Kucuk ev

Neden şaşırdın pelincim? Kk daki genç nüfus kaynanasıyla yaşamaya çok meraklı. Yoksa kocaları kaçar

Benim anlamadığım illa kendi eviniz olması şart mı yani 40 metrekare eve sığacam diye uğraşacağına, paşa paşa kiraya çık sende çalış eşinde çalışsın, ha ev benimdi herkes üstümüze bindi diyorsan, yeni evlenen çift kiraya çıksın, kv 40 metrekare yere geçsin, sende o evde otur, iyi dayanıyorsun bu ne evlilik mi oyuncak mı 2 odalı eve 3 çift bide yeni evliler yani bilemedim

10 metrekare bile olsa kendi evin olsun, insan çok rahat ediyor kendi evinde

Anlamadım o 72 m2 ev kimindi?
Eşinin ailesi mi oturuyordu da siz gittiniz o eve.
O bile başlı başına trajedi de neyse,1 m olsun benim olsun.

40 metrekare çok küçük ama dekorasyonu uygun yaparsan evi daha geniş tutabilirsin. Küçük evler için dekorasyon önerileri yaz nete bir sürü tavsiye alırsın.
Sizin olsun küçük olsun boşverin. Küçük evinizde mutlu bi yuvaniz olur inşaAllah

Kv ile yaşayacagıma 1 göz odada dururum. Ömür boyu çekilir mi kaynana, isterse dünya iyisi olsun. Kapını kapatıp eşinle aile olmak, ikinizin evi olması farklı bısey, küçük evde yaşa kvyı sarma başına.

Küçük olsun, tek yaşa. Zaten 70 M2 evde sana 40 M2 düşmüyordur herhalde, üstelik özgür olacaksın. Kıyaslaman bile hata bence.

Bizim tanıdıklar vardı

Yazın yayla evine gidiyorlardı

Bizi de davet ettiler gittik ev büyük bir oda gibi bir şeydi yanında da giriş gibi

Kv kp iki gelin biri bekar 3 de oğlan var

Neyse gelinlerin kucağında birer Bebek

Söylediler kaç aylık olduklarını hesapladım yaz ayında o evde olmuş ikisi de araları bir ay falandı

Ben bu süreçte bekar 20li yaşların başında bir kızdım oturup hesapladım allem ettim kalem ettim olduramadım

Ben bunu düşünmüştüm 15 sene önce ama şimdiki kızlar düşünmüyor demek ki

Insan kocasiyla ozel bisey konusamaz tek odada kalabalikta onlar cocukmu yapmis Nasil rahat ediyorlar acaba.

Neden şaşırdın pelincim? Kk daki genç nüfus kaynanasıyla yaşamaya çok meraklı. Yoksa kocaları kaçar

düğünüyorum eviriyorum çeviriyorum benim kafa almıyor bu işleri 11 senelik gelinleriyim hala kayınvalidemlerde kalırken tuvaletimi yapamam, musluğu açarım çiş sesi duyulmasın diye geçtim uzanıp film izlemeyi, başbaşa yemek yiyip müzik dinlemeyi falan, yeni evliyken aynı evde yatıp kalktığımı, seviştiğimi, uzun uzun banyo keyfi yaptığımı, ya da barsakları bozduğumu düşünemiyorum, iğrencim kabul

neler dönmüş yaa, yurdum insanındaki fantaziye bak
bana heyecan desen aklıma çok çok masa altından bacağına ellemek gelir, millet cümle sülale ortasında halvete girmiş birbirlerini izleyip aşka geldilerse normal tabi aynı dönem doğurmaları

Valla benim kafa da almıyor bu konuları hayretler içerisinde okuyorum ve empati bile yapamıyorum. Yani seksi banyoyu bir kenara bırak, ayağını uzatıp tv izlemek bile lüks

Gunduz bile o ev bos kalmaz kesin herkes uyurken yapmislardir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…