aldim. Simdi size sorum su. 30-40 metrekarede yanliz yasamak mi yoksa 72de kaynanayla mi? Aslinda iyi insanlar bi kotuluklerini gormedim. Ama bide bana dokunuyo bu eve sizin eviniz diyerek simdi bizi cikartmak istemesi. Ben kendime guveniyorum esimle calisir kendimize iyi bir ev aliriz diye dusunuyorum. Ama bazi zorluklardan dolayi kucuk evde yasamaya mecburuz. Bide cocuk olacak 40 metrekareye nasil sigacagiz Siz ne dusunuyorsunuz? Yani nasil bir yol sece bilirimki bilemiyorum. Boyle kucuk evde yasamak cok mu zor olur sizce?

Şimdilik 40metre kare kendi özelin kendi evin kafan rahat oh mis isterse bi çekyat siğsin yinede ayri düzen ayri ev .
Kv iyidir hostur ne güzel umarim daimi olur ama yine de ev üstüne ev olmaz hiç düsünmeyin bile küçük diye ileride esinle eleele verip daha büyük evede kavusursunuz yeter ki o eliniz bosta kalmasin huzur kokusu eksik olmasin.

Ben iyi kötü kafamın sakin olduğu yeri tercih ederdim ama gerçekten 75 de 40 da küçük imkan varsa biraz daha büyük bi ev tercih edin çocuk olunca zorlanırsınız

küçügü büyügü bilmem de siz şimdi onca kişi bir yerde nasıl nefes alıyorsunuz...

KV farkında olmadan sana iyilik yapıyor büyük gelinle oturduk şimdi sıra küçüğü de demeye getirerek
Bu fırsatı kaçırma kümes olsun senin olsun tabi keklenmiyorsaniz
Bide hem küçük eve çıkarıp hem size yerlesirlerse seyre gel o zaman konyayi

Öncelikle size hiç dokumasın bu ev sizin demeleri. Çünkü değil. İnsanlar krediyi ödeyemiyorlarsa yapacak bir şey yoktur. Eğer gücünüz varsa siz ödeyin.

İkinci olarak da kayınvalide ile evi ayırma fırsatını kaçırmayın bence.

Ben kv ile oturacağıma gider paşa paşa o 40 metrekare evi saray yaparım beya
Kayınvalidemin üç katlı evi var triplex mi deniliodu , kp evlenince gelin en üst katta siz oturun dio, bende acık acık söyledim istemediğimi güzel bi dille..

Özel hayat diye bişey var canım.
Her gün wc sırası bekliyemem ben kendi evimde. İşten gelince kafamı dinlemek isterim.. haftada bi gidilir hoş beş yapılır herkes kendi evine geri gider fırsat sunmuşlar sana kaçırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…