- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Neden şaşırdın pelincim? Kk daki genç nüfus kaynanasıyla yaşamaya çok meraklı. Yoksa kocaları kaçarsiz şimdi 2 odalı evde 3 çift nasıl yaşıyorsunuz
ikinci gelin bunu nasıl kabul ettio kadarcık evde o kadar yabancı insan, bırakın sevişmeyi, yıkanmayı, sesli gaz çıkarsan duyulur yahu...
öyle balık istifi yaşayacağıma 10 m2 odada yaşamayı tercih ederim
siz şimdi 2 odalı evde 3 çift nasıl yaşıyorsunuz
ikinci gelin bunu nasıl kabul ettio kadarcık evde o kadar yabancı insan, bırakın sevişmeyi, yıkanmayı, sesli gaz çıkarsan duyulur yahu...
öyle balık istifi yaşayacağıma 10 m2 odada yaşamayı tercih ederim
Insan kocasiyla ozel bisey konusamaz tek odada kalabalikta onlar cocukmu yapmisBizim tanıdıklar vardı
Yazın yayla evine gidiyorlardı
Bizi de davet ettiler gittik ev büyük bir oda gibi bir şeydi yanında da giriş gibi
Kv kp iki gelin biri bekar 3 de oğlan var
Neyse gelinlerin kucağında birer Bebek
Söylediler kaç aylık olduklarını hesapladım yaz ayında o evde olmuş ikisi de araları bir ay falandı
Ben bu süreçte bekar 20li yaşların başında bir kızdım oturup hesapladım allem ettim kalem ettim olduramadım
Ben bunu düşünmüştüm 15 sene önce ama şimdiki kızlar düşünmüyor demek ki
Insan kocasiyla ozel bisey konusamaz tek odada kalabalikta onlar cocukmu yapmisNasil rahat ediyorlar acaba.
Neden şaşırdın pelincim? Kk daki genç nüfus kaynanasıyla yaşamaya çok meraklı. Yoksa kocaları kaçar
Bizim tanıdıklar vardı
Yazın yayla evine gidiyorlardı
Bizi de davet ettiler gittik ev büyük bir oda gibi bir şeydi yanında da giriş gibi
Kv kp iki gelin biri bekar 3 de oğlan var
Neyse gelinlerin kucağında birer Bebek
Söylediler kaç aylık olduklarını hesapladım yaz ayında o evde olmuş ikisi de araları bir ay falandı
Ben bu süreçte bekar 20li yaşların başında bir kızdım oturup hesapladım allem ettim kalem ettim olduramadım
Ben bunu düşünmüştüm 15 sene önce ama şimdiki kızlar düşünmüyor demek ki
Valla benim kafa da almıyordüğünüyorum eviriyorum çeviriyorum benim kafa almıyor bu işleri11 senelik gelinleriyim hala kayınvalidemlerde kalırken tuvaletimi yapamam, musluğu açarım çiş sesi duyulmasın diye geçtim uzanıp film izlemeyi, başbaşa yemek yiyip müzik dinlemeyi falan, yeni evliyken aynı evde yatıp kalktığımı, seviştiğimi, uzun uzun banyo keyfi yaptığımı, ya da barsakları bozduğumu düşünemiyorum, iğrencim kabul
Iki eltide rahatmis demek ayri odalari olsa neler yaparlardiİki elti de yapmış özenmişler herhalde
Hoş babaannemler de kışın Kv ile bir odada yaşarmış onlar da o süreçte babamı yapmış
Gunduz bile o ev bos kalmaz kesin herkes uyurken yapmislardir dimineler dönmüş yaa, yurdum insanındaki fantaziye bak
bana heyecan desen aklıma çok çok masa altından bacağına ellemek gelir, millet cümle sülale ortasında halvete girmişbirbirlerini izleyip aşka geldilerse normal tabi aynı dönem doğurmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?