- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.373
- 498
- Konu Sahibi senguler0011
Ben anlamadim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılsın. Sonra boşanması daha zor çünkü.Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler![]()
Nasılsa ufak tefeğim diye aynı eve sığarım dedi herhal .Aynı evde yasama diyenleri dinlememiş şimdi mi dinleyecekaynı evde yaşasın da görsun dünya kaç bucak. Hıc acimiyorm böylelerine
Yalnız hakikaten geçmişler olsun. Kaçan koca yapmışlar demek ki, patt diye gizli nikahlar da kıyılmış. Bu kız ölse ayrılmaz. 3 tane doğurur hırsından, çıcıklırım içinn ımıı der. Ne hali varsa görsün, öff.Önceki konuda kız kardeşim demiştiniz şimdi arkadaşım diyosunuz. Kendisi üyelik alamıyor mu neden siz onun adına konu açıyorsunuz ki? Bence kız kardeşinizin hakkında konu açıldığından bile haberi yok. Biz burda kendi kendimize çalıp oynuyoruz
Bir de zaten gizlice nikah kıydılar demiştiniz. İş işten geçtiğine ve kim ne derse desin umursamıycana göre bence onun adına konu açmayı bırakmalısınız artık
Kız kardeşin daha küçük gelin lafını dert ediyorsa geçmiş olsun. Artık kaynanasıyla kediyle köpek gibi yerler birbirini. Siz de nikah kıymış kız kardeşinizi nişanlı arkadaşım diye anlatmayın. Yeni konu açıyorsanız eksik veya yanlış bilgi vermeyin
Sonradan yazdıklarımı oku. 10 yıl önce ablasının yaşadığı olayları yeni ve arkadaşı yaşamış gibi anlatıyor konu sahibiYalnız hakikaten geçmişler olsun. Kaçan koca yapmışlar demek ki, patt diye gizli nikahlar da kıyılmış. Bu kız ölse ayrılmaz. 3 tane doğurur hırsından, çıcıklırım içinn ımıı der. Ne hali varsa görsün, öff.
Oha, bir bedevi vakası daha mı acaba?Kendisi yazdıklarına göre : 6 yıllık evli , 2 kız çocuk annesi , çocuklar 2,5 ve 4,5 yaşında şu an geçen zamana göre.
Kendini nişanlı olarak anlatmıyordur umarım.
Bedevi ile iyi anlaşırlar bence.Sonradan yazdıklarımı oku. 10 yıl önce ablasının yaşadığı olayı yeni ve arkadaşı yaşamış gibi anlatıyor konu sahibiveya anlattığı her şey komple fake
Konu sahibi bir gelse 10 yılda ablası neler yaşamış spoiler alırız aslında![]()
Memleket ruh hastası dolu.Sonradan yazdıklarımı oku. 10 yıl önce ablasının yaşadığı olayları yeni ve arkadaşı yaşamış gibi anlatıyor konu sahibiveya anlattığı her şey komple fake
Konu sahibi bir gelse 10 yılda ablası neler yaşamış spoiler alırız aslında![]()
Yalnız hakikaten geçmişler olsun. Kaçan koca yapmışlar demek ki, patt diye gizli nikahlar da kıyılmış. Bu kız ölse ayrılmaz. 3 tane doğurur hırsından, çıcıklırım içinn ımıı der. Ne hali varsa görsün, öff.
Zaten bizi sallamıyormuş , bu kişi bence seni de sallamıyor. Neden bu çaba ?![]()
Valla sizi de tebrik ediyorum, iyi değerlendirme. KK üyelerinden korkulur.O annesinin evinin boşaltıldığı konuyu da hatırlıyorum ben de yazmıştım oraya. Orda da konu sahibine hak vermemiştim. Çünkü bu üye bana o zamandan beri aşırı derecede artniyetli geliyor. O konuyu sırf ablasının gıybetini yapmak için açmıştı. Kendisine hak vermeyen üyeler olunca alakasız bir şekilde ablasının kaçarak evlendiğinden falan bahsetmeye başlamıştı. Hatta konu sahibine hak vermeyen üyelere senin çok kızdığını hatırlıyorum
Şu anda da kız kardeşi ve arkadaşı diye açtığı konular ablasıyla ilgili. Çünkü annesiyle ilgili konuda ablasının gizli nikah kıydığını söylemişti. Ablasına karşı bir garezi var ve sırf biz kötüleyelim diye eski olayları yeni gibi anlatıp duruyor
Yeni nick alır yine gelirKonu sahibi kaçmış. Sizlerden korkulur, bütün çelişik durumları farketmişsiniz ve Şengüler Hanım'ı bayağı zora sokmuşsunuz.
Yüzü olsa da gelmez artık.
kandırılacaktık göz göre göreValla sizi de tebrik ediyorum, iyi değerlendirme. KK üyelerinden korkulur.
yapmasi gereken belli evlenmesin. yasi kucuk kayseriye gelin gidiyor, cig cig yerler onu orada.Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler![]()
bi sey olmaz. nikah kiydi diye hayatini mahvetmek zorunda degilGaliba gizli nikah kiymislar