Küçük gelin

Kv gelin birbirini yer çocuk pısırık pısırık bekler hiç bir şey yapamaz seneler sonra boşanırlar olan garibim kıza olur. Çok okuduk bu hikayeleri malesef

Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Ayrılsın. Sonra boşanması daha zor çünkü.

Kız belli ki biraz alık, onda kafa olsa o kadar söylenene rağmen 21. yüzyılda kabile hayatını kabul etmezdi. Siz neyi zorluyorsunuz bu kadar? Kah kız kardeşiniz, kah arkadaşınız her kimse boşverin onu, işine burnunuzu sokmayın. Kendi hayatınıza bakın.

Önceki konuda kız kardeşim demiştiniz şimdi arkadaşım diyosunuz. Kendisi üyelik alamıyor mu neden siz onun adına konu açıyorsunuz ki? Bence kız kardeşinizin hakkında konu açıldığından bile haberi yok. Biz burda kendi kendimize çalıp oynuyoruz

Bir de zaten gizlice nikah kıydılar demiştiniz. İş işten geçtiğine ve kim ne derse desin umursamıycana göre bence onun adına konu açmayı bırakmalısınız artık

Kız kardeşin daha küçük gelin lafını dert ediyorsa geçmiş olsun. Artık kaynanasıyla kediyle köpek gibi yerler birbirini. Siz de nikah kıymış kız kardeşinizi nişanlı arkadaşım diye anlatmayın. Yeni konu açıyorsanız eksik veya yanlış bilgi vermeyin
Yalnız hakikaten geçmişler olsun. Kaçan koca yapmışlar demek ki, patt diye gizli nikahlar da kıyılmış. Bu kız ölse ayrılmaz. 3 tane doğurur hırsından, çıcıklırım içinn ımıı der. Ne hali varsa görsün, öff.

Yalnız hakikaten geçmişler olsun. Kaçan koca yapmışlar demek ki, patt diye gizli nikahlar da kıyılmış. Bu kız ölse ayrılmaz. 3 tane doğurur hırsından, çıcıklırım içinn ımıı der. Ne hali varsa görsün, öff.
Sonradan yazdıklarımı oku. 10 yıl önce ablasının yaşadığı olayları yeni ve arkadaşı yaşamış gibi anlatıyor konu sahibi 😅 veya anlattığı her şey komple fake

Konu sahibi bir gelse 10 yılda ablası neler yaşamış spoiler alırız aslında 🤣

Son düzenleme:
Sonradan yazdıklarımı oku. 10 yıl önce ablasının yaşadığı olayı yeni ve arkadaşı yaşamış gibi anlatıyor konu sahibi 😅 veya anlattığı her şey komple fake

Bedevi ile iyi anlaşırlar bence. 😳

Sonradan yazdıklarımı oku. 10 yıl önce ablasının yaşadığı olayları yeni ve arkadaşı yaşamış gibi anlatıyor konu sahibi 😅 veya anlattığı her şey komple fake

Memleket ruh hastası dolu. 🥲

Zaten bizi sallamıyormuş , bu kişi bence seni de sallamıyor. Neden bu çaba ? :KK70:

Konu sahibi kaçmış. Sizlerden korkulur, bütün çelişik durumları farketmişsiniz ve Şengüler Hanım'ı bayağı zora sokmuşsunuz.😂🤣🤣🤣

Yüzü olsa da gelmez artık.

O annesinin evinin boşaltıldığı konuyu da hatırlıyorum ben de yazmıştım oraya. Orda da konu sahibine hak vermemiştim. Çünkü bu üye bana o zamandan beri aşırı derecede artniyetli geliyor. O konuyu sırf ablasının gıybetini yapmak için açmıştı. Kendisine hak vermeyen üyeler olunca alakasız bir şekilde ablasının kaçarak evlendiğinden falan bahsetmeye başlamıştı. Hatta konu sahibine hak vermeyen üyelere senin çok kızdığını hatırlıyorum

Şu anda da kız kardeşi ve arkadaşı diye açtığı konular ablasıyla ilgili. Çünkü annesiyle ilgili konuda ablasının gizli nikah kıydığını söylemişti. Ablasına karşı bir garezi var ve sırf biz kötüleyelim diye eski olayları yeni gibi anlatıp duruyor
Valla sizi de tebrik ediyorum, iyi değerlendirme. KK üyelerinden korkulur.

Allah akil fikir versin arkadasiniza. Kadinla konuşsa ne olacak bu saatten sonra degisecek mi. Nisanlıyken kadinın laflarindan rahatsiz oluyor ayni eve girince nasil olacakmis fikri var mı

Beraber yaşamayı kabul eden birinin en büyük derdi bu olmayacak

Daha bunlar fragman.asil evlenince film basliycak.ama koca bulmusken evlensin tabi kacirmasin sakin😁

Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler 🙏🏻
yapmasi gereken belli evlenmesin. yasi kucuk kayseriye gelin gidiyor, cig cig yerler onu orada.

Back
X